Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje op karton

Dit geboortekaartje op karton is een prachtige en eenvoudige manier om iedereen te vertellen over de komst van jullie lieve kindje. Prachtig materiaal, natuurlijk en mooi afgewerkt met rondingen aan de hoeken. Geen onnodige poespas, alleen de eenvoud, wél met vlaggetjes, die bescheiden een grootse aankondiging doet. Zachte kleuren op een stevig geboortekaartje op karton. Een babykaartje dat misschien een stemmig uiterlijk heeft maar qua materiaalkeuze een behoorlijke indruk achterlaat. Dat mag, want met dit kaartje laat je iedereen weten dat je leven voortaan gekleurd wordt door de aanwezigheid van het allerbelangrijkste in je leven: je baby. Een kaartje dat staat als een huis met een aankondiging die je het liefste van de daken zou willen schreeuwen!

Kaart ID: 3002
geboortekaartje op karton

We waren erg blij met het mooie kaartje dat mevr. Moos heeft ontworpen, helemaal aangepast aan onze wensen waarbij ze met ons mee dacht. De reacties en levertijden waren snel en duidelijk. De extra's (stickers, adresetiketten, doopsuikerzakjes) zijn ook hartstikke leuk! Wij zijn helemaal tevreden!

dieke 15/05/2019

geboortekaartje op karton

Mevr. Moos heeft voor ons een prachtig geboortekaartje ontworpen. Op basis van enkele voorbeeldkaartjes op haar website hebben we aangegeven welke stijl we mooi vonden en waar we naar op zoek waren. Dit heeft ze fantastisch opgepakt, en het eindresultaat is een uniek kaartje dat precies aansluit bij onze wensen. De communicatie tijdens het ontwerpproces verliep voorspoedig en hier zijn we erg blij mee. Daarnaast vinden we de extra features die Mevr. Moos introduceert erg leuk (doopsuiker zakje + stickers, adresstickers) en die maken het totaalplaatje compleet. Kortom Mevr. Moos is een topontwerpster die prachtige geboortekaartjes maakt tegen een zeer betaalbare prijs. Absolute aanrader wat mij betreft.

thijs 15/05/2019

geboortekaartje op karton

Naast een supermooi kaartje en ontwerp was alles steeds een kadootje om te ontvangen, met zoveel zorg en attentie verpakt, verstuurd en gemaakt!
Naast de topservice, gewoon lekker duidelijk 1 eerlijke prijs voor het hele pakket, geen verborgen meerwerkkosten etc.

jan van dieren 15/05/2019

geboortekaartje op karton

Wij zijn ontzettend blij met het geboortekaartje van onze Lisa. Het vinden van het juiste kaartje was voor ons nog wel een dingetje. Het heeft wel even geduurd:) Toen ik op de site van mevrouw moos kwam was ik meteen verkocht. Dat het kaartje op maat gemaakt kon worden was super en daarnaast maakte de fijne, persoonlijke en snelle service het helemaal af! Een echte aanrader!

15/05/2019

geboortekaartje op karton

Supertevreden met ons mooie kaartje, de snelle en goede service, het meedenken van en het contact met mevrouw Moos!

eef 15/05/2019