Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje kindertekening

Kan het origineler met dit geboortekaartje kindertekening? Nee, het kàn niet origineler! Natuurlijk is zus of broer héél blij met de komst van jullie baby. En trots! En zo’n mooie tekening is de allerbeste blikvanger die je je maar kunt voorstellen. Het geboortekaartje met kindertekening is het mooiste cadeautje wat je kind zijn pasgeboren broertje of zusje kan geven. Hé, jij daar…ik ben de trotse broer of zus van deze supermooie baby! Met deze artistieke aanvulling wordt jullie geboortekaartje héél speciaal. Een geboortekaartje kindertekening waar de hele familie aan mee heeft gewerkt. Elke tekening in alle kleuren kan…verven, stiften, krijten of gewoon met potlood: mevr. Moos maakt er een mooi ontwerpje van zodat de maker van deze tekening zal glimmen van trots! Ook knustelwerkjes...grote broer, lieve zus laat je creativiteit de vrije loop!

Kaart ID: 123

impressies

klantenreacties

geboortekaartje kindertekening met de naam merel. Ik wil de tekening van mijn dochter in een geboortekaartje verwerken

We zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes van Merel en hebben veel leuke reacties gehad. De mooiste was van de 'meester' zelf: neefje Stado heeft de kaart geknuffeld! Ook fijn was dat we de kaartjes zo snel in huis hadden, in een keurig verzorgd pakketje. Kortom: aanrader!

Peter, Marjolein & Merel 20/10/2015

geboortekaartje kindertekening met de naam lieve. Onze zoon tekent baby in mama's buik. Of onze dochter tekent een kindje in de buik van mama

Dankzij de goede en snelle samenwerking kreeg Lieve een super leuk en origineel geboortekaartje! De service na de geboorte verliep vlekkeloos. Bedankt!

Janne 11/08/2015

geboortekaartje kindertekening met de naam joppe. Hoe verwerk ik een tekening in een geboortekaartje

We hebben de geboortekaartjes vandaag ontvangen. We zijn heel erg blij met het resultaat! Het is heel mooi geworden, bedankt!

marijn en Maarten 11/08/2015

geboortekaartje kindertekening met de naam phileine. Ik wil de tekening van onze zoon verwerken in een geboortekaartje

Het is allemaal goed gekomen met de levering! De geboortekaartjes zien er super mooi uit. Bedankt voor de goede service.

Eric, Maartje & Noud 11/08/2015

geboortekaart kindertekening

We hebben de geboortekaartjes ontvangen en vinden ze prachtig!Dank je wel!Ik maak dit weekend het geld naar je over.

Carina 11/08/2015