Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje olifantje

Dit geboortekaartje olifantje is gedrukt op stevig karton. De kleuren zijn steeds aanpasbaar. Kies je voor het totaalpakket dan krijg je kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij.

Kaart ID: 3012
geboortekaartje olifantje

Fantastisch kaartje en geweldige service!

16/05/2019

geboortekaartje olifantje

Irma heeft een paar jaar terug een prachtig geboortekaartje voor onze dochter gemaakt en onlangs heeft ze een kaart voor onze zoon ontworpen. Dit is helaas een gedenkkaart geworden, maar ook deze kaart is erg mooi. Het is een hele waardevolle herinnering aan ons zoontje.
Uit de mailwisselingen blijkt dat Irma een bijzonder sympathiek en warm persoon is.
Ontzettend bedankt!

reinier 16/05/2019

geboortekaartje olifantje

Via Pinterest zijn we bij mevrouw Moos terecht gekomen. Wij hadden op korte termijn een kaartje nodig. Omdat het bij ons niet niet bekend was of het een jongetje of meisje zou worden heeft mevrouw Moos twee mooie kaartjes ontworpen.
Het concept van Mevrouw Moos sprak ons erg aan. Een all-in pakket van ontwerp, drukken van etiketten, eveloppen, snel ontwerp en levering.
We raden mevrouw Moos aan en wellicht tot een volgende keer!

iris jansen 16/05/2019

geboortekaartje olifantje

Wij hebben veel complimenten ontvangen voor ons originele geboortekaartje! Het contact met mevrouw Moos liep bovendien soepel en professioneel.

jessie w 16/05/2019

geboortekaartje olifantje

Mevrouw Moos heeft ook voor onze tweede weer een fantastisch kaartje gemaakt. Aanpassingen en wensen waren geen probleem. En alles weer helemaal compleet en snel geleverd. De dag na de geboorte hadden we de kaartjes al in huis.

inge en sander 16/05/2019