Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje giraf

Lief geboortekaartje Giraf waarmee je kiest voor eenvoud en originaliteit. Geen standaard kaartje voor jouw spruit! Prachtig vormgegeven op kraftpapier, waarmee je het grootse nieuws wereldkundig maakt. Zacht geel, met een aandoenlijk girafje. Misschien krijg je ideeën om deze kleur of dit figuurtje nog vaker te gebruiken. In de babykamer of afgedrukt op een voorwerp of een meubeltje. Lief is dit kleine beestje wel en het kan niet anders dan dat de ontvangers van jullie nieuws hier even een gelukzalig zuchtje bij slaken. Heerlijk, goed nieuws verpakt in een lieflijke boodschap met een toepasselijk figuurtje. Al zin om iedereen op de hoogte te brengen? Misschien ga je dat wel doen met dit geboortekaartje Giraf. Lekker anders en lekker lief!

Kaart ID: 3006
geboortekaartje giraf

Heel veel dank! We zijn erg blij met het eindresultaat, ontzettend tevreden. En ook nog eens prettig contact. Dank!

Niels 15/05/2019

geboortekaartje giraf

We hebben alles in goede orde ontvangen en we zijn er blij mee! Het geld heb ik direct overgemaakt. Bedankt voor de goed verzorgde en snelle service!

Sjoerd en dieneke 15/05/2019

geboortekaartje giraf

Het pakketje is binnen en het ziet er allemaal top uit. Wat leuk dat je ook zoveel aandacht aan het pakketje ook hebt besteed. Het zag er allemaal super uit, we zijn blij met het resultaat. Bedankt ook voor de snelheid waarmee je het kaartje voor Sam hebt gemaakt.

15/05/2019

geboortekaartje giraf

Nog hartelijk bedankt voor de mooie kaart voor Sepp en vooral jouw snelle service. Wij waren een beetje overvallen door de snelle komst van Sepp, gelukkig dat jij ons zo snel kon helpen met het kaartje. We hebben veel leuke reacties gehad op de kaart en we vonden hem zelf ook erg mooi. Nogmaals dank voor je dienstverlening,

Ellen, Romke, Nora en Sepp 15/05/2019

geboortekaartje giraf

We hebben geen Facebook, dus kunnen mevr Moos helaas niet liken, maar we liken haar wel degelijk! 😉 Werd heel erg vrolijk van het mooie pakket dat we ontvingen met alle mooie extra's (waaronder ook weer hele leuke kaartjes om te versturen als er een baby geboren is.. Heel gaaf!).
Veel bedrijven en bedrijfjes zouden iets van je kunnen leren, je hebt alles super gedaan! Heb echt even na moeten denken voor een tip, maar kan alleen bedenken dat je de factuur misschien ook per mail kan sturen. En misschien een kleine reminder.. Ik schrok ervan toen ik erachter kwam dat we nog niet hadden betaald en dat terwijl we meer dan tevreden waren. Maar dat is meer voor jezelf, voor ons was dat niet erg 😉 Ga zo door! Ik zal je zeker aanraden als mensen op zoek zijn naar kaartjes!

marije 15/05/2019