WAAROM KIEZEN VOOR DE GEBOORTEKAARTJES VAN MEVR. MOOS?

De komst van een baby is een hele blijde gebeurtenis. Uiteraard wil je alles zo goed mogelijk voorbereiden en alles zo mooi en origineel mogelijk verzorgen. Het uitzoeken van de geboortekaartjes is een hoogtepunt in deze voorbereiding. Je wilt iedereen graag snel op de hoogte brengen van de geboorte en daar hoort een uniek en origineel geboortekaartje bij.
Mevr. Moos weet precies waarom dit zo belangrijk voor jullie is. Zij heeft maar liefst 80 ontwerpen voor je klaar staan om uit te kiezen.Vertederend, lief, vrolijk en gewoon heel erg mooi. Bovendien vindt zij het contact met jullie als aanstaande ouders belangrijk. Zij vindt het bijzonder om met het ontwerpen van een uniek geboortekaartje een klein beetje te mogen bijdragen aan dit speciale moment in jullie leven.

Origineel geboortekaartje met blijde boodschap

Zij volgt natuurlijk jullie wensen en voorkeuren. Het wordt jullie geboortekaartje voor jullie unieke baby. En dat doet ze graag en goed! Ze vindt het verlenen van een snelle service en jullie tevredenheid het allerbelangrijkst. Het gaat om jullie speciale moment en het leveren van een uniek product: een origineel geboortekaartje dat mensen verrast, verblijdt en verwondert!

Snelle service en goede bereikbaarheid

Na jullie aanvraag ontvang je binnen twee werkdagen een digitale proefdruk. In drie correctierondes maakt mevr. Moos het kaartje dat helemaal aan jullie wensen voldoet. Overleggen kan op verschillende manieren; via telefoon en e-mail, info@mevrouwmoos.com of (06) 48 62 27 41 (Nederland). Aarzel vooral niet om te bellen of te mailen: mevr. Moos denkt graag met jullie mee.

Kies voor het voordelige totaal pakket

De prijs voor 100 geboortekaartjes –enkel kaartje- is 250 euro en 275 euro voor een dubbelgevouwen kaartje.

  • 100 enveloppen wit of bruin kraft
  • 100 adresstickers (mevr. Moos print hierop de adressen)
  • 25 doopsuikerverpakkingen (zakjes of kraf doosjes)
  • 25 stickers voor doopsuikers
  • Ook het vooraf versturen van de enveloppen, adreswikkels, doopsuikerverpakkingen en stickers zijn bij deze prijs inbegrepen

Bestellen van de geboortekaartjes

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je dat via de bestelknop kenbaar maken. Via het geboorteformulier kun je al je wensen kenbaar maken. Na ontvangst van het formulier stuurt mevr. Moos je de eerste ontwerpvoorstellen binnen twee werkdagen (digitaal) toe.

Moos en Irma
Moos en Irma

Kies voor maatschappelijk bewust

Ik ben Irma en werk elke dag met veel plezier. Omdat ik arbeidsgehandicapt ben is werken voor mij niet vanzelfsprekend.
Mijn website mevrouwmoos.com biedt mij de mogelijkheid om in een aangepaste omgeving te werken. Met liefde en zorg maak ik originele geboortekaartjes.

OVER MOOS / lief hulphondje

Dit is Moos. Ook wel mevr. Moos genoemd. Een geweldig lieve viervoeter. Moos is opgeleid tot hulphond. Ze biedt hulp 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En dat met een onvoorwaardelijke inzet en tomeloze energie, kwispelend met haar staartje fier in de lucht.

Filmpje

Moos brengt de post

promofilmpje van mevr. Moos

de originele geboortekaartjes van mevr. Moos
de originele geboortekaartjes van mevr. Moos