Home/Originele geboortekaartjes

origineel geboortekaartje

Dit geboortekaartje is een originele blikvanger waar iedereen voor valt. Een origineel geboortekaartje speciaal voor jullie oogappel. Niet zo dol op appeltjes? Kies dan voor kersen, of peren. Hoe dan ook, mevrouw Moos maakt van elk ontwerp een uniek geboortekaartje. Retro en eenvoudig. En toch ook lief en passend bij de gelegenheid. Een origineel geboortekaartje met frisse appeltjes, zoete kersen of sappige peren. En als je dan toch appels met peren wil vergelijken, klik dan nog even hier. Dan zie je wat het beste bij je past. In alle ontwerpen kun je kosteloos kleuren en afbeeldingen wijzigen. Je wilt natuurlijk graag het meest originele geboortekaartje voor dit o zo belangrijke nieuws! Bestellen dus zo’n geboortekaartje met rode appels!

Kaart ID: 57

impressies

klantenreacties

origineel geboortekaartje nikki

Allereerst hartelijk dank voor de snelle en goede service. Het was een feest om het pakketje open te maken! Origineel geboortekaartje voor onze little apple gevonden bij mevr. Moos welke aangepast kon worden naar onze wensen. Snelle service en super veel leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje!!

Angela 14/04/2016

origineel geboortekaartje met de naam van jullie baby kaate. Rode appeltjes in een gelijkmatig patroon vind je op de voorzijde van dit unieke geboortekaartje

In bijlage enkele fotootjes van de doopsuiker, zo kan je eens zien wat het geworden is…We zijn heel blij met de originele geboortekaartjes en hebben niets anders dan leuke reactie's gekregen! Ook de doopsuikers vinden gretig aftrek.

Maaike 11/08/2015

origineel geboortekaartje met de naam jorn. Less is more geboortekaartje, strak maar wel heel hip

Wat zijn ze mooi! Hartelijk dank…. ze zijn al met de post mee! Ik zal de rekening dit weekend betalen. Bedankt!!

Margriet 11/08/2015

origineel geboortekaartje met de naam fe. Blozende appeltjes op een strak geboortekaartje

Het pakketje is in goede orde ontvangen! Het ziet er prachtig en zeer verzorgd uit. Alvast onze hartelijke dank hiervoor. We spreken elkaar wanneer Fe er is.

Maroes en Joris 11/08/2015

origineel geboortekaartje met de naam doris. Rode appeltjes in een herhaald patroon op deze originele geboortekaart

We willen we je ontzettend bedanken voor onze geboortekaartjes, het is een uniek en speciaal kaartje geworden. Met de adresstickers zijn ze geweldig!!!!!

Annemarie en Jan 11/08/2015