Home/Originele geboortekaartjes

geometrische geboortekaartjes

Geometrische geboortekaartjes voor vaders en moeders met smaak. De kleuren, het lettertype en het symbooltje in het midden van de cirkels: alles is mogelijk, helemaal naar jullie smaak! Deze geometrische geboortekaartjes zijn een beetje retro en daardoor juist weer heel hip en opvallend. De vrolijke kleurtjes geven al aan dat er een bijzondere boodschap mee wordt aangekondigd: jullie kindje is eindelijk geboren en nu moet iedereen het weten ook! De geboortekaartjes zijn geometrisch en passend voor de gelegenheid. Een pietsie Jip-en Janneke-stijl met een designuitstraling. Of je nu kiest voor een geboortekaartje uit de vaste collectie of een persoonlijk geboortekaartje op maat laat maken, het kan allemaal! Wil je een maatwerkkaartje? Dat kan lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Kaart ID: 118

sfeerimpressies

klantenreacties

geometrische geboortekaartjes met de naam davin. Minimalistisch geboortekaartje met rondjes patroon

Alles in goede orde ontvangen!Dank je wel voor het keurige en leuke pakket. De kaartjes zijn prachtig, net als onze zoon ☺
Heel erg bedankt, dikke merci! Ben wel verrast door de hoeveelheid... heb een pak meer kaartjes dan enveloppen... zeker dat het klopt?

Esther en Kees 11/08/2015

geometrische geboortekaartjes met de populaire jongensnaam hugo. Strakke design kaart van mevr. Moos

Net het pakketje binnengekregen in een woord Super!!! Wat leuk om alles uit te pakken!Het ziet er heel mooi en leuk uit! Alvast bedankt en we kijken met veel plezier uit naar jouw geboortekaartjes! Alvast een fijne vakantieweek en tot ergens eind mei-begin juni....spannend!

Lenny, Fram, en Stijn B. 11/08/2015

geometrische geboortekaartjes met de naam nils. Less is more geboortekaartje, niets meer en niets minder, gewoon heel mooi en strak

In het kader van beter laat dan nooit wil ik je heel graag nog even bedanken voor de ontzettend leuke geboortekaartjes die je voor ons ontworpen hebt. We hebben er heel veel leuke reacties op gekregen! Veel mensen vroegen of eerst het kaartje of eerst het speelgoed er was :-).Ook de service was ontzettend goed! In de bijlage nog een paar foto's van het eindresultaat. En als we nog een keer een geboortekaartje ergens voor nodig hebben nemen we zeker contact met je op!

Hans, Evelyne & Doris 11/08/2015

geometrische geboortekaartjes met de naam siem

We zijn zeker enthousiast over het geboortekaartje! Zeer enthousiast!We hebben vele leuke reacties gekregen op het geboortekaartje en ook op de adreswikkel (die werd als verrassend ervaren). Wij zijn trots op het eindresultaat!Wie weet, vrienden van ons zijn net zwanger en hebben nav ons kaartje je website al bezocht. Wie weet komt er nog een klant voor je uit Nuenen.

Pauline van den B. 11/08/2015

geometrische geboortekaartjes met de naam theo. rondjes in een prachtig evenwichtig patroon

Het pakketje is aangekomen.Ziet er ontzettend leuk uit!Een feestje om uit te pakken. Nu nog even wachten op de baby en dan mogen we de kaartjes versturen.

Eva 11/08/2015