Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje peer

Lekker helemaal anders. Een geboortekaartje peer voor een jongen. Jullie toffe peertje ligt nu in de wieg maar de rest van de wereld weet het nog niet! Kies voor zo’ n origineel geboortekaartje jongen met peertjes. Toch meer van de kersen of appels? Ook mooi en net zo lief en uniek. Jullie hebben een meisje gekregen? Maak de peertjes roze of geel en je hebt een origineel geboortekaartje voor een meisje. Welke kleuren kies je? It's up to you! Lekker retro maar ook heel erg van deze tijd. Geboortekaartjes met peertjes, kersen en appeltjes. En als je dan toch appels met peren wil vergelijken, klik dan hier. In alle ontwerpen kun je kosteloos kleuren en afbeeldingen wijzigen.Geef het door aan mevrouw Moos stuur een mail of vul het geboorteformulier in, waar je al je wensen op kwijt kunt, na ontvangst ga ik voor jullie aan de slag. Kies voor een geboortekaartje peer.

Kaart ID: 58

sfeerimpressies

klantenreacties

geboortekaartje peer met groene peertjes in een prachtig patroon met de naam van jullie peertje in bruine letters

Ik vergat je steeds te mailen. De geboortekaartjes zagen er heel goed uit, alles helemaal naar wens! We hebben al veel leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt voor je goede en snelle service en het prettige contact! We zullen je zeker bij anderen aanraden.

Ronald, Inge, Niek, Tess en Wout 11/08/2015

geboortekaartje peer met de naam simon. Grasgroene peertjes op dit originele geboortekaartje

Ja ik kan me voorstellen dat het leuk is om je klanten te zien! We willen je graag bedanken voor het maken van de geboortekaartjes.We zijn enorm tevreden over hoe het contact met jou verliep en vooral de snelheid van jouw reacties. Dus we hebben eigenlijk geen echte aanmerkingen.Veel succes met alles en misschien komen we tzt nog eens bij je terug.

Jasper, Armida en Sarah 11/08/2015

geboortekaartje peer met de naam noor. Design geboortekaartje met retro peertjes patroon

De geboortekaartjes kwamen ongeschonden en mooi op tijd binnen hoor! En als het goed is worden ze vandaag op vele plaatsen geopend door vrienden en familie 😃 Veel dank voor de mooie originele geboortekaarten en de prettige communicatie!

Ronald en Els 11/08/2015

geboortekaartje peer met de naam bibi. Vrolijke peertjes in een hip patroon

De geboortekaartjes zijn inderdaad gisteren bezorgd en zijn prachtig! We vinden de kleuren ook erg mooi!!Ze zijn nu op de post naar iedereen toe. Waarschijnlijk zullen we geen geboortekaartjes meer bij jou gaan bestellen, maar mochten we andere kaartjes nodig hebben dan weet ik jou te vinden :) ...Geniet nog van je vakantie en nogmaals bedankt voor je goede en snelle service.

Patrick, Sharon, Stan en Bente 11/08/2015

geboortekaartje peer met de naam ramses. Geboortekaartje voor een toffe peer

We genieten zeker van hem en krijgen geweldige reacties op ons geboortekaartje.Dit wilde ik je laten weten.Jij succes met alles!

Hermien 11/08/2015