Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje vos

Lekker trendy en opvallend. Met dit geboortekaartje vos weet je zeker dat het nieuws van de geboorte van jullie schatje inslaat als een bom. Eenvoudig maar pakkend. Een perfecte combinatie van eenvoud en design in één kaartje gevangen. Een prachtig geboortekaartje met vos waarin jij de belangrijkste boodschap van je leven laat drukken. De geboorte van je kind. Verras iedereen met de komst van jullie baby én een origineel geboortekaartje! Dit lieve vosje is slim, lief en heel erg aaibaar. Een ondeugend geboortekaartje vos speciaal ontworpen voor een heel bijzonder nieuw mensje. Bestellen dus zo’n geboortekaartje met een eigenwijze vos. Voor alle hippe vaders en moeders (of eigenlijk baby's) is er een design geboortekaartje met deze lieve rekel. Prachtige oranje tinten maken dit vosje een echte Hollandse eye catcher.

Kaart ID: 135

sfeerimpressies

klantenreacties

geboortekaartje vos

Ook voor onze tweede zoon hebben we geboortekaartjes besteld bij Mevrouw Moos. De verwachtingen zijn wederom overtroffen: een geweldig mooi ontwerp, prachtige kwaliteit en super service! We hadden niet beter kunnen wensen en hebben veel complimenten gekregen over de geboortekaartjes

karin 08/01/2016

geboortekaartje vos

Nog van bedankt voor de geboortekaartjes. Ze hebben veel enthousiaste reacties gekregen, en ik ben er zelf ook nog steeds blij mee. Volgens mij hebben een aantal mensen inmiddels ook geboortekaartjes besteld op je site. :) Ik wens je veel succes in de toekomst en zal je waar mogelijk aanbevelen!

mevr, Moos 11/08/2015

geboortekaartje vos vic

De geboortekaartjes zijn gisteren in goede orde aangekomen. Ze zien er super uit en we hebben ze direct gisteren verstuurd. Inmiddels hebben we al veel leuke reacties gehad. Bedankt voor de snelle levering en de leuke extra stickers en geboortesuikers. We zullen de rekening snel betalen.

Bianca en Edwin 11/08/2015

geboortekaartje vos

De geboortekaartjes zien er fantastisch uit en we krijgen ook veel complimenten.Dank je wel voor de fijne service. We zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en familie

mevr. Moos 11/08/2015

geboortekaartje vos

De geboortekaartjes zien er super uit! We hebben veel positieve reactie gehad. Ook heel erg bedankt voor de mooie doopsuikers, ze vallen erg in de smaak bij het kraambezoek. Nogmaals dank voor het meedenken en de fijne service.

Pim en Jonas 11/08/2015