Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartjes kraftpapier

Mooie geboortekaartjes op kraftpapier voor een natuurlijke uitstraling waarmee je jouw wondertje op een speciale manier aankondigt. Met een ontwerp dat past bij de papiersoort en de gelegenheid. Kleuren die niet fel of schreeuwerig zijn, maar op een ingetogen manier toch jullie blijdschap laten zien. Speciaal materiaal, haast nostalgisch met een vleugje rebellie. Wars van opvallende en grootse aankondigingen draagt dit babykaartje een lieve boodschap, verpakt in een eenvoudig ontwerp. Mooi afgewerkt en met een schattig vosje. Het zegt dit: Yes! Wij zijn ouders geworden van een lieve baby en met deze ongekunstelde geboortekaartjes kraftpapier laten we jullie weten dat we supertrots zijn op ons kind. Iedereen is uitgenodigd kennis te komen maken met deze nieuwe wereldburger. Kom je een beschuit met muisjes eten?

Kaart ID: 3005
geboortekaartjes kraftpapier

Geweldige service, fijne samenwerking. Prachtige kaartjes.

16/05/2019

geboortekaartjes kraftpapier

Heel mooi kaartje en alles fijn, snel en goed geregeld. Echt een aanrader!

16/05/2019

geboortekaartjes kraftpapier

Goede service, mooi product. Verrassend compleet! Erg bedankt

16/05/2019

geboortekaartjes kraftpapier

Iedereen is zeer enthousiast over het originele en super mooie kaartje, zulke positieve reacties maakt een nieuwe mama zeer blij. Ook heeft Irma laten blijken dat ze tot het uiterste gaat voor haar klanten, iets wat ik enorm waardeer.

Anne-Marie van der Does 16/05/2019

geboortekaartjes kraftpapier

Prachtige kaartjes met een minstens net zo prachtige service. Wij zijn echt heel erg blij met mevr. Moos. Heel erg bedankt voor alles!

Elisa de cleer 16/05/2019