Klantenreacties

Laat je overtuigen door onze klanten. Mevr. Moos streeft naar 100% tevredenheid. Betaling is achteraf, na ontvangst van de geboortekaartjes, wanneer je voor 100% tevreden bent.
Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar dan doen we er alles aan om het goed op te lossen.
De onderstaande reviews zijn overgenomen van de Facebookpagina van Moos en van Trustpilot

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 5 op 5 (bron Facebook, 154 beoordelingen) en 98% uitstekend en 2% goed (bron Trustpilot, 95 beoordelingen)

strakke geboortekaartjes

We hadden tijdens het ontwerp proces goed en snel contact. Het eind resultaat is fantastisch.

lisette

trendy geboortekaartje met de naam joep. De nieuwste trend in geboortekaartjesland. kleurrijke visjes / gupjes

We hebben de geboortekaarten ontvangen en ze zijn inmiddels ook opgestuurd. We zijn er erg blij mee. 🙂 hartstikke bedankt voor alles!

Veronica & Jan

geboorteaankondigingen met de naam maaike. eenvoudig, strak en een tikje design zijn de kernwoorden van dit geboortekaartje

Ik heb de factuur zonet betaald. Krijgen veel positieve reacties op het geboortekaartje en ik kijk er nog dagelijks met plezier naar!heel hartelijk bedankt irma voor je geduld en het mooie ontwerp.

tessa

geboortekaart bootje

Bedankt weer voor de prachtige kaartjes en zeker ook je geweldige service, klantvriendelijkheid en de leuke extraatjes!

Wij hebben weer leuke reacties gekregen op de kaart en zijn ook deze keer weer helemaal tevreden.

monic

geboortekaart aap puk

Helemaal goed zo! Dank je wel!
We hebben het pakket ook binnen gekregen. Leuk! Alvast de voorpret...Alles ziet er weer geweldig uit! Wauw, wat zijn de geboortekaartjes mooi!! We zijn er ontzettend blij mee. Heel erg bedankt!!We maken het geld morgen over. Komt het kaartje op jouw site, zodat we het via facebook kunnen delen? Of delen we jouw site?

martijn

geboortekaartje vlaggetjes

Mooi, origineel, professioneel, snel en goed betaalbaar.

govers

geboortekaart roodkapje

Nog bedankt voor de leuke attentie die je ons stuurde vanwege het later leveren van de kaartjes. We hebben veel leuke reacties ontvangen op de geboortekaartjes.Overigens zaten er wel een aantal bij waar nog een streepje wit zat. Geen punt hoor, maar wel goed voor jou om te weten denk ik. Als je dat nog wilt zien kan ik er nog wel een foto van maken? De factuur maken we deze week over en dan zullen we ook nog even wat publiciteit geven op Facebook.Dank voor de goede zorgen en het leuke ontwerp!

Marilou

Ik wil je nog even bedanken voor de mooie geboortekaartjes en adresetiketten! We zijn er erg blij mee en tevreden over. Inmiddels heeft iedereen de kaartjes ontvangen en de reacties zijn positief.

Sharon

sobere geboortekaartjes met de naam puk. Achtergrondkleur is petrolblauw

Bedankt voor de leuke geboortekaartjes! Bedankt voor het leuke pakjes! Erg attent!!
Iedereen is enthousiast over de kaartjes, krijgen veel complimenten!
Erg bedankt voor het maken! We zullen de factuur morgen betalen.

Linda, Mark en Kolcho

geboortekaartjes kraftpapier

Iedereen is zeer enthousiast over het originele en super mooie kaartje, zulke positieve reacties maakt een nieuwe mama zeer blij. Ook heeft Irma laten blijken dat ze tot het uiterste gaat voor haar klanten, iets wat ik enorm waardeer.

Anne-Marie van der Does

allermooiste geboortekaartjes met de naam lucas. Jouw spruit verdient de allermooiste geboortekaartjes

Bedankt voor het pakketje. We krijgen al leuke reacties op de geboortekaart! En ook echt leuk dat je er wat extra's in hebt gedaan zoals de suikers en kaartjes om op te sturen. Bedankt voor de goeie service!

Marieke en Ynse

trendy geboortekaartje bas

Jouw service was zo verzorgd dat we graag iets extra's gaven! Service en alle producten zo mooi. Ik ken een zwanger stel aan wie ik jouw site zal doorgeven.

bas

geboortekaart met de naam mats en een strak ontworpen schaapje op een van de letters van de naam

We hebben het pakketje vandaag ontvangen, wat een leuke verrassingen! Het ziet er allemaal hartstikke mooi uit

Jacqueline

originele geboortekaartjes

Wij hebben voor onze zoon joris het originele geboortekaartje 'eendje' besteld, maar dan aangepast op onze wensen. Na twee correctieronden hadden we precies het geboortekaartje zoals wij dat wilden. De door ons opgegeven aanpassingen zijn goed en snel verwerkt, alle complimenten daarvoor. De reactie op onze mails kwam altijd direct de volgende dag, het drukwerk voor de voorbereidingen (enveloppen en adresstickers) was een feest om te ontvangen (ervaar zelf waarom!). Kortom: Mevrouw Moos heeft duidelijk veel plezier in haar werk en heeft ons laten meegenieten van haar passie. Onze zoon heeft en prachtig geboortekaartje voor de rest van haar leven.

Karin

geboortekaartje eli

Geboortekaartje eendje met de naam Eli. Alvast bedankt voor de fantastische service. Eli en ik zijn intussen terug thuis. Ik heb vandaag de factuur betaald.
De geboortekaartjes zien er fantastisch uit. Ik ga jouw website zeker aanraden bij familie en vrienden.

kristel

geboortekaartje dochter met de naam kate, achtergrondkleur is mintgroen

Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede service en niet onbelangrijk voor de mooie geboortekaartjes. We zijn er erg blij mee. Alle geboortekaartjes zijn inmiddels verzonden en de doopsuikerzakjes en stickers heb ik gebruikt voor de traktatie op het kinderdagverblijf van Stijn (zie foto) Zag er erg leuk uit!

Mirjam

geboortekaartje keep calm met de naam makayla. Keep calm we hebben een dochter gekregen

Ik heb je pakket ontvangen met de enveloppen.Wat ziet dit er netjes uit! Ben helemaal vrolijk van geworden. Ook de geboortekaartjes zijn prachtig, suppermooi. jij ook bedankt voor de fijne samenwerking en tot de volgende baby

mevr. Moos

geboortekaart aap robin

We hebben de kaarten in goede orde ontvangen. En het ziet er weer prachtig uit!! We zijn heel tevreden! Begin volgende week betalen we de factuur. We hebben het kaartje als op de foto op onze fb pagina's gezet. Nogmaals bedankt!

marijn

geboortekaart confetti

Inmiddels heb ik alles ontvangen. Het ziet erg erg leuk & verzorgd uit allemaal.
In de bijlage nog twee fotootjes van onze uitwerking van de doopsuikerzakjes.

joselyn

strakke geboortekaartjes

Ik zou iedereen de kaartjes van Mevrouw Moos aan willen raden. Het contact verliep heel prettig, de kaartjes zijn van prachtige kwaliteit en het maken van aanpassingen is mogelijk.
De manier waarop het geleverd werd, voelde echt als het ontvangen van een cadeautje!

marieke

geboortekaartje blokkentoren

Goede communicatie en prachtige kaartjes!

marloes

trendy geboortekaartje met de naam rover. Ik wil trendy geboortekaartjes bestellen

Hartelijk bedankt voor de prachtige geboortekaartjes, wat zijn we er blij mee!En natuurlijk ook bedankt voor de felicitatie. De factuur heb ik zojuist voldaan. Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking met een schitterend eindresultaat.

Priscilla

Geboortekaartje typografie

Hier nog een berichtje met enige vertraging (je weet wellicht wel hoe dat gaat de eerste dagen...). Kaartjes zijn maandag goed toegekomen en we waren heel tevreden van het resultaat! Ook al veel positieve reacties gehad op het geboortekaartje! We willen je alvast bedanken voor de vlotte samenwerking en je geduld 😉 Het factuur zal zo snel mogelijk betaald worden.

