Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje silhouette

Dit geboortekaartje silhouette is gedrukt op echt kraftpapier. De kleuren zijn steeds aanpasbaar. Kies je voor het totaalpakket dan krijg je kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij. De geboortepostzegels zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wel horen bij de all-in-prijs twee ontwerpvoorstellen, maximaal drie correctierondes en de digitale proefbestanden in PDF. Ook het vooraf versturen van de enveloppen, adreswikkels en doopsuikerstickers zijn bij deze prijs inbegrepen. Wil je liever een poesje, een eendje of een knuffeltje, laat het me weten en ik pas het ontwerp aan.

Kaart ID: 3019
geboortekaartje silhouette

Irma helpt je echt mee om het kaartje naar jouw wensen te ontwerpen! De communicatie verloopt vlot en ze voelt goed aan welke kant een ontwerp opgaat. De kaartjes zijn geweldig mooi geworden en wij hebben er alleen maar positieve reacties op gekregen! Ook de adresstickers zijn prachtig ontworpen! De zakjes voor de doopsuikers en sluitstickers vonden wij erg leuk! Wij hebben een advertentie in de krant gezet en hiervoor heeft Irma het silhouette van het kaartje aangeleverd. Wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen Mevrouw Moos van harte aanbevelen!

Elles Vermeiren 16/05/2019

geboortekaartje silhouette

Super tevreden over het volledige pakket! Ik zou iedereen mevrouw Moos aanbevelen. Top service, kwaliteit, communicatie, vervulling van je persoonlijke wensen,...! Dankjewel mevrouw Moos!

mieke eijnatten 16/05/2019

geboortekaartje silhouette

Mevr. Moos heeft een heel leuk assortiment aan kaartjes die ze naar wens verder kan personaliseren. De service is snel en goed!

maree 16/05/2019

geboortekaartje silhouette

Zeer tevreden van het ontwerp, de service en klantvriendelijkheid van mevrouw moos. Mees heeft een mooi geboortekaartje gekregen, veel toffe reacties op gekregen. Dankjewel hiervoor!

Carolien Moers 16/05/2019

geboortekaartje silhouette

Unieke ontwerpen, super communicatie en snelle levering! Het pakket openmaken is al een cadeau!

Ruth van der Rijn 16/05/2019