Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaart bootje

Dit geboortekaart bootje is gedrukt op stevig karton. De kleuren zijn steeds aanpasbaar. Kies je voor het totaalpakket dan krijg je kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij. Wil je een ander origami figuur? Een vliegtuigje, kikker, zwaan, bloem, eekhoorn, laat het me weten en ik pas het ontwerp aan.

Kaart ID: 3016
geboortekaart bootje

Bedankt weer voor de prachtige kaartjes en zeker ook je geweldige service, klantvriendelijkheid en de leuke extraatjes!

Wij hebben weer leuke reacties gekregen op de kaart en zijn ook deze keer weer helemaal tevreden.

monic 15/05/2019

geboortekaart bootje

Alles in orde hier met ons en kleine nolan! Normaal gezien zou de factuur moeten betaald zijn.
We willen jou nog graag hartelijk bedanken voor de uitstekende service en de supermooie geboortekaartjes. De reacties zijn heel erg positief!

joris en elien 15/05/2019

geboortekaart bootje

We hebben de kaartjes ontvangen vanmorgen. We zijn er ontzettend blij mee. Dank voor je goede en snelle service. We zullen de factuur overmaken.

inge 15/05/2019

geboortekaart bootje

Nog even een berichtje van mij. Alles is goed gegaan en we hebben een dropje van een baby gekregen. De geboortekaartjes zijn erg mooi, als het goed is dan vallen ze vandaag in de bus. Ook heb ik zojuist het geld aan hé overgemaakt. Wie weet tot nummer drie? Heel hartelijk dank en groetjes van ons,

cobie 15/05/2019

geboortekaart bootje

Pakketje zaterdag ontvangen! Wat een cadeautje om uit te pakken.
Erg blij mee, kan niet wachten op de geboortekaartjes. Na ontvangst van de kaartjes:Nog even een berichtje om je hartelijk te bedanken voor de prachtige geboortekaarten voor Alec, we zijn heel erg blij met het resultaat!

Paul, Heleen, Nora & Alec 15/05/2019