Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje kraanvogel

Dit geboortekaartje kraanvogel is gedrukt op echt kartonnen papier. De kleuren zijn steeds aanpasbaar. Kies je voor het totaalpakket dan krijg je kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij.

Kaart ID: 3009
geboortekaartje kraanvogel

We hebben gisteren de kaarten -en alle extra’s- in goede orde ontvangen en met veel plezier al het moois uitgepakt. Het ziet er super uit en we zijn er heel blij mee. Daarnaast vonden we ook de heldere communicatie en snelle service ontzettend fijn!
Nogmaals hartelijk bedankt!!

martijn 15/05/2019

geboortekaartje kraanvogel

Ik heb een berichtje op facebook achtergelaten, nogmaals ontzettend veel dank voor de hele mooie geboortekaartjes. We hebben er heel veel leuke reacties op gekregen!
Om ook nog even kort te reageren op het besteltraject: dit was ook tiptop in orde en het was een kado’tje om het pakket te ontvangen :-D Mochten we in de toekomst een derde kindje verwachten, dan neem ik denk ik weer contact met je op!

Femke en Ernst 15/05/2019

geboortekaartje kraanvogel

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Mocht we ooit een tweede kindje verwachten, dan weten we je te vinden!
We krijgen trouwens lovende reacties op de kaartjes!

Bike en Tom 15/05/2019

geboortekaartje kraanvogel

Nogmaals dank voor je werk. We krijgen enthousiaste reacties terug op de kaartjes en zijn zelf ook supertevreden. Het geboortekaartje is erg leuk geworden. Bedankt voor de goede service.

15/05/2019