Home/Originele geboortekaartjes

originele geboortekaarten

Chic en anders. Onverwacht en gewoon heel mooi. Met deze originele geboortekaarten weet je zeker dat je de aandacht hebt van het zeer geëerd publiek! Een strak ontwerp waar je niet omheen kunt. Waarmee je het allerbelangrijkste nieuws in je leven heel speciaal met iedereen zult delen. JAAA, we zijn de trotse ouders van een prachtkind! Een nieuwe wereldburger. Iedereen moet het weten! Kennismaken met jullie nieuwe avonturier? Met deze unieke geboortekaarten zal niemand je kwalijk nemen dat je het van de daken schreeuwt. Origineel geboortekaartje en anders dan anders! Een minimalistisch en bijzonder geboortekaartje voor een jongen. Maar kan omgevormd worden voor een meisje. Houden jullie van reizen en wil je dit aan je baby meegeven? Het geboortekaartje is door de opmaak het kleurgebruik zeer uniek. De kleur en de naam komen terug op de achterkant van de kaart. Mevr. Moos maakt originele geboortekaarten en dit ontwerp is opvallend anders dan een doorsnee babykaartje. Moet je wel een beetje lef voor hebben……….

Kaart ID: 167

impressies

klantenreacties

originele geboortekaarten met de naam jeff. Houden jullie van reizen en wil je dit meegeven aan jullie nieuwe baby. Kies dan dit geboortekaartje voor jullie avonturier

Gisteren hebben we de geboortekaartjes en de rest ontvangen. Wat ziet alles er prachtig uit, echt ontzettend gaaf! Je service is ongekend! Geld wordt vandaag overgemaakt en zal morgen op uw rekening staan. Indien wij nog 25 kaarten bijbestellen, is dat mogelijk en wat is dan de meerprijs?

Renske 11/08/2015

originele geboortekaarten met de naam guus. Een opvallend ontwerp, anders dan anders geen doorsnee bij mevr. Moos

We zijn erg blij met de geboortekaartjes en worden goed ontvangen door anderen!Ik ga zeker je service en kwaliteit bij anderen aanraden.

Nicky 11/08/2015

originele geboortekaarten met de naam gabor. Een strak ontwerp met een wereldkaart voor een nieuwe wereldburger

We hebben de geboortekaartjes vandaag in ontvangst genomen. Ze zijn echt hartstikke mooi. We willen je graag bedanken voor de fijne samenwerking en je goede dienstverlening bij het tot stand komen van het geboortekaartje van onze zoon Gabor. De factuur hebben we zojuist voldaan.

Arno en Arianne 11/08/2015

originele geboortekaarten met de naam jules. Een uniek geboortekaartje in de kleuren donkerblauw en in silhouette de wereldkaart afgebeeld

We zijn de geboortekaartjes net gaan halen en we zijn enorm tevreden!! Hebben ook al veel leuke reacties gehad dus ik denk een schot in de roos!! Ik stuur snel enkele foto's door! Jouw Facebook pagina kan ik jammergenoeg niet liken, want heb geen account, maar ik ga je zeker aan anderen aanbevelen!

Leen, Bert, Jonas & Niels 11/08/2015