Liesbeth, Kristof, Julia en fien

geboortekaartje hertje met de naam milan. Een design geboortekaartje met een hertje in legerpatroon, lief en stoer tegelijkertijd

Vanochtend hebben we de geboortekaarten ontvangen. Ze zien er heel mooi uit - helemaal wat we wilden. Bedankt voor je hulp om hier helemaal ons geboortekaartje van te maken! Als het goed is, liggen ze morgen in de bus bij onze familie en vrienden.

Judith en Hans

originele geboortekaartjes

Bedankt voor de mooie resultaten, we zijn erg tevreden met de kaartjes, doopsuikers en het makelaarsbord. We willen je dan ook van harte danken voor inzet die je voor ons gedaan hebt, het geduld voor de wijzigingen die we wilden doorvoeren en de hulp die je hebt geboden met de adviezen over de andere zaken. En natuurlijk de snelle levering en mooie kwaliteit van het geweldige geboortekaartje. We zijn blij dat we met jou in zee zijn gegaan en met het mooie resultaat.Hartstikke bedankt!Ik heb nog enkele foto's toegevoegd zoals beloofd. Wellicht tot ziens, maar we zullen je naam zeker laten vallen bij vrienden en kennissen!

Robert en Sanne

geboortekaart poesje met de naam ot. Lekker fris en helder geboortekaartje met poesje of wasbeertje

Wij hebben de geboortekaartjes goed ontvangen.Wij zijn erg tevreden met het resultaat en hebben al toffe reacties ontvangen!Bedankt voor de super vlotte samenwerking, het was een goede ervaring, je hebt een tof concept (less is more).We zullen uw werk aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Joachim&Mona

geboortekaartje hertje met de naam fleur. Hip hertje met een bloemetjes patroon

Hier gaat alles SUPER met Fleur en ons 3-tjes! We krijgen erg veel positieve reacties op het mooie en leuke geboortekaartje! Echt een super kwaliteit voor een redelijke prijs! Als Fleur ooit een broertje of zusje krijgt weten wij waar we de geboortekaartjes gaan bestellen!

Elise & Bjorn

allermooiste geboortekaartjes met de naam oscar. Prachtig design geboortekaartje met transparante letters

Nog ontzettend bedankt voor het ontwerp van de geboortekaart voor Oscar. We kregen veel positieve reacties! Hierbij nog een foto van de kleine man en zijn vader. Inmiddels alweer 3mnd oud, dus tijd voor moeders om aan het werk te gaan. 🙁

Johanna

geboortekaart olifant met de naam lucy.

Je hebt ons opnieuw verrast! Wat leuk om dit pakketje uit te pakken. We zijn direct aan het plakken gegaan. We kijken uit naar het resultaat van de geboortekaartjes. Bedankt tot zover!Ik heb het geld over gemaakt hoor! (Excuus voor de late reactie, heb t druk met drie meisjes :-)Nogmaals dank voor je goeie en vlotte service!

Eva

geboortekaart roodkapje

Kaartjes zijn mooi! Intussen zijn de eerste reeds toegekomen bij vrienden en familie. Misschien leuk voor jou om te zien wat wij hebben gedaan met de doopsuikerzakjes en stickers. Morgen trakteert grote zus Tess op het kinderdagverblijf op deze mooie zakjes met geboortekoekjes. Bij het zoeken naar een geschikte traktatie voor de peuters en dreunmessen kwam ik bij geboortekoekjes. Heb ze dus niet zelf gemaakt, maar lekker gemakkelijk een grote doos laten thuis bezorgen.Natuurlijk mag je de foto gebruiken, vind ik zelfs erg leuk.

Fleur

trendy geboortekaartjes pip

We hebben alles gisteren ontvangen. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en kijken erg uit naar de geboortekaartjes. Ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en familie, maar ik denk dat het geboortekaartje al genoeg reclame is. 🙂
We hebben super leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje van Pip.

Marloes

geboortekaart wasbeertje

Super service! Origineel, meedenkend en snelle levering

jeroen

geboortekaartje eland met de naam liam. Ik wil een geboortekaartje in een Scandinavisch design/thema

We hebben de geboortekaartjes ontvangen! Bedankt voor de snelle serviceen het mooie design! De factuur maken we zsm naar je over!

judith

tropisch geboortekaartje

Superservice! Vlot, vriendelijk, en prachtig verpakt! Feestje � heel blij met het geboortekaartje van onze dochter!!

Eva Weynschenk

design geboortekaartjes met de naam lauren. Grote zus kondigt de geboorte van haar zusje aan. Twee lieve silhouetten van een peuter of kleuter

De mooie geboortekaartjes zijn vandaag gearriveerd en ze zijn ontzettend leuk geworden. Bedankt voor de superservice!!! De eerste reacties zijn alvast zeer positief. Ook de doopsuikers worden gretig afgenomen. jum jum

Corine en Reinier

geboortekaart tangram

Dank voor de helemaal tot in de puntjes verzorgde kaartjes, ze zijn goed aangekomen en inmiddels helemaal klaar voor verzending. Veel dank voor je mooie werk!

Jan-Willem

geboortekaartje flamingo

Bij een lief meisje Mees hoort een lief kaartje . Mevrouw Moos heeft ons daarbij geholpen - dankjewel mevrouw Moos! Mevrouw Moos is toegankelijk, communiceert helder, biedt snelle service en staat open voor alle wensen en ideeën. Echt een aanrader !

Ireen

geboortekaartjes kraftpapier

Goede service, mooi product. Verrassend compleet! Erg bedankt

anoniem

geboortekaart silhouet met de naam amber. Grote broer kondigt de geboorte van zijn zusje aan. Twee lieve silhouetten een peuter en een baby

De geboortekaartjes zijn al geleverd. Ze zijn erg mooi geworden! Ook het pakketje met de enveloppen en adreswikkels, en doopsuikers was een feestje om uit te pakken. Wat een geweldige service! We zullen de factuur deze week betalen. Nogmaals bedankt voor alles!

Renate, Robert & Amber

geometrische geboortekaartjes met de populaire jongensnaam hugo. Strakke design kaart van mevr. Moos

Net het pakketje binnengekregen in een woord Super!!! Wat leuk om alles uit te pakken!Het ziet er heel mooi en leuk uit! Alvast bedankt en we kijken met veel plezier uit naar jouw geboortekaartjes! Alvast een fijne vakantieweek en tot ergens eind mei-begin juni....spannend!

Lenny, Fram, en Stijn B.

geboortekaartje met de naam james. een origineel geboortekaartje voor een jongen met frisse en vrolijke kleuren

Na de vele leuke kaarten op de site gezien te hebben hebben wij ook voor mevr. Moos gekozen. Hoewel de termijn tot de geboorte niet meer heel lang zou duren zijn we heel erg goed en snel geholpen. Steeds een hele snelle reactie en alles wat we wilden was geen enkel probleem en werd direct als voorbeeld meegestuurd. We hebben veel enthousiaste reacties op onze geboortekaart gekregen vanuit onze omgeving. Veel dank!

familie wattel

geboortekaartje kraft karton

Prachtige ontwerpen, fijne communicatie en snelle service!

Ramona Krootjes

design geboortekaart

Erg prettig contact, er wordt met je meegedacht en goede service. Dat je adreslabels voorgedrukt aangeleverd krijgt scheelt een hele hoop tijd. We zijn heel blij met het kaartje! Nuttig Delen

willemijn

tweelingkaartjes

Originele kaartjes, maatwerk, mooie kwaliteit, leuk contact en snelle service. Net als onze lieve tweeling een geboortekaartje om te koesteren. Blij met het resultaat, bedankt!

myrthe

geboortekaartje schaap met de naam vic. 2015 is het jaar van het schaap. Een origineel geboortekaartje met een gestileerd schaapje

Vandaag hebben we alles netjes ontvangen. Bedankt! We zijn heel blij met het eindresultaat. Uiteraard heb ik ook direct de factuur overgemaakt.

femke

origineel geboortekaartje met de naam doris. Rode appeltjes in een herhaald patroon op deze originele geboortekaart

We willen we je ontzettend bedanken voor onze geboortekaartjes, het is een uniek en speciaal kaartje geworden. Met de adresstickers zijn ze geweldig!!!!!

Annemarie en Jan

design geboortekaart

Met mevrouw Moos ga je een mooie samenwerking aan voor je geboortekaartjes. Je kiest één van haar ontwerpen en geeft vervolgens aan welke tekst je op de kaart wilt en wat je verder nog aangepast wilt hebben. Mevrouw Moos reageert snel, denkt met je mee en geeft verschillende opties. Ze geeft het ook aan als ze denkt dat iets niet mooi zou staan. De verzending is ook snel en je krijgt een zeer verzorgd pakket in de bus! Last but not least: ook nog zeer betaalbaar. Ik zou zeker nogmaals een bestelling bij haar plaatsen.

A. Visser

geboortekaart flamingo

We ontvangen heel veel positieve reactie op het geboortekaartje.
Dank je wel voor jouw bijdrage.

marlies

geboortekaart tangram

Goede communicatie en snelle, betrouwbare afhandeling.

ROB

Voor de tweede keer heel blij met het geboortekaartje dat mevr. Moos voor ons heeft ontworpen. Samen met de enveloppen en de adreswikkel levert ze echt een totaalpakket af. We raden haar van harte aan!

Bregje

geboortekaartje kokeshi met de naam ellemiek. Ik zoek een uniek geboortekaartje voor onze dochter

DHL was razendsnel. De originele geboortekaartjes waren al binnen voordat je dit stuurde. Zoals ik in de sms al zei, ze zijn prachtig geworden. Dank je wel. Morgen gaan ze de deur uit en zullen we de factuur betalen.

Carl

hippe geboortekaartjes ninthe met hertje in een fleurig patroon

Nog even een berichtje om te laten weten dat we de geboortekaartjes inmiddels binnen (en verstuurd) hebben. We zijn er heel blij mee, want ze zijn erg mooi geworden en we krijgen er leuke reacties op! Dank je wel voor de prettige samenwerking, en we zullen jou zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar geboortekaartjes. De factuur ga ik vandaag betalen. Groetjes, ook namens Martijn, Marlieke

martijn en marlieke

geboortekaartje ridder

Prachtig design, super kwaliteit, op maat gemaakt en aangepast door een fantastisch vriendelijke dame. Een persoonlijk ontwerp, uniek en met oog voor detail. Bij Mevrouw Moos zit je sowieso goed!

Lieke

geboortekaart appel met de naam kiki. Een trendy geboortekaartje voor jullie dochter kiki

We hebben het pakketje gister mogen ontvangen en het was een traktatie om hem open te maken (op de daadwerkelijke geboortekaartjes na natuurlijk P:)) Mocht het zo ver zijn met onze kleine Kiki laten we het zo snel mogelijk weten. Dank je voor zover, wij gaan plakken, en tot snel.

Mark en Marloes

geboortekaartje blauw

Zowel de kaarten als alle toebehoren zijn inmiddels gearriveerd. WAUW! Helemaal blij en precies waar we op hoopte!Echt te gek! Hartelijk dank, het ziet er weer fantastisch uit! Ik heb de factuur enkele minuten geleden betaald.

Freek

babykaart met de naam stijn. Originele geboortekaart voor een stoere baby

In de bijlage een foto van Stijn, inmiddels 2 jaar, onder zijn nieuwe (Ikea) dekbed. Het herinnert ons aan het mooie kaartje dat je voor ons maakte voor zijn geboorte op 20-9-2014. We hebben heel veel complimenten gekregen over de verzorging met de mooie enveloppen en de bijzondere sluitzegels. En de doopsuikerzakjes met naamstickers die we erbij kregen hebben we vorige week gebruikt voor zijn traktatie op de opvang. In april 2017 verwachten wij ons tweede kindje, dan zullen we weer contact opnemen voor nog zo'n mooi en bijzonder kaartje. Nogmaals bedankt!

Desirée

stoere geboortekaartjes briek

Mevr. Moos maakt super mooie geboortekaartjes. Helemaal tevreden over de werkwijze, service en het uiteindelijke resultaat van het kaartje! Erg veel leuke reacties gekregen. Mevrouw moos is een topper en heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeker een aanrader!

Lawa

geboortekaart appel met de naam lotta. Kleurrijke sterretjes in de kleuren oranje en geel, strak en hip design geboortekaartje

We hebben de geboortekaartjes gisteren ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden! Bedankt voor de goede service!

Lonneke

Wij hebben lang gezocht naar een zonnig kaartje met een strak design voor onze 2e zoon. Uiteindelijk kwamen we op de website van mevr. Moos een ontwerp tegen dat ons wel aanstond en dat we nog konden aanpassen aan onze specifieke wensen. Het proefpakket en het aangepaste ontwerpen hadden we binnen no-time binnen. Het uiteindelijke pakket met de kaartjes en alle toebehoren is op zichzelf al een leuk kraampakket om te krijgen. Het zijn erg mooie kaartjes geworden waar we veel positieve reacties op hebben gekregen!

PS. de etiketten-service is geweldig! Dat scheelt al snel een paar avonden schrijven.

freija

geboortekaart poesje met de naam jeremiah. Stoere wasbeer voor een stoere jongen

De geboortekaartjes zijn goed aangekomen. We zijn er erg blij mee! Bedankt voor je inzet en de liefde die je in je werk stopt. Echt ongekend. We zullen je dan ook van harte aanbevelen.

Sandra

geboorteaankondigingen met de naam isabel. rood, fuchia, oranje, geel en groen zijn de kleuren van de transparante letters

We hebben de geboortekaartjes ontvangen, ze zijn prachtig! Veel dank voor je werk en snelle service! Het mooie ontwerp en alle extra's die we bij de bestelling kregen, echt top!

Daniella

geboortekaartje dochter sam

De mooie geboortekaartjes zijn verstuurd! We krijgen heel veel leuke reacties op het kaartje. Morgen zal ik de rekening betalen.Tevens zal ik zeker vrienden attenderen op jullie website, wij zijn nl echt heel tevreden over het kaartje, kwaliteit, ontwerpen en communicatie. Dus voor de laatste keer, dank je wel.

Anneke en Jan

bijzondere geboortekaartjes met de naam gijs. Initialen of beginletters op jullie design geboortekaart

Het was er nog niet van gekomen maar ik wou je nog even bedanken voor het maken van de mooie originele geboortekaart van onze Gijs en de goede service! De zakjes met sluitstickers vond ik er ook erg leuk bij! We hebben er Nijntjekoekjes met muisjes ingedaan (geplakt met witte chocolade). Stond erg leuk en vielen goed in de smaak toen onze Jesse erop trakteerde op de peuterspeelzaal. Succes met jullie bedrijf en ik zal zo de kerstkaarten op de bus doen die ik bij jullie besteld heb. Ook weer leuk!

Marieke

meisjes geboortekaartjes

Beste Irma,De geboortekaartjes van Jolie hebben we goed ontvangen. Het geboortekaartje is erg mooi en we krijgen leuke reacties op het ontwerp. De adres- en doopsuikerstickers maken het geheel compleet en niet te vergeten het cadeautje :). Je kunt aan alles merken dat je het echt leuk vind om dit te doen en dat zie je in de ontwerpen terug! Dank je voor de fijne samenwerking.

Riekus, Hilde, Daan en jolie

geboortekaartje olifant

We zijn inmiddels lekker thuis en genieten volop van Hanne :)! We krijgen leuke reacties op de mooie kaartjes en hebben de factuur inmiddels betaald. Nogmaals dank voor de goede service.

karin

geboortekaartje hartjes met de naam noor. Een hip geboortekaartje waarmee je lekker anders dan anders de geboorte van jullie baby kenbaar maakt

Geboortekaartjes zijn binnen! We zijn er erg blij mee. Het factuurbedrag is overgemaakt.Zeer bedankt voor de snelle afhandeling en het mooie geboortekaartje!

Jelte

lieve geboortekaartjes met de naam elise. Een origineel geboortekaartje met een hertje, patroon is van het behang van de babykamer

We hebben vanmiddag de kaartjes ontvangen en ze zijn al met de post mee. Ze zien er in het echt heel mooi uit met ook mooi en stevig papier. Wij zijn er blij mee. Nu de reacties afwachten. Erg veel dank voor deze kaartjes. Een derde baby zal er wel niet meer van komen.Maar wie weet komen er nog andere gelegenheden...
Veel succes met nieuwe ontwerpen en de verdere uitbouw van je webshop!Een dikke knuffel voor hondje Moos en jezelf.

carina

design geboortekaartjes met de naam roef. Hoera ik krijg een broertje. Lief geboortekaartje met grote zus die de geboorte van haar lieve broertje aankondigt

We hebben het eerste pakketje afgelopen week mogen ontvangen. Ziet er allemaal goed uit! Het wordt op deze manier al een stuk echter!Het geboortekaartje is helemaal top voor ons op deze manier! Nu nog even afwachten wanneer hij gaat komen!We laten het je weten zodra hij geboren is.

Marijke

geboortekaartje bambi met de naam tatum. Geboortekaartje met lief hertje en retro patroon in een mintgroene achtergrondkleur

We zijn zeker enthousiast! Ook heel leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje van de ontvangers!

Charlotte

geboortekaartjes met doopsuikers

Eerst en vooral : heel erg bedankt voor het leuke pakketje! Het voelde als Kerstmis! Al die extra's!!! We zijn weeral heel tevreden over de adreswikkels en de doopsuikerstickers. De bruine proefdoosjes vind ik leuk en ik ben van plan om die te gebruiken voor de doopsuikers. De geboortekaartjes zijn bij deze ook goedgekeurd!

Anet

geboortekaartje tangram

Wij hebben mevrouw Moos voor de derde keer een geboortekaartje laten maken en zijn heel erg tevreden. Kwalitatief mooie kaartjes en prettig in de communicatie!

Evelien

geboortekaartje peer met de naam bibi. Vrolijke peertjes in een hip patroon

De geboortekaartjes zijn inderdaad gisteren bezorgd en zijn prachtig! We vinden de kleuren ook erg mooi!!Ze zijn nu op de post naar iedereen toe. Waarschijnlijk zullen we geen geboortekaartjes meer bij jou gaan bestellen, maar mochten we andere kaartjes nodig hebben dan weet ik jou te vinden 🙂 ...Geniet nog van je vakantie en nogmaals bedankt voor je goede en snelle service.

Patrick, Sharon, Stan en Bente

sobere geboortekaartjes stef 2

Net kwam de bezorger met de geboortekaartjes. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Echt een feestje om uit te pakken! Zo leuk, compleet en netjes verzorgd! Dank je wel!
Hartelijk dank voor de snelle levering en de mooie geboortekaartjes!

Ruud en Ellen, Stef

origineel geboortekaartje met de naam jorn. Less is more geboortekaartje, strak maar wel heel hip

Wat zijn ze mooi! Hartelijk dank…. ze zijn al met de post mee! Ik zal de rekening dit weekend betalen. Bedankt!!

Margriet

geometrische geboortekaartjes met de naam theo. rondjes in een prachtig evenwichtig patroon

Het pakketje is aangekomen.Ziet er ontzettend leuk uit!Een feestje om uit te pakken. Nu nog even wachten op de baby en dan mogen we de kaartjes versturen.

Eva

geboortekaartje kokeshi met de naam valerie. Hippe geboortekaarten die koop je bij mevr. Moos

We hebben de geboortekaarten in goede staat ontvangen en helemaal naar wens. Bedankt voor het goede advies en het snelle versturen!

Marieke en Sjoerd

geboortekaartje bloem met de naam lola een fleurig kaartje

Ik heb je pakket ontvangen. Wat een feestje!Het ziet er erg mooi uit!!
En wat een lief rompertje erbij 😍.
Bedankt voor de mooie geboortekaartjes.Heel erg blij mee!😃

eva

geboortekaartjes eend marius

Hartelijk dank voor de mooie geboortekaartjes en de vlotte service! Ook de extraatjes vonden we leuk, we hebben zelfs een paar doopsuikers gemaakt :)Inmiddels hebben we ook al een heel aantal enthousiaste reacties gehad op het geboortekaartje. We zijn er echt blij mee! Mocht het in de toekomst aan de orde zijn: we zullen je zeker van harte aanbevelen.

Lidewij en Justine

default image

Prachtig ontwerp, snelle en fijne communicatie en zeer veel leuke reacties op het geboortekaartje gekregen! �

Tom

geboortekaart aapje

Vandaag het pakketje ontvangen. We zijn heel blij met het resultaat, wat ziet het er leuk uit!Bedankt en we kijken uit naar de reacties! Bij de volgende baby bestellen we weer bij mevr. Moos 🙂

nienke

leukste geboortekaartjes met de naam elias. Unieke geboortekaartjes met dino's

Het was er tot op heden nog niet van gekomen, je weet hoe dat gaat met twee kleintjes :).Bedankt voor het mooie vakmanschap dat jullie hebben afgeleverd. Beter laat dan nooit … De geboortekaartjes zijn prachtig. We zijn er heel blij mee.

els

geometrische geboortekaartjes met de naam nils. Less is more geboortekaartje, niets meer en niets minder, gewoon heel mooi en strak

In het kader van beter laat dan nooit wil ik je heel graag nog even bedanken voor de ontzettend leuke geboortekaartjes die je voor ons ontworpen hebt. We hebben er heel veel leuke reacties op gekregen! Veel mensen vroegen of eerst het kaartje of eerst het speelgoed er was :-).Ook de service was ontzettend goed! In de bijlage nog een paar foto's van het eindresultaat. En als we nog een keer een geboortekaartje ergens voor nodig hebben nemen we zeker contact met je op!

Hans, Evelyne & Doris

geboortekaartje vlaggen

Het pakketje is gisteren aangekomen! Bedankt, het ziet er echt super uit allemaal! We kunnen niet wachten om het echte kaartje straks in het echt te zien 🙂
Leuke kaarten, perfecte service. Bedankt!

loes

geboortekaartje kindertekening met de naam lieve. Onze zoon tekent baby in mama's buik. Of onze dochter tekent een kindje in de buik van mama

Dankzij de goede en snelle samenwerking kreeg Lieve een super leuk en origineel geboortekaartje! De service na de geboorte verliep vlekkeloos. Bedankt!

Janne

geboortekaartje ridder

Mevrouw Moos maakt prachtige kaartjes en bied uitstekende service. Een absolute aanrader voor het perfecte geboortekaartje.

Annette

geboortekaartje kraft karton

Geweldige ervaring mevr. Moos.. Alles is snel en vlekkeloos verlopen.. Zeer handig dat je de alles buiten de geboortekaartjes op voorhand al krijgt. Ook wordt er steeds snel gereageerd..
Helemaal top!!!

Kinny

geboortekaart peertjes met de naam tuur. Een mooi design geboortekaartje met heel veel sappige en kleurrijke peertjes

We hebben de geboortekaartjes ontvangen, hartelijk dank! Super bedankt voor de goede en snelle service, de kaartjes waren helemaal naar wens en netjes verpakt! Graag zouden wij nog 50 stickers met zakjes willen bestellen voor onze bedankjes. Het factuurbedrag zal ik vandaag meteen overmaken!Nogmaals bedankt voor jou uitstekende service!Groetjes,Frank en Lenny

Frank en Lenny

geboortekaart confetti

Zojuist hebben we een feestje uitgepakt!
Dank je wel voor de goede zorgen, het ziet er allemaal prachtig en super verzorgd uit!
Dank je wel alvast!
Hartelijke groet,

jordy en inge

Ik heb zojuist de betaling in orde gemaakt en de kaartjes op de post gedaan..! (Richard dan 🙂 Wat zagen de geboortekaartjes er mooi uit! Echt helemaal geweldig!!Samen met de enveloppen en de adreswikkels.., echt een plaatje. We zijn enorm tevreden over hoe je alles tot in de puntjes hebt verzorgd. Ik denk dat ik ook snel wat doopsuiker zal bestellen, want die zakjes zijn ook zo leuk..! We willen je enorm bedanken voor je inzet en het mooie resultaat. Ik hoop in de toekomst nog vaker gebruik te maken van je diensten.

richard

We hebben vanavond de geboortekaartjes ontvangen! Super mooi zien ze eruit. Bedankt voor de goede service en de leuke kaartjes. Echt boven verwachting!

elke

geboortekaartje vlaggetjes

Wederom goed en met zorg verzorgt, mooi ontwerp en top service

christine

persoonlijk geboortekaartje met de naam bob. Dit geboortekaartje voor een jongen heeft op de voorzijde een stoer eendje

Bedankt voor je mooie originele geboortekaartjes en je geweldige service! We zijn er erg blij mee! Het geld is inmiddels overgemaakt.Nogmaals bedankt en we zullen je bij onze vrienden aanraden!

