Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart slinger

Slingers, vlaggen, lampionnen zijn helemaal in. Deze geboortekaart slinger is trendy en hartstikke lief! Een beetje nostalgisch maar toch helemaal van deze tijd. Ideaal om iedereen kennis te laten maken met de mooiste baby van de wereld! Laat familie en vrienden genieten van het goede nieuws verpakt in een prachtig ontworpen geboortekaartje slinger. Helemaal gek van vergrijsde tinten? Geef de slingers je favoriete kleuren! Andere leuke kleurencombinaties in je hoofd? Geef het door aan mevr. Moos en zij maakt het ontwerp precies zoals je het voor je ziet. Wel of geen vogeltje, nog een vogeltje extra die symbool staat voor een grote broer of zus... Hoe moet jullie geboortekaart slinger er gaan uitzien? It's up to you! Superleuk en ongekunsteld kaartje waarmee je iedereen verrast.

Kaart ID: 125
geboortekaart appel met de naam kiki. Een trendy geboortekaartje voor jullie dochter kiki

We hebben het pakketje gister mogen ontvangen en het was een traktatie om hem open te maken (op de daadwerkelijke geboortekaartjes na natuurlijk P:)) Mocht het zo ver zijn met onze kleine Kiki laten we het zo snel mogelijk weten. Dank je voor zover, wij gaan plakken, en tot snel.

Mark en Marloes 11/08/2015

geboortekaart appel met de naam van jullie baby bibi. Rode appeltjes voor de geboortekaart voor jullie blozende appeltje (dochter)

We krijgen erg veel leuke reacties op het geboortekaartje, en we zijn zelf ook heel tevreden. Van de 'doopsuikers' heb ik traktaties voor op de crèche gemaakt, ik heb een foto toegevoegd.Bedankt voor de schitterende geboortekaartjes!

Imke 11/08/2015

geboortekaart appel met de populaire jongensnaam mats. Vier vallende appeltjes op een grasgroene achtergrond.

De geboortekaartjes zijn in goede orde ontvangen. Prachtig zijn ze!Succes met al je verdere werk, ik zag op de web site dat je het goed druk hebt, altijd een goed teken :-)!

Ingrid 11/08/2015