Home/Originele geboortekaartjes

speciale geboortekaartjes

Jullie hebben een dochter gekregen! Gefeliciteerd! Nu nog snel speciale geboortekaartjes met haar naam bestellen. Jullie houden van een strak en eenvoudig ontwerp? Dit geboortekaartje past misschien wel heel erg goed bij jullie ideeën over hoe een kaartje eruit moet zien. Een kaartje met wat iedereen weten moet: jullie zijn de trotse ouders van ...geworden. Deze speciale geboortekaartjes met de naam van jullie spruit zijn in alle denkbare kleuren te maken. Jullie kunnen het zo vrolijk maken als je maar wilt. Een goede mix van hip design, kleuren en patronen. Word blij en verliefd op het geboortekaartje. Wil je het persoonlijker maken, dat kan! Kleuren en patronen kun je aan laten passen. Dat is handig! Lekkere frisse kleuren en patronen die aangeven hoe blij jullie zijn met jullie baby. Mevr. Moos maakt speciaal voor deze gelegenheid graag de mooiste speciale geboortekaartjes met naam. Speciaal voor trotse ouders én hun baby.

Kaart ID: 91

impressies

klantenreacties

speciale geboortekaartjes nora

Hoi Irma,We hebben de kaartjes van de week ontvangen. Erg leuk!! Ben super super blij er mee! Bedankt voor je super service. En nogmaals complimenten voor het leuke kaartje! We hebben wederom alleen maar positieve reacties ontvangen.

Robin 12/08/2016

speciale geboortekaartjes

Dankjewel voor de hele snelle bezorging van de geboortekaartjes. We zijn heel blij met het eindresultaat en hebben veel vrolijke reacties gekregen van vrienden en familie!
Het onderstaande ga ik meteen doen. Jij stuurt ons de factuur zodra die gereed is toch? Dankjewel!

marijke 12/08/2016

speciale geboortekaartjes

We hebben je pakketje gisteren in goede orde ontvangen! Alle geboortekaartjes zijn op de bus.Alvast bedankt voor de fijne samenwerking.Verder zijn we echt super blij met het eindresultaat. Het kaartje ziet er echt super uit! Bedankt!

geralda 12/08/2016

speciale geboortekaartjes met de naam saar. in oudroze en bloemetjes patroon

Ja hoor, Saar is op 3 mei met een spoedkeizersnede op de wereld gekomen. Een weekje vroeger dan gepland.Alles gaat heel goed met ons. Zou hem voor geen geld van de wereld meer willen missen! In bijlage vind je een aantal fotootjes van Saar en het doopsuiker. Heb deze ook op mijn Facebook geplaatst met vermelding van jou en Tina van Kers op de taart.Nogmaals heel erg bedankt voor je ontwerp en moeite!We hebben heel veel positieve reacties van vrienden, familie en ziekenhuispersoneel gekregen!

Elke 11/08/2015

speciale geboortekaartjes met de naam keet. Strak design geboortekaartje met de naam van jullie baby groots aangekondigd

We zijn zeker content met het geboortekaartje en hoe je met ons meegedacht hebt. De geboortekaartjes zijn verstuurd en we hebben gisteren de eerste reacties binnen gekregen. Mensen vinden het een erg leuk en stoer kaartje. Ook bedankt voor je compensatie. Daar gaan we zeker iets leuks voor kopen voor Keet namens mevr. Moos.

mevr. Moos 11/08/2015