Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje origami

Prachtig geboortekaartje origami waar de liefde en eenvoud de hoofdtoon voeren. Wees welkom lief kindje en maak kennis met de rest van de familie, vrienden en kennissen die allemaal onderdeel gaan uitmaken van jouw leven. Met dit babykaartje zijn ze allemaal op de hoogte van jouw komst en zullen ze je met liefde en nieuwsgierigheid verwelkomen. Dit is echt een heel bijzonder geboortekaartje origami, met het snoezige olifantje dat een beetje stoer de komst van jullie wurm gaat aankondigen. Of tetteren? Blauw olifantje dat perfect past bij blije ouders en de mooiste baby van de wereld. Al blauwe muisjes in huis gehaald? Of misschien ook maar een doosje roze voor de zekerheid. Met dit kaartje laat je in elk geval zien dat jullie trots zijn op je kindje.

Kaart ID: 3004
geboortekaartje origami

Voor onze eerste dochter zochten we een eenvoudig geboortekaartje dat kon gedrukt worden op kraft karton. Ik had in mijn volle enthousiasme al een olifantje genaaid. Mevrouw Moos heeft het kaartje hierop afgestemd. Langs alle kanten kregen we lovende woorden over het super leuk kaartje en de vraag ‘ waar heb je ze gehaald’? Voor een tweede kindje gaan we zeker terug naar haar om opnieuw een parel van een geboortekaartje te krijgen.

lena 15/05/2019

geboortekaartje origami

Toen we aan het begin van de zomer op zoek gingen naar een passend kaartje voor onze dochter, hadden we de hoop op kaartje wat echt bij ons paste, bijna opgegeven, totdat we op de website van mevr. Moos terecht kwamen. Strak, uniek, origineel, dat is wat we zochten. Irma's suggesties en "buiten de lijntjes denken", maakte het geheel alleen maar beter en mooier!
De reacties op de kaartjes stromen nog steeds binnen: Schitterend, ontroerend, strak, goed over nagedacht, mooi, leuk, prachtig zijn een aantal daarvan.
Een echte aanrader dus om hier je kaartjes te laten maken!

jolijn 15/05/2019

geboortekaartje origami

Wat een geweldige service! We zijn super blij met het resultaat! We krijgen erg veel complimenten over ons kaartje!

elly 15/05/2019

geboortekaartje origami

Zeer tevreden over het superleuke geboortekaartje dat mevrouw Moos voor ons en ons zoontje Daan gemaakt heeft. Fijne samenwerking ook! Heldere communicatie, snelle actie en heel flexibel. Veel dank! We hebben ook veel leuke reacties gekregen van de ontvangers :).

loes 15/05/2019

geboortekaartje origami

Nogmaals dank voor de geboortekaartjes voor onze dochter Robin! Ik was direct verliefd op het ontwerp! Geweldige en snelle service met vriendelijkheid en persoonlijk, zeer tevreden!!

15/05/2019