Home/Originele geboortekaartjes

bijzondere geboortekaartjes

Bijzondere geboortekaartjes met de naam van jullie kleintje vind je bij mevr. Moos. Hoezo kleintje? Kleintje, maar wel groots aangekondigd! Een bijzonder geboortekaartje in kleur met een pakkend ontwerp. De naam van je baby is het eerste cadeautje wat je hem geeft; verpak dat cadeau dan opvallend. Zo vergeet niemand nog de naam van de nieuwe wereldbewoner. Bijzondere geboortekaartjes met kleuren ton sur ton. Transparante overlappende letters die het veelbelovende nieuwe leven kenbaar maken aan de rest van de wereld. Dit origineel geboortekaartje heeft klasse, uitstraling en is toch héél liefelijk. Baby in je buik? Mooi! Dan hoef je je niet druk te maken om de geboortekaartjes, want vanaf nu neemt mevr. Moos de boel van je over. Vind je deze kleuren te groen, geef dan aan welke kleurencombinatie je leuk vindt, bepaal de teksten en klaar is Kees (of Sam natuurlijk of...).

Kaart ID: 90

impressies

klantenreacties

bijzondere geboortekaartjes met de naam seppe in grijs en blauw.

De geboortekaartjes zijn goed aangekomen en ze zien er super uit alvast heel erg bedankt

nele 08/01/2016

bijzondere geboortekaartjes met de naam jay. in blauw en grijs is de naam groots geschreven

Bedankt voor de compensatie.Ik heb de overschrijving vandaag uitgevoerd.Ik heb al veel complimenten gekregen over het geboortekaartje!Ik stuur zo snel mogelijk een foto van jay met het geboortekaartje en van de doopsuiker!

Centina 11/08/2015

bijzondere geboortekaartje finn met initialen finn

We vonden gisteren de enveloppen en de adresstickers op de deurmat. Bedankt voor het afleveren. Het ziet er allemaal erg goed uit. Ontzettend aardig ook dat we de doopsuikers hebben gekregen! Wij zorgen dat er morgen iemand is om de geboortekaartjes in ontvangst te nemen. Wij willen je verder ontzettend bedanken voor alles. We zijn echt heel te spreken over je inzet en ontzettend goede service. Dat er dan even iets niet helemaal goed gaat is jammer, maar door hoe je alles oppakt zeker niet iets waardoor we minder tevreden zijn.Heel erg bedankt!

Monique en Rutger 11/08/2015

bijzondere geboortekaartjes met de naam gijs. Initialen of beginletters op jullie design geboortekaart

Het was er nog niet van gekomen maar ik wou je nog even bedanken voor het maken van de mooie originele geboortekaart van onze Gijs en de goede service! De zakjes met sluitstickers vond ik er ook erg leuk bij! We hebben er Nijntjekoekjes met muisjes ingedaan (geplakt met witte chocolade). Stond erg leuk en vielen goed in de smaak toen onze Jesse erop trakteerde op de peuterspeelzaal. Succes met jullie bedrijf en ik zal zo de kerstkaarten op de bus doen die ik bij jullie besteld heb. Ook weer leuk!

Marieke 11/08/2015

bijzondere geboortekaartjes met de naam ries en de kleuren van de letters ton sur ton

Bijzondere geboortekaartjes met de naam Ries. Nogmaals bedankt voor de geboortekaartjes. Ze zagen er echt super uit en wij vonden jouw service ook fantastisch en erg snel. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog een keer gebruik maken van je diensten.

Fam. Walraven 11/08/2015