geboortekaartje giraf

Lief geboortekaartje Giraf waarmee je kiest voor eenvoud en originaliteit. Geen standaard kaartje voor jouw spruit! Prachtig vormgegeven op kraftpapier, waarmee je het grootse nieuws wereldkundig maakt. De lieve giraf op het kaartje symboliseert elegantie en vriendelijkheid, waardoor het een perfecte keuze is voor je pasgeboren baby. Het eenvoudige en originele design maakt dit kaartje uniek en onvergetelijk. Misschien krijg je ideeën om deze kleur of dit figuurtje nog vaker te gebruiken. In de babykamer of afgedrukt op een voorwerp of een meubeltje.
Lief is dit kleine beestje wel en het kan niet anders dan dat de ontvangers van jullie nieuws hier even een gelukzalig zuchtje bij slaken. Heerlijk, goed nieuws verpakt in een lieflijke boodschap met een toepasselijk figuurtje. Al zin om iedereen op de hoogte te brengen? Misschien ga je dat wel doen met dit geboortekaartje Giraf. Lekker anders en lekker lief! Elk kaartje is een viering van leven, liefde en geluk – een perfecte manier om de wereld te vertellen over je meest waardevolle schat. Welkom bij de wereld, kleintje! 🦒
Het geboortekaartje giraf is gedrukt op Ambachtelijk Wit, een FSC®-gecertificeerd, milieuvriendelijk ECF-pulp. Dit zorgt voor een natuurlijke en hoogwaardige uitstraling die de schoonheid van je aankondiging versterkt.

Wissen
Artikelnummer: 5291 Categorie: