Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart vosje

Hoera! Jullie kindje is geboren en nu wil je iedereen dit blijde nieuws vertellen. Met deze geboortekaart vosje heb je een prachtig kaartje om iedereen op de hoogte te brengen. Een lief geboortekaartje dat laat zien hoe gelukkig jullie zijn. Een mooi design, strak en eenvoudig; dit geboortekaartje met vosje is anders maar wel héél toepasselijk. Jullie kleine rekel verdient een origineel en opvallend geboortekaartje. Dat het meteen voor iedereen duidelijk wordt: papa en mama zijn dolgelukkig met hun kindje! Prachtige oranje tinten. Kies voor dit frisse geboortekaartje vosje. Bestel vandaag nog!  Met deze geboortekaart vosje vertel je iedereen hoe blij je met jullie spruit bent!

Kaart ID: 134

sfeerimpressies


klantenreacties

geboortekaart vosje

We willen je graag even bedanken voor de fantastische service die we wederom van jou hebben gekregen.
De geboortekaartjes zagen er perfect uit en ze waren er ook nog eens heel erg snel. Ik heb de factuur inmiddels voldaan. Hier is een foto van onze kleine Sophie.

jasper 13/01/2016

geboortekaart vosje met de naam van de baby stan

Dat is een fijn aanbod. We zaten aan 50 zakjes te denken.
De geboortekaartjes vallen trouwens in goede smaak, al veel complimenten over gehad!

michelle 08/01/2016

geboortekaart vosje met de naam roan. prachtige oranje tinten kleuren dit design geboortekaartj

Dank voor alles! We hebben de geboortekaartjes ontvangen en vinden ze heel mooi. Dank ook voor alle leuke presentjes die bij de pakketjes zaten, heel leuk, echt een cadeau. Mochten we in de toekomst nog eens geboortekaarten nodig hebben voor iets dan komen we bij je terug.Dank voor de fijne samenwerking!

Simon en Joyca 11/08/2015

geboortekaart vosje

Als eerste hartelijk dank voor het leveren van de geboortekaartjes! De supersnelle service en de perfecte afwerking. We krijgen veel leuke reacties! Én we zijn zelf vooral ook nog steeds heel blij met het geboortekaartje! Een aanrader!

mama 11/08/2015

geboortekaart vosje met de naam max. Design kaartje met een oranje vos

Bedankt voor het pakketje!Ik heb met plezier de stickers op de enveloppen zitten plakken. Ziet er super uit!Bedankt voor je geduld en het mooie resultaat.

pauline 11/08/2015