Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje jongen

Het is even wennen, de naam van je kindje op deze manier afgedrukt. Maar het maakt dit geboortekaartje jongen wel stoer en anders dan anders! Een minimalistisch en robuust geboortekaartje voor een jongen waarbij niemand meer om de naam van jullie zoon heen kan. Het ontwerp draait om de naam van jullie telg en om dit geboortekaartje voor een jongen te maken moet de naam van te voren bekend zijn. Dus even goed opletten bij de volgende echo!! De kleuren komen terug op de achterkant van de kaart en op de adreswikkels en doopsuikerstickers. Mevr. Moos levert alles graag tiptop af. Dus ook de adreslabels worden kant-en-klaar afgeleverd met de adressen van jullie familie en vrienden.

Kaart ID: 52

impressies

klantenreacties

geboortekaartje jongen met de naam tobias in blauwe en groene letters

De geboortekaarten zijn binnen en echt supertof geworden! Rekening vandaag ook betaald. Veel dank voor je ontwerp en de fijne samenwerking

Hanna 11/08/2015

geboortekaartje jongen met de naam benjamin is minimalistisch en robuust

Bij deze willen we je bedanken voor de mooie geboortekaartjes, tot nu toe hebben we super reacties gehad! Met ons gaat het goed, Benjamin is een schatje. Bedankt voor de prettige samenwerking, het bedrag voor de geboortekaartjes is gisteren overgemaakt. Fijne vakantie nog!

Sjuul, Sindy 11/08/2015

geboortekaartje jongen met de naam floris

Heel erg bedankt voor de geboortekaartjes, heel leuk! En natuurlijk geen dank, wij waren zo blij met onze geboortekaartjes, dat ik graag rond vertel over jullie site!

mark 11/08/2015

geboortekaartje jongen met de naam fedde. Een stoer geboortekaartje voor een jongen

De geboortekaartjes zijn binnen, helemaal goed!! Dank je wel voor het meedenken en regelen.Wens je alle goeds in de toekomst en wie weet tot een volgende keer…..

Dorien 11/08/2015

geboortekaartje voor een jongen met de naam wander. Origineel geboortekaartje in groene, blauwe en grijze kleuren

We willen je nogmaals bedanken voor het maken van het prachtige originele geboortekaartje! We hebben er veel complimenten over gehad. Het leuke is dat we voor onze dochters een klassiek kaartje hadden en nu dus een andere stijl, maar wel een stijl waar we ons allebei volledig in konden vinden. We hebben het proces van het aanpassen van het geboortekaartje als heel prettig ervaren (lekker snelle communicatie en de juiste interpretatie van onze wensen). Ook de extra's die we kregen waren geweldig...het voelde als een warm bad. Tot slot natuurlijk je adequate reactie op de eerste versie geboortekaartjes die we ontvingen...helemaal top dat alles alsnog zo snel geregeld is. We zullen dan ook met plezier reclame voor je maken als mensen in onze omgeving op zoek gaan naar een leuk geboortekaartje.Hartelijke groeten en veel succes met je mooie werkzaamheden,

Wim-Martijn en Marieke 11/08/2015