Home/Kraft en karton geboortekaartjes

kartonnen geboortekaartje

Dit kartonnen geboortekaartje is gedrukt op echt kartonnen papier. De kleuren zijn steeds aanpasbaar. Kies je voor het totaalpakket dan krijg je kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij.

Kaart ID: 3011
kartonnen geboortekaartje

Mevr. Moos heeft voor onze zoon Zyon een prachtige kaart ontworpen. Dat ging heel vlot en efficiënt en tegelijk ook heel persoonlijk met veel aandacht voor onze wensen. Kort daarop kregen we de doosjes met adresstickers, enveloppen, de doopsuikerzakjes en de stickers daarbij. Het zag er allemaal heel verzorgd en vrolijk uit, echt een cadeautje! Inmiddels zijn alle kaartjes verstuurd en stromen de reacties binnen! Daar zitten veel complimenten tussen over het vrolijke ontwerp van de kaart. Wij vinden het knap dat Mevr. Moos dat via email zo snel en goed gedaan heeft. Kortom, echt een aanrader!

Fabia 15/05/2019

kartonnen geboortekaartje

Dankzij mevrouw Moos hebben wij een prachtig uniek geboortekaartje voor onze dochter. Perfecte communicatie, vlotte afhandeling en tijdige levering. wij wilden graag een apart kaartje voor de kraamborrel en haar eerste ontwerp was al meteen een schot in de roos. kortom, alles was top!

Coby 15/05/2019

kartonnen geboortekaartje

Prachtige kaartjes en een hartelijke service met veel onverwachte extraatjes! Ook vanuit België een heel fijne samenwerking.

Karen 15/05/2019

kartonnen geboortekaartje

Mevr. Moos heeft exact het kaartje gemaakt dat wij wilden! Het is zó mooi geworden. Heel blij er mee. Super snel en tot in de puntjes verzorgt. De kaartjes waren ook nog mooi ingepakt, alsof wij een mooi cadeautje kregen (was natuurlijk ook een beetje zo ;) ). Dank je wel.

Simone 15/05/2019

kartonnen geboortekaartje

Mooi ontworpen en goed verzorgde kaartjes ontvangen na de geboorte van onze dochter Kiki. Aanpassing/ afstemming van onze wensen bij het ontwerpen ging vlot. Verzending na het doorgeven van geboortedatum, gewicht, lengte etc. was zelfs sneller als beloofd! Zeer tevreden!

paul 15/05/2019