Home/Originele geboortekaartjes

geboorteaankondigingen

Geboorteaankondigingen zijn nog steeds spannend om uit te zoeken. Welke geboorteaankondigingen passen het beste bij die blozende baby in jullie wieg? Houd je van eenvoudig, strak en een tikkie design? Kies dan voor geboortekaartjes met de prachtige naam van jullie kind als centraal onderwerp. Wat is er meer te vertellen? Jullie zijn vader en moeder geworden van dit nieuwe leven en DIT is zijn of haar naam! En door de zachte kleuren, enigszins transparant, kan zo’n kaartje toch nog heel schattig zijn. Een baby waardig in elk geval! Mevr. Moos weet deze aandoenlijkheid zelfs in een eenvoudig ontwerp weer te geven. Eenvoud, design en toch aandoenlijk: geboortekaartjes met een gouden randje. Die vind je alleen bij mevr. Moos!

Kaart ID: 106

impressies

klantenreacties

geboorteaankondigingen met de naam maaike. eenvoudig, strak en een tikje design zijn de kernwoorden van dit geboortekaartje

Ik heb de factuur zonet betaald. Krijgen veel positieve reacties op het geboortekaartje en ik kijk er nog dagelijks met plezier naar!heel hartelijk bedankt irma voor je geduld en het mooie ontwerp.

tessa 11/08/2015

geboorteaankondigingen met de naam mirthe. Geboortekaartjes met een gouden randje.

Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor je ontworpen geboortekaart van Mirthe, we krijgen ontzettend veel leuke reacties hierop.

Emmeke 11/08/2015

geboorteaankondigingen met de naam robin. Origineel geboortekaartje met de letters in de kleuren van de regenboog

Perfect. Ik ben benieuwd naar de live versie. In ieder geval zullen we volgende week onze betaling voldoen. En dan voelt het bijna als afscheid nemen, want we hebben toch iets heel persoonlijks met je gedeeld, en jij was ook de eerste die wist dat we een meisje zouden krijgen. In ieder geval vind ik dat we samen een prachtig geboortekaartje hebben gemaakt, en fijn ook dat je ons zo hebt gevolgd in onze wensen. Namens ons alledrie hartelijk dank!

robin 11/08/2015

geboorteaankondigingen met de naam isabel. rood, fuchia, oranje, geel en groen zijn de kleuren van de transparante letters

We hebben de geboortekaartjes ontvangen, ze zijn prachtig! Veel dank voor je werk en snelle service! Het mooie ontwerp en alle extra's die we bij de bestelling kregen, echt top!

Daniella 11/08/2015

geboorteaankondigingen met de naam dorien. Origineel design en een spannende compositie.

De geboortekaartjes zijn prachtig geworden!!! Nu mag ik eindelijk reclame maken ;D Bedankt voor alles!!

Eelco en Suzanne 11/08/2015