Thom en Christianne

geboortekaartjes voor een tweeling jongen. Tweelingkaartjes om het dubbele grote nieuws te vertellen.

Sorry voor de late reactie, maar wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes! Heel erg mooi geworden!Hartelijk dank! Onze tweeling jongens doen het heel goed. We gaan het geld direct overmaken, dan kun je dat verwachten.

Marloes en Jos

geboortekaart peertjes met de naam stien. Een sober maar kleurrijk geboortekaartje met peertjes

Zojuist hebben we de spullen ontvangen. Alvast bedankt zover. We zijn echt enthousiast over de gehele service en de ontwerpen. De eigen adreswikkels en de stickers maken het gewoon helemaal af!!Het ziet er allemaal zo mooi uit. Dankjewel. Kunnen niet wachten op de geboortekaartjes!

Nicole

geboortekaart vierkantjes abel

Nou we zijn er uit hoor! We vinden die met de lichtere achtergrond helemaal super en zomers - dus die wordt het. En ook met de voorkant zijn we nu helemaal tevreden, dus het pakket (zonder de kaartjes) kan onze kant op komen. Stuur je daar de factuur bij voor 60 stuks zoals je gemaild had? Ben ook deze keer weer heel tevreden over de samenwerking, dus ik zal je werk bij iedereen van harte aanbevelen!

abel

geboortekaartje hartjes met de naam lova. Ik zoek een strak geboortekaartje en een hip design

Net het pakketje binnengekregen in een woord Super!!! Wat leuk om alles uit te pakken!Het ziet er heel mooi en leuk uit!Alvast bedankt en we kijken met veel plezier uit naar jouw geboortekaartjes! Dank je wel! Alvast een fijne vakantieweek en tot ergens eind mei-begin juni....spannend!

Lenny, Fram, en Stijn

geboortekaartjes met doopsuikers

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop je onze wensen tijdens het ontwerpen hebt vertaald. Het geboortekaartje is precies geworden zoals we gehoopt hadden en ontvangen er hele leuke reacties op. We hebben jouw ontwerp ook in de kinderkamer laten terug komen, dit maakt het extra persoonlijk. De manier waarop we met jouw contact hebben gehad en de algehele afhandeling was erg prettig te noemen. Al met al blij met onze keuze voor mevrouw Moos, doen we voor een tweede zeker weer.

Margriet

Geboortekaartje typografie

Het tweede pakket is zojuist ook aangekomen. Geweldig! We zijn erg blij met de geboortekaartjes en met het ontwerpen, versturen, en de hele perfecte afhandeling!! Super bedankt!

Marjolein en Geert-Jan

geboortekaartje blokkentoren

Wij zijn nog steeds verliefd op het geboortekaartje van onze zoon De service van Mevrouw Moos was ook top. Ze lagen zo in de bus en het uiteindelijke ontwerp was ook zo geregeld.

m.

geboortekaartjes hertje met de naam ymke. Lief geboortekaartje met een hertje in een speels patroon.

De geboortekaartjes zijn binnen en ze zijn prachtig! We zullen snel de factuur voldoen.
Heel erg bedankt voor de prachtige geboortekaartjes en de fijne samenwerking!

Sietze en Hieke

geboortekaart silhouet met de naam levien en zijn broertje. Grote broer kondigt de geboorte van zijn kleine broertje aan.

Wat ik ook nog niet gedaan heb is je bedanken voor het ontzettende lieve, leuke pakketje dat je ons al hebt gestuurd, met de doopsuikerstickers, super mooie geboortekaartjes en fantastisch rompertje! Je maakt er wel echt een feestje van, heel erg leuk en super attent, dankjewel hoor!

vera

strakke geboortekaartjes

Een fijne samenwerking met Mevrouw Moos gehad; ze heeft een prachtig geboortekaartje voor ons ontworpen, waarbij zeer goed geluisterd werd naar onze voorkeuren. Je krijgt bij Mevrouw Moos een totaalpakket met onder andere bedrukte adreswikkels; heel handig! De geboortekaartjes werden snel geleverd. Een volgende keer zou ik hier zeker weer bestellen.

bike

geboortekaart kokeshi met de naam anneke. Dit gelukspoppetje symboliseert de geboorte van jullie dochter

We hebben vandaag je pakketje binnen gekregen, bedankt daarvoor. De adresstickers en doopsuikerstickers zien er goed uit. En wat een leuke extraatjes! We zijn inderdaad door het geboortekaartje van Ize geïnspireerd. De stijl sprak ons erg aan en vonden ook de kwaliteit erg mooi. Zo zijn we op jouw site terecht gekomen. En tot nu toe heeeeel erg tevreden met de service en de producten!

Sjoerd en Marieke

geboortekaartjes pastel met de naam roos. Rondjes en stippen op dit originele geboortekaartje

Heel erg bedankt voor het mooie kaartje!
Ze zijn goed aangekomen en ondertussen ook al bij onze familie en vrienden in de brievenbus beland! We hebben al veel complimentjes over het ontwerp gekregen!
Dank voor het maken en verzenden van de geboortekaartjes. De service was uitstekend. Ik vind de geboortekaarten erg mooi geworden.

lizet

geboorteaankondigingen met de naam robin. Origineel geboortekaartje met de letters in de kleuren van de regenboog

Perfect. Ik ben benieuwd naar de live versie. In ieder geval zullen we volgende week onze betaling voldoen. En dan voelt het bijna als afscheid nemen, want we hebben toch iets heel persoonlijks met je gedeeld, en jij was ook de eerste die wist dat we een meisje zouden krijgen. In ieder geval vind ik dat we samen een prachtig geboortekaartje hebben gemaakt, en fijn ook dat je ons zo hebt gevolgd in onze wensen. Namens ons alledrie hartelijk dank!

robin

geboortekaartje kraft karton

Vandaag de kaartjes ontvangen. Ze zijn echt super mooi geworden. Onze complimenten voor de snelle levering en de verzorging. Het was echt een cadeautje om het pakketje te openen. Dankjewel!!!!!

Anne Keuper

trendy geboortekaartjes luus

Mooi ontwerp en goeie (snelle) service! Zowel bij de geboorte van onze zoon 2 jaar geleden als bij onze kersverse dochter het kaartje laten maken bij mevr. Moos Mooie ontwerpen, snelle service, heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Wat wil je nog meer? Niets!

jan

design geboortekaartjes duuk

Super ontwerp en hele goede service! Het geboortekaartje van mijn oudste dochtertje was zo goed in de smaak gevallen dat ik bij de tweede geen seconde heb getwijfeld: weer een kaartje van mevr. Moos! Wat een vlotte samenwerking! Op een mum van tijd hadden we het ontwerp dat we echt wouden. Bedankt, mevrouw Moos om er samen met ons een geboortekaartje van te maken om nooit meer te vergeten!

maartje

geboortekaartjes op maat

Dat is erg lief van je, maar dat is echt niet nodig. We zijn blij dat het pakketje alsnog terecht is en het maakt ons verder niets uit! Maak je dus absoluut geen zorgen hierover! Je hoeft ons dus ook geen nieuwe factuur te sturen, want we betalen graag voor de prachtige geboortekaartjes die je gemaakt hebt!

maren

geboortekaartje kraft

Wij zijn super tevreden met het geboortekaartje van onze dochter Elena!! We waren blij verrast toen we de pakketjes ontvingen. Het kaartje was mooi geworden, zoals verwacht en verder zaten er leuke aanvullingen bij, de stickers, enkele kaartjes om zelf te versturen en een memory spelletje. Bedankt Mevr. Moos.

anoniem

bijzondere geboortekaartjes met de naam ries en de kleuren van de letters ton sur ton

Bijzondere geboortekaartjes met de naam Ries. Nogmaals bedankt voor de geboortekaartjes. Ze zagen er echt super uit en wij vonden jouw service ook fantastisch en erg snel. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog een keer gebruik maken van je diensten.

Fam. Walraven

sobere geboortekaartjes met de naam stef en achtergrondkleur in grasgroen

Bedankt voor het versturen van de geboortekaartjes en prettige samenwerking. We hebben veel positieve reacties gehad. Ook zijn we erg blij met de doopsuikerzakjes. Een mooie aanvulling op de kaartjes.

Peter en Susanne

tropisch geboortekaartje

We zijn supertevreden over de manier waarop Mevr. Moos ons geboortekaartje heeft gemaakt tot hoe wij het graag wilden ... we hebben er dan ook heel veel complimentjes over gekregen. Nogmaals heel fel bedankt! Katrien, Niels en Coco x

anoniem

sobere geboortekaartjes met de naam bram. Achtergrondkleur brandweermannenrood

DHL heeft netjes (iets laat) afgeleverd, maar omdat de enveloppen al voorzien waren van de stickers is alles nog dezelfde dag de deur uit gegaan. Vandaag zijn de kaartjes bij ons in Noorwegen aangekomen en we zijn er erg tevreden over. het kaartje is erg mooi geworden en de drukkwaliteit is erg goed, beter dan vee van de 'kant en klare' geboortekaartje. Dus wij zijn helemaal blij ermee.Binnenkort zullen we nog een fotootje sturen.Hartelijk bedankt weer voor de goede service!

Jacqueline

geboortekaartje blauw len

Wij zijn heel tevreden van onze geboortekaartjes we hebben uit de verschillende ontwerpen kunnen kiezen wat wij het mooiste vonden de service was ook super en hele vlotte samenwerking. Iedereen was dolenthousiast over ons kaartje en babyborrel uitnodiging. Een topadres een echt aanrader !!!

Mark

geboortekaart vosje

Als eerste hartelijk dank voor het leveren van de geboortekaartjes! De supersnelle service en de perfecte afwerking. We krijgen veel leuke reacties! Én we zijn zelf vooral ook nog steeds heel blij met het geboortekaartje! Een aanrader!

mama

geboortekaartje giraf

We hebben geen Facebook, dus kunnen mevr Moos helaas niet liken, maar we liken haar wel degelijk! 😉 Werd heel erg vrolijk van het mooie pakket dat we ontvingen met alle mooie extra's (waaronder ook weer hele leuke kaartjes om te versturen als er een baby geboren is.. Heel gaaf!).
Veel bedrijven en bedrijfjes zouden iets van je kunnen leren, je hebt alles super gedaan! Heb echt even na moeten denken voor een tip, maar kan alleen bedenken dat je de factuur misschien ook per mail kan sturen. En misschien een kleine reminder.. Ik schrok ervan toen ik erachter kwam dat we nog niet hadden betaald en dat terwijl we meer dan tevreden waren. Maar dat is meer voor jezelf, voor ons was dat niet erg 😉 Ga zo door! Ik zal je zeker aanraden als mensen op zoek zijn naar kaartjes!

marije

geboortekaartje blokkendoos met de naam tijs in de verschillende gekleurde blokjes

We hebben de geboortekaartjes ontvangen. Wat zijn ze prachtig en wat zijn we er blij mee! Heel erg bedankt voor de geweldige service, echt ongekend!!!
Fijne avond en nogmaals dank!!!!!

myrthe

design geboortekaart

In goede samenwerking met mevrouw Moos hebben wij familie en vrienden op een uniek kaartje en geboortesuiker kunnen trakteren.

Marjolein

geboortekaartje silhouette

Unieke ontwerpen, super communicatie en snelle levering! Het pakket openmaken is al een cadeau!

Ruth van der Rijn

geboortekaart olifant

We hebben het pakket ontvangen : ontzettend leuk en verzorgd allemaal! En ook de proefdruk van het geboortekaartje ziet er heel mooi uit! De geboortekaartjes zijn ontvangen, bedankt voor alles, ze zijn supermooi geworden!Ik zal morgen het geld overmaken.

Barbara

Geboortekaartje typografie

De geboortekaartjes hebben we gisteren goed ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden! ze zien er weer geweldig uit! Nogmaals veel dank voor al je hulp, het resultaat mag er wezen!!Heel erg bedankt voor de goede en snelle service. Zou je ons nog een PDF kunnen sturen van het definitieve kaartje? We willen ook nog enkele personen een kaartje per e-mail toesturen.

mare

originele geboortekaarten met de naam guus. Een opvallend ontwerp, anders dan anders geen doorsnee bij mevr. Moos

We zijn erg blij met de geboortekaartjes en worden goed ontvangen door anderen!Ik ga zeker je service en kwaliteit bij anderen aanraden.

Nicky

geboortekaartje vos

Ook voor onze tweede zoon hebben we geboortekaartjes besteld bij Mevrouw Moos. De verwachtingen zijn wederom overtroffen: een geweldig mooi ontwerp, prachtige kwaliteit en super service! We hadden niet beter kunnen wensen en hebben veel complimenten gekregen over de geboortekaartjes

karin

geboortekaartje op karton

Supertevreden met ons mooie kaartje, de snelle en goede service, het meedenken van en het contact met mevrouw Moos!

eef

geboortekaartje olifantje

Wij hebben veel complimenten ontvangen voor ons originele geboortekaartje! Het contact met mevrouw Moos liep bovendien soepel en professioneel.

jessie w

geboortekaartje sterren

Leuke samenwerking met mooi resultaat! Snelle en correcte service, fijne samenwerking! We kregen verschillende voorstellen hoe onze voorkeuren uitgewerkt konden worden. We zijn erg blij met het resultaat.

anoniem

Bedankt voor de manier waarop je het pakket hebt ingepakt en voor de extraatjes. Dat waardeer ik enorm. Heel persoonlijk ook. Ik zou iedereen de kaartjes van Mevrouw Moos aan willen raden. Het contact verliep heel prettig, de kaartjes zijn van prachtige kwaliteit en het maken van aanpassingen is mogelijk.
De manier waarop het geleverd werd, voelde echt als het ontvangen van een cadeautje!

maike

geboortekaartjes olifant jens

Wij zijn superblij met het ontwerp en de geboortekaartjes en krijgen hier vele complimenten over! Je hebt zeer goed onze wensen en ideeën verwerkt, aangevuld met je kritische creatieve blik. Prijs-kwaliteit van je werk is top! Drie woorden: persoonlijk, vakmanschap en professionaliteit. Zeer zeker aanbevolen!

Ferry en Maartje

design geboortekaart

Weer fijne samenwerking!
Voor de 2e keer weer een prettige samenwerking met een super eindresultaat

Thijs

trendy geboortekaartje met de naam sebas met transparante visjes in blauwe en rode tinten

Zojuist het pakketje opgehaald en ze zijn inderdaad prachtig!! Zo leuk, met dat inlegvel echt helemaal 'ons'!En dan ook nog zo'n super mooie romper  kado, die zal Sebas echt prachtig staan. Had uiteraard niet gehoeven maar super leuk, dank je wel 😊Laat ik het dan maar niet hebben over de postzegels haha dat had al helemaal niet gehoeven maar we waarderen het wel, dank je wel.Ik zit nu al te bedenken waar ik nog meer kaarten voor nodig heb, ik vind het zo leuk 😀😀😀!Zal veel reclame nog voor je maken,   kreeg al wel heel veel positieve reacties op sebas zijn kaartje!Keep up the good work, en hoop in de toekomst weer gebruik te mogen maken van je creativiteit 😉

Louise, Jarno en Sebas

origineel geboortekaartje met de naam fe. Blozende appeltjes op een strak geboortekaartje

Het pakketje is in goede orde ontvangen! Het ziet er prachtig en zeer verzorgd uit. Alvast onze hartelijke dank hiervoor. We spreken elkaar wanneer Fe er is.

Maroes en Joris

originele geboortekaartjes

Wat een enorm prettige samenwerking! Flexibel, professioneel, precies en plezierig in het contact. We hebben het Mevrouw Moos niet makkelijk gemaakt met al onze wensen en eisen, maar steeds kwam ze met opties, aanwijzingen en verbeterpunten die pasten bij wat wij zochten. Het eindresultaat is fantastisch! Ook de extra's van Mevrouw Moos, zoals de adreslabels en doopsuikerzakjes, zijn superleuk en maken het helemaal af. Zo wordt het veel meer dan alleen een mooi geboortekaartje. Wij bevelen haar zeker aan.

wanda en maarten

Heel fijn contact, supermooie kaartjes en snelle afhandeling. Top!
Aanrader

koen

geboortekaartje hartjes met de naam suze. Strakke design geboortekaart maar ook lief door de talrijke gekleurde hartjes

Iedereen vond je geboortekaartje echt super leuk. Dus nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Zoals beloofd is hier de foto van onze kleine baby.Ondanks dat ze veel te vroeg geboren is (34 weken) doet ze het heel goed. Morgen is ze 8 weken en het rompertje staat hem heel leuk.

Linda

geboortekaart aapje elias

Goedemorgen Irma, Wat ziet het er allemaal fantastisch uit! We zijn heel blij met het kaartje en alle aandacht en extra's die er aan zijn besteed. Lief ook het kaartje aan ons en die adresstickers maken het helemaal af. Gisteravond hebben we alles klaar gemaakt dus vandaag gaan ze op de post.Heel erg bedankt voor de goede en snelle service!!!

geboortekaartjes met doopsuikers

Hartelijk dank voor de bijzonder mooie geboortekaartjes ! We hebben inmiddels al heel wat leuke reacties gekregen op jouw creatie; ook op de adreswikkels !In bijlage een fotootje van het geboortekaartje met de doopsuikers/suikerboontjes assortiment.Ook hartelijk dank voor de fijne samenwerking en bijzonder snelle service !Ik heb het factuur vandaag ook betaald.

Ines en Ries

geboortekaartjes op maat

Beste Irma,Wij willen graag een review plaatsen, top service en super geboortekaartje!Wij zijn super tevreden met het geboortekaartje van onze zoon. Hoeveel leuke reacties we hebben gehad is ontzettend mooi. Een origineel kleurrijk kaartje! De service was super, de kaartjes zijn super snel gedrukt en geleverd! Ook het contact vooraf was ontzettend fijn! Complimenten voor mevrouw Moos, een aanrader voor iedereen! Nogmaals dank voor de service, we weten jou te vinden!

anoniem

allermooiste geboortekaartjes met de naam douwe. Fris, zonnig kaartje met de kleuren blauw, groen, geel, rood en grijs

Dag Irma,Het pakket is toegekomen!Prachtig!!!!Alvast bedankt voor al je werk! Wij gaan adreswikkels plakken.

Centina en Jens

geboortekaartje peer met groene peertjes in een prachtig patroon met de naam van jullie peertje in bruine letters

Ik vergat je steeds te mailen. De geboortekaartjes zagen er heel goed uit, alles helemaal naar wens! We hebben al veel leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt voor je goede en snelle service en het prettige contact! We zullen je zeker bij anderen aanraden.

Ronald, Inge, Niek, Tess en Wout

geboortekaart olifant daantje

Hartelijk bedankt voor de geboortekaartjes zijn goed toegekomen en onderweg voor bedeling aan de familie. Nogmaals bedankt voor de samenwerking. Eens thuis (zaterdag) zal ik zo snel mogelijk de factuur betalen.Ik stuur je ook enkele foto's door van het doopsuiker en kaartje voor je site of facebook pagina. 

Audrey

geboortekaartje vos

De geboortekaartjes zien er fantastisch uit en we krijgen ook veel complimenten.Dank je wel voor de fijne service. We zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en familie

mevr. Moos

geboortekaart roodkapje

We hebben idd de kaartjes vanmorgen ontvangen!! We zijn heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor het mooie ontwerp en de fijne samenwerking. We zullen het bedrag dit weekend overmaken. Enorm bedankt voor de snelle service. Wat zien ze er prachtig uit!! Nog mooier dan ik had gedacht (of werken mijn hormonen daarin ook mee? Haha).

Marlies

geboortekaartje bambi linde

De geboortekaartjes zijn in goede orde ontvangen. Prachtig zijn ze!Ik heb zojuist het geld overgemaakt (het leven is een stuk chaotischer met zo’n kleine meid in huis, sorry voor de paar dagen vertraging).Succes met al je verdere werk, ik zag op de web site dat je het goed druk hebt, altijd een goed teken :-)!

Ingrid

Ik ben op zoek naar moderne geboortekaartjes. Dan ben je bij mevr. Moos aan het juiste adres. Geboortekaartjes met een afbeelding van twee olifanten vind je op de voorkant.

De fijne en vlotte samenwerking is geheel wederzijds. We hebben om veel aanpassingen van een bestaand ontwerp gevraagd en het ontwerp is vervolgens eigenlijk in een keer goed. Wat geweldig! Ideeën hebben we maar uitvoeren kunnen we het alleen niet dus geweldig dat je dat kunt en dan ook nog met een hele hoge kwaliteit. We genieten nu al van het ontwerp door de pdf af en toe te openen en te bekijken 🙂

Lieke en Jan

geboortekaartje origami

Voor onze eerste dochter zochten we een eenvoudig geboortekaartje dat kon gedrukt worden op kraft karton. Ik had in mijn volle enthousiasme al een olifantje genaaid. Mevrouw Moos heeft het kaartje hierop afgestemd. Langs alle kanten kregen we lovende woorden over het super leuk kaartje en de vraag ‘ waar heb je ze gehaald’? Voor een tweede kindje gaan we zeker terug naar haar om opnieuw een parel van een geboortekaartje te krijgen.

lena

geboorteaankondigingen met de naam dorien. Origineel design en een spannende compositie.

De geboortekaartjes zijn prachtig geworden!!! Nu mag ik eindelijk reclame maken ;D Bedankt voor alles!!

Eelco en Suzanne

kaartje tweeling korneel sander. ik zoek een kaartje voor een tweeling. Twee lieve jongens die samen spelen. Hand in hand.

Ik had nog niet gereageerd, maar we zijn heel blij met de stickers en adreswikkels, ze zijn erg leuk geworden. Ik kan niet wachten tot de tweeling er is en dat we de kaartjes kunnen gaan versturen.

Hanneke

originele geboortekaarten met de naam jules. Een uniek geboortekaartje in de kleuren donkerblauw en in silhouette de wereldkaart afgebeeld

We zijn de geboortekaartjes net gaan halen en we zijn enorm tevreden!! Hebben ook al veel leuke reacties gehad dus ik denk een schot in de roos!! Ik stuur snel enkele foto's door! Jouw Facebook pagina kan ik jammergenoeg niet liken, want heb geen account, maar ik ga je zeker aan anderen aanbevelen!

Leen, Bert, Jonas & Niels

geboortekaartje kindertekening met de naam phileine. Ik wil de tekening van onze zoon verwerken in een geboortekaartje

Het is allemaal goed gekomen met de levering! De geboortekaartjes zien er super mooi uit. Bedankt voor de goede service.

Eric, Maartje & Noud

geboortekaart bootje

Pakketje zaterdag ontvangen! Wat een cadeautje om uit te pakken.
Erg blij mee, kan niet wachten op de geboortekaartjes. Na ontvangst van de kaartjes:Nog even een berichtje om je hartelijk te bedanken voor de prachtige geboortekaarten voor Alec, we zijn heel erg blij met het resultaat!

Paul, Heleen, Nora & Alec

geboortekaart wasbeertje
Fijne partij en top kwaliteit!

De kwaliteit en de service van Mevrouw Moos zijn top! Ook complimenten voor de aanlevering, je krijgt echt een bijzonder pakketje thuis gestuurd.

Q.

geboortekaartje naam met de naam floyd. de letters op de voorzijde zijn in elke kleurencombinatie mogelijk

Bedankt voor je goede werk. We zijn erg blij met het door ons gekozen geboortekaartje van mevrouw Moos. Je ontwerpen zijn hip en fleurig en anders dan andere geboortekaartje, iets wat ons heel erg aansprak. Aanpassingen zijn geen enkel probleem en een voorstel volgt erg snel. Je service is uitstekend, snel en professioneel met persoonlijke aandacht. Ook toen er met een deel van de geboortekaartjes wat mis was werd het probleem snel verholpen. Bedankt voor het leuke rompertje!

marie-louise

geboortekaart bootje

Alles in orde hier met ons en kleine nolan! Normaal gezien zou de factuur moeten betaald zijn.
We willen jou nog graag hartelijk bedanken voor de uitstekende service en de supermooie geboortekaartjes. De reacties zijn heel erg positief!

joris en elien

geboortekaart rondjes lieze

geboortekaartjes pastel met de naam lieze. Bedankt voor het regelen van de nieuwe geboortekaartjes! Prima service. Mocht er in de toekomst een nieuwe spruit op komst zijn dan zullen we zeker weer contact met je opnemen.

annet en aron

originele geboortekaartjes

We zijn erg blij met het geboortekaartje dat we bij mevrouw Moos hebben laten maken. Mooie kwaliteit papier en druk. En daarbij super snelle service en mevrouw Moos denkt op een fijne manier met je mee. Door de adreswikkels wordt ook de envelop feestelijk. Ik heb sterk de indruk dat mevrouw Moos met veel plezier en liefde haar werk doet en dat zie je terug in alles (ontwerp, papier, inpakken van de geboortekaartjes, communicatie).

