Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart meisje

Groots aangekondigde boodschap met deze geboortekaart meisje. Lekker strak en toch met lieve accenten. Een geboortekaart voor een meisje met de kleur oranje. Het kaartje geeft aan dat het om een heel teer poppetje gaat. Jullie grootste bezit en het allerbelangrijkste in jullie leven. Dat mag groots en zonder omhaal van woorden worden aangekondigd. Hier is ons kind en met deze geboortekaart nodigen jullie van harte uit om met dit wonder kennis te maken. Een geboortekaartje hoeft ook niet met heel veel opsmuk en bombarie. Deze geboortekaart meisje says it all. Wij zijn de trotse ouders van dit kind en we laten jullie weten dat het vanaf nu bij ons hoort.

Kaart ID: 110

impressies

klantenreacties

geboortekaart meisje eva

Ik was zwanger van ons tweede kindje en was opzoek naar een origineel geboortekaartje. Want wat is zo'n nieuw leven bijzonder en wat is er dan leuker om iedereen een kaartje sturen om hem/haar het goede nieuws te laten weten. Mevrouw Moos heeft een geweldig kaartje voor ons ontworpen. Met trots hebben we het kaartje gezonden aan familie en vrienden.

Anne-Marie 14/04/2016

geboortekaart meisje is lekker strak geboortekaartje met een lief schaap en de naam lieve

En soms gaat er iets mis… maar dan zal ik alles aandoen om de klacht zo goed en snel mogelijk op te lossen. Ik hoop dat je het goed kunt zien en ons geen zeurders vindt ... het is juist zo dat in jouw mooie design (we zijn er erg blij mee) en met deze mooie egale kleuren de oneffenheidjes best goed zichtbaar zijn, dat maakt het een beetje pijnlijk voor het oog. Dit zijn wel de ergste hoor, ik denk dat bij elkaar bij een stuk of 10 een of ander van de meegestuurde exemplarische misprintjes voorkomen. Ik hoop dat we je niet met veel extra werk opzadelen. Zal vandaag ook de centjes overmaken.

karin 11/08/2015

geboortekaart met de naam mats en een strak ontworpen schaapje op een van de letters van de naam

We hebben het pakketje vandaag ontvangen, wat een leuke verrassingen! Het ziet er allemaal hartstikke mooi uit

Jacqueline 11/08/2015

geboortekaart schaap met de naam torre. Een design schaapje op dit strakke geboortekaartje

We wilden je even laten weten dat we de geboortekaartjes echt ontzettend mooi vinden. Nogmaals bedankt hiervoor! We zullen de factuur spoedig betalen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Simone en Michiel 11/08/2015

geboortekaart schaap met de naam faas en een gestileerd schaapje op een van de letters van de naam

De geboortekaartjes zijn de deur uit en er wordt erg enthousiast gereageerd! Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat. Wij zijn blij!

simon en fien 11/08/2015