Home/Originele geboortekaartjes

trendy geboortekaartjes

Babykaartjes zijn niet standaard meer. Voor trendy geboortekaartjes kun je hier terecht. Wat zeg je? Je wilt helemaal anders, verrassend en opvallend? Zit jij even goed bij mevr. Moos! Mooie geboortekaartjes te kust en te keur in alle denkbare patronen, kleuren en uitvoeringen. Dit kaartje met twee olifanten is zeker niet saai of gewoon te noemen. Doe ‘ns lekker gek en kies voor een geboortekaartje waar jullie blijdschap van afstraalt! Hoera! Wij zijn ouders van dit fantastische kind en wij geven hem of haar deze naam. Hélémaal blij en hélémaal anders. Breng het goede nieuws groots en kies voor deze trendy geboortekaartjes! Geboortekaartjes met twee unieke olifanten in mooie kleuren. Voorop twee olifantjes en de naam van jullie meisje. Alle teksten staan in de binnenkant geschreven. Een keer iets anders dan anders. Dit kaartje is ook verkrijgbaar in een tweelingkaartje, scrol naar beneden voor een voorbeeld.

Kaart ID: 143
tweelingkaartjes

Originele kaartjes, maatwerk, mooie kwaliteit, leuk contact en snelle service. Net als onze lieve tweeling een geboortekaartje om te koesteren. Blij met het resultaat, bedankt!

myrthe 10/08/2016

trendy geboortekaartjes

Tot dusverre al onze kaartjes besteld bij Mevrouw Moos. De kwaliteit van de kaartjes is top en ook de levering is prima op orde. Mevrouw Moos denkt graag met je mee en levert een goed product. Wij zijn zeer tevreden!!

ramses 10/08/2016

trendy geboortekaartjes yasmin

Het pakketje is gisteren aangekomen! Bedankt, het ziet er echt super uit allemaal! We kunnen niet wachten om het echte kaartje straks in het echt te zien :)

Wim 14/04/2016

trendy geboortekaartjes luus

Mooi ontwerp en goeie (snelle) service! Zowel bij de geboorte van onze zoon 2 jaar geleden als bij onze kersverse dochter het kaartje laten maken bij mevr. Moos Mooie ontwerpen, snelle service, heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Wat wil je nog meer? Niets!

jan 14/04/2016

trendy geboortekaartjes pip

We hebben alles gisteren ontvangen. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en kijken erg uit naar de geboortekaartjes. Ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en familie, maar ik denk dat het geboortekaartje al genoeg reclame is. :-)
We hebben super leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje van Pip.

Marloes 14/04/2016