Anet

kartonnen geboortekaartje

Mevr. Moos heeft voor onze zoon Zyon een prachtige kaart ontworpen. Dat ging heel vlot en efficiënt en tegelijk ook heel persoonlijk met veel aandacht voor onze wensen. Kort daarop kregen we de doosjes met adresstickers, enveloppen, de doopsuikerzakjes en de stickers daarbij. Het zag er allemaal heel verzorgd en vrolijk uit, echt een cadeautje! Inmiddels zijn alle kaartjes verstuurd en stromen de reacties binnen! Daar zitten veel complimenten tussen over het vrolijke ontwerp van de kaart. Wij vinden het knap dat Mevr. Moos dat via email zo snel en goed gedaan heeft. Kortom, echt een aanrader!

Fabia

allermooiste geboortekaartjes met de naam mees. Kies je eigen kleuren en lettertype

We hebben de geboortekaartjes in goede orde ontvangen, wat zijn ze supermooi geworden! We zijn er echt heel erg blij mee! De factuur is betaald. Graag willen we je nogmaals hartelijk danken voor dit supermooie ontwerp voor de geboorte van Mees, met de adreswikkels en geboortechocolade is het helemaal compleet! We vonden/vinden het een hele fijne samenwerking. We wensen je nog veel succes in deze 'drukke' periode.

Bente, giel en mees

geboortekaarten meisje met de naam lou. Design geboortekaartje met een lieve maar oh zo stoere kat

Wij zijn erg enthousiast over de geboortekaartjes van Lou. Krijgen heel veel leuke reacties.De uitdeelzakjes worden in ontvangst genomen en kraamvisite vinden het erg leuk. Vooral de sticker en onze keuze van snoepjes... jelly beans en 3 katjes dropjes.Wij vonden de samenwerking heel fijn. Snel en duidelijk. Ook fijn dat jij de vertrouwen in ons hebt door de rekening achteraf te laten betalen en geen voorschot vroeg. Waar wij eigenlijk vanuit gingen.Heel hartelijk dank voor de mooie geboortekaartjes en hopelijk mogen we nog maals je hulp in schakelen

sarah

kartonnen geboortekaartje

Mooi ontworpen en goed verzorgde kaartjes ontvangen na de geboorte van onze dochter Kiki. Aanpassing/ afstemming van onze wensen bij het ontwerpen ging vlot. Verzending na het doorgeven van geboortedatum, gewicht, lengte etc. was zelfs sneller als beloofd! Zeer tevreden!

paul

geboortekaart hertje

We waren zo blij met het kaartje dat we het leuk vinden om je even mee te laten kijken 🙂 Super bedankt ook voor de felicitatie kaarten die je in ons setje hebt gedaan! Die gaan we zeker gebruiken!
Jammer dat Kim onze vierde is (en waarschijnlijk de laatste) en we je pas bij nummer drie 'ontdekt' hebben. Anders hadden we zeker nog eens een kaartje bij je uitgezocht 🙂 Over de foto. Die mag je gebruiken. We hopen dat je er leuke reacties op krijgt!

angela albada

geboortekaartje met de naam oole. Superleuk geboortekaartje met de naam van jullie kleine ukkepuk centraal

Super ervaring, communicatie was vlot en duidelijk. We zijn erg tevreden over het resultaat.

ine

originele geboortekaarten met de naam gabor. Een strak ontwerp met een wereldkaart voor een nieuwe wereldburger

We hebben de geboortekaartjes vandaag in ontvangst genomen. Ze zijn echt hartstikke mooi. We willen je graag bedanken voor de fijne samenwerking en je goede dienstverlening bij het tot stand komen van het geboortekaartje van onze zoon Gabor. De factuur hebben we zojuist voldaan.

Arno en Arianne

babykaart met de naam tom. Strak design in de kleuren rood, blauw en groen

De geboorte kaartjes zijn inmiddels aangekomen en reeds uitgestuurd.We zijn blij met de babykaartjes. bedankt voor de fijne en snelle samenwerking

Fokko

hippe geboortekaartjes met de naam olivia. Geboortekaartje met hertje, het hertje is voorzien van een strak bloemetjes patroon

Dank je wel voor de keurige afhandeling van onze bestelling, wij, maar ook de ontvangers, hebben zeer enthousiast gereageerd op de kaarten. Dank je wel voor de hele fijne samenwerking.Groeten,Joost en Sandra

Joost en Sandra

geboortekaartje origami

Zeer tevreden over het superleuke geboortekaartje dat mevrouw Moos voor ons en ons zoontje Daan gemaakt heeft. Fijne samenwerking ook! Heldere communicatie, snelle actie en heel flexibel. Veel dank! We hebben ook veel leuke reacties gekregen van de ontvangers :).

loes

geboortekaartje op karton

Naast een supermooi kaartje en ontwerp was alles steeds een kadootje om te ontvangen, met zoveel zorg en attentie verpakt, verstuurd en gemaakt!
Naast de topservice, gewoon lekker duidelijk 1 eerlijke prijs voor het hele pakket, geen verborgen meerwerkkosten etc.

jan van dieren

kraft geboortekaart

Echt super leuke geboorte kaartjes besteld bij mevrouw Moos, zeer goede service en echt hele prettige communicatie. Kaartjes zijn super mooi geworden en ook snel toegezonden aan ons na de geboorte van ons kleintje! Echt een aanrader!

linda

hip geboortekaartje met de naam thijs. Lekker trendy geboortekaartje

Zonet de geboortekaartjes ontvangen.Ze zien er prachtig uit!! Bedankt voor de snelle en goede service. We zullen de rekening vanavond direct betalen.

Judith

geboortekaartje voor een jongen met de naam wander. Origineel geboortekaartje in groene, blauwe en grijze kleuren

We willen je nogmaals bedanken voor het maken van het prachtige originele geboortekaartje! We hebben er veel complimenten over gehad. Het leuke is dat we voor onze dochters een klassiek kaartje hadden en nu dus een andere stijl, maar wel een stijl waar we ons allebei volledig in konden vinden. We hebben het proces van het aanpassen van het geboortekaartje als heel prettig ervaren (lekker snelle communicatie en de juiste interpretatie van onze wensen). Ook de extra's die we kregen waren geweldig...het voelde als een warm bad. Tot slot natuurlijk je adequate reactie op de eerste versie geboortekaartjes die we ontvingen...helemaal top dat alles alsnog zo snel geregeld is. We zullen dan ook met plezier reclame voor je maken als mensen in onze omgeving op zoek gaan naar een leuk geboortekaartje.Hartelijke groeten en veel succes met je mooie werkzaamheden,

Wim-Martijn en Marieke

meisjes geboortekaartjes

Bedankt voor de mooie geboortekaartjes!! We hebben veel positieve reacties gehad, zowel op het geboortekaartje als de adreswikkel.

Sjoerd, Kim en Lena

geboortekaart vogels

Wat een heerlijke vlotte samenwerking! In no time hadden we een eerste ontwerp en na een paar kleine aanpassingen maar liefst drie voorstellen om uit te kiezen! Bedankt, mevrouw Moos om er samen met ons zo'n geweldig geboortekaartje van te maken, we hebben enorm veel leuke reacties op het kaartje gehad!

simone

default image

Excuses voor mijn late reactie. We worden erg in beslag genomen door de laatste huwelijksvoorbereidingen.
De kaartjes zijn zeker afgeleverd zoals wij het graag wilden. Ik was op zoek naar een kaart die niet was zoals andere kaarten en dat is gelukt! Heel origineel. We zijn erg blij met het eindresultaat en de reacties erop waren ook positief.
Als de bruiloft en huwelijksreis achter de rug is zal ik eens naar FB kijken. Ik moet bekennen dat ik nogal een slapende FB gebruiker ben.
Over het bestelproces hebben we geen negatieve feedback. We waren erg blij dat je op jouw vakantie nog de laatste dingetjes voor onze kaart wilde doen, zodat alles mooi op tijd verzonden kon worden! Dank je wel daarvoor!

yvon

moderne geboortekaