Design geboortekaarten

Zoek je design geboortekaarten voor een jongen of een meisje? Voor de allermooiste baby zoek je natuurlijk het allermooiste geboortekaartje! Moos maakt design geboortekaarten die met veel liefde en zorg worden ontworpen. Design geboortekaarten waarmee je jullie grote nieuws aan iedereen kunt vertellen. Origineel design, vrolijk, mooi en gewoon héél anders dan gewone babykaartjes! Laat je fantasie gaan en kies zelf kleurencombinaties, lettertype en achtergrond. Wat zijn ze leuk! Stijlvol, fris en origineel. Ben je op zoek naar een mooi en strak geboortekaartje? Een beetje van jou en een beetje van mevr. Moos. Wil je de kleuren vervangen? Geen probleem geef het door en mevrouw Moos maakt een voorstel. Met deze design geboortekaarten is niks te gek. Leef je uit en creëer je eigen originele geboortekaartjes! Alles rondom één thema? Doe dit bijvoorbeeld met de kleuren van de babykamer! Of gebruik het design van het lakentje van de wieg. Design geboortekaarten: hélémaal zoals jullie het willen! Vraag een gratis proefsetje aan. Dan kun je zien of de drukkwaliteit, de dikte van het papier, de kleuren, het ontwerp en de afwerking passen bij een van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven!

Zoek je een geboortekaartje op maat? Bij mevr. Moos betaal je geen meerkosten voor een op maat kaartje, informeer bij het ontwerpen van een nieuw kaartje eerst of jullie wensen gerealiseerd kunnen worden.

Kraft en karton geboortekaartjes

Zoek je geboortekaartjes op duurzaam of natuurlijk papier voor de geboorteaankondiging van jullie baby? Mevr. Moos maakt kraft en karton geboortekaartjes die met veel liefde en zorg worden ontworpen. Geboortekaartjes waarmee je jullie grote nieuws aan iedereen kunt vertellen. Origineel design, vrolijk, mooi en gewoon héél anders dan gewone geboortekaartjes! Laat je fantasie gaan en kies zelf kleurencombinaties, lettertype en achtergrond. Wat zijn ze leuk! Stijlvol, trendy en origineel.

Ambachtelijk Wit (FSC® certified, environment-friendly ECF pulp. Prachtig papier met een natuurlijke uitstraling en een klein reliëfje.