geboortekaartje bloem

Het geboortekaartje bloem combineert een retro-geïnspireerd, strak design met prachtige bloemen in de kleuren geel, oranje, roest en rood.

Het unieke aan het geboortekaartje bloem is dat de kleuren altijd aanpasbaar zijn. Zo kun je het kaartje perfect afstemmen op jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Kies je voor ons totaalpakket, dan krijg je naast het prachtige geboortekaartje ook kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij. Let op, de geboortepostzegels zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Bij de all-in-prijs horen twee ontwerpvoorstellen, maximaal drie correctierondes en de digitale proefbestanden in PDF. Ook het vooraf versturen van de enveloppen, adreswikkels en doopsuikerstickers zijn bij deze prijs inbegrepen.

Bestel vandaag nog je geboortekaartje bloem en deel de vreugde van je groeiende gezin met je dierbaren. Elk kaartje is een viering van leven, liefde en geluk – een perfecte manier om de wereld te vertellen over je meest waardevolle schat. Welkom bij de wereld, kleintje! 🌸

Wissen
Artikelnummer: 7154 Categorie: