Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje hartjes

Een geboortekaartje hartjes waarbij iedereen meteen ‘aah, en ooh’ zal zeggen. Zó mooi en zoo lief! Lieve hartjes in zachtroze kleuren; dat kan alleen maar passen bij jullie allerliefste baby. Dit hippe babykaartje is een goede mix van een hip design en patronen. Het afgebeelde geboortekaartje is natuurlijk heel geschikt voor een meisje, maar als dit design je aanspreekt voor een jongen, dan kan dat best! In dat geval liever geen hartjes op het geboortekaartje? Kies een ander patroon, eventueel met andere kleuren. Het ontwerp blijft hetzelfde, alleen gemaakt met andere figuurtjes en/of kleuren. Ook de flamingo kan je laten vervangen door jouw favoriete dier. Een hip geboortekaartje waarmee je lekker anders de geboorte van jullie kindje kenbaar maakt. Klik op dit kaartje bestellen. En bestel vandaag nog deze mooie geboortekaartjes bij mevr. Moos!

Kaart ID: 162
geboortekaart hartjes
geboortekaart hartjes
geboortekaartje hartjes
geboortekaartje hartjes
geboortekaartje hartjes met de naam suze. Strakke design geboortekaart maar ook lief door de talrijke gekleurde hartjes

Iedereen vond je geboortekaartje echt super leuk. Dus nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Zoals beloofd is hier de foto van onze kleine baby.Ondanks dat ze veel te vroeg geboren is (34 weken) doet ze het heel goed. Morgen is ze 8 weken en het rompertje staat hem heel leuk.

Linda 11/08/2015

geboortekaartje hartjes met de naam eva en talrijke gekleurde lieve hartjes

Wij hebben de geboortekaartjes goed ontvangen en zijn erg blij met het resultaat! We krijgen erg veel leuke reacties op het geboortekaartje van Eva! De factuur is inmiddels betaald. Hartelijk dank voor het ontwerpen en leveren van de kaartjes!

Bas & Suzanne 11/08/2015

geboortekaartje hartjes met de naam lova. Ik zoek een strak geboortekaartje en een hip design

Net het pakketje binnengekregen in een woord Super!!! Wat leuk om alles uit te pakken!Het ziet er heel mooi en leuk uit!Alvast bedankt en we kijken met veel plezier uit naar jouw geboortekaartjes! Dank je wel! Alvast een fijne vakantieweek en tot ergens eind mei-begin juni....spannend!

Lenny, Fram, en Stijn 11/08/2015

geboortekaartje hartjes met de naam noor. Een hip geboortekaartje waarmee je lekker anders dan anders de geboorte van jullie baby kenbaar maakt

Geboortekaartjes zijn binnen! We zijn er erg blij mee. Het factuurbedrag is overgemaakt.Zeer bedankt voor de snelle afhandeling en het mooie geboortekaartje!

Jelte 11/08/2015

geboortekaartje hartjes met de naam bo. Hip geboortekaartje met een goede mix van hip design, kleuren en patronen

Excuus voor deze late reactie maar we hebben de kaartjes ontvangen. Alles is in goede orde aangekomen, bedankt!! Zijn erg blij met het geboortekaartje en alle extra's en de geweldige service. En ze zijn prachtig geworden...in alle opzichten Helemaal zoals we hoopten. We zijn er onwijs blij mee en ik verheug me er al op ze te versturen! Is het goed als we maandag de rekening voldoen? Dankjewel dus voor de mooie kaartjes en de fijne aanloop erheen en je goede zorgen!!

Martine en Rolf 11/08/2015