Home/Kraft en karton geboortekaartjes

kraft geboortekaart

Feest en geluk zijn al wat je ziet op deze Kraft geboortekaart. De slingers zijn al opgehangen want we vieren de komst van onze allermooiste baby! Oh, wat zijn we blij en oh, wat laten we dat graag aan iedereen weten! Mooi kaartje om dit duidelijk te maken en een verrassing voor alle ontvangers die dit prachtige kaartje straks op de deurmat zullen vinden. Beetje anders en héél origineel! Blij en opgelucht dat alles achter de rug is en goed is verlopen. Nu is het tijd om het nieuwe leven te vieren en te genieten van jullie kleine spruit. Kraamvisite zal er zeker komen als deze Kraft geboortekaart door de postbode wordt bezorgd. Een eenvoudige maar vrolijke babykaart waar het geluk vanaf spettert. Zo heerlijk om dit nieuws te delen!

Kaart ID: 3001
kraft geboortekaart

Helemaal top!! Goede service, snelle reacties en ontwerpen, mooie adreslabels bijpassend bij de kaart; erg leuk!

ellen gilbert 16/05/2019

kraft geboortekaart

Superleuk kaartje, helemaal aangepast aan onze wensen!! De samenwerking verliep supervlot en we kregen meer dan we verwacht hadden. Echt top!

Caroline Meeus 16/05/2019

kraft geboortekaart

Mevr. Moos levert super service: snel en tot in de puntjes verzorgd!

Kelly Giessen 16/05/2019

kraft geboortekaart

Prachtig kaartje en fijne en snelle communicatie!

Jolien Braken 16/05/2019

kraft geboortekaart

Echt super leuke geboorte kaartjes besteld bij mevrouw Moos, zeer goede service en echt hele prettige communicatie. Kaartjes zijn super mooi geworden en ook snel toegezonden aan ons na de geboorte van ons kleintje! Echt een aanrader!

linda 16/05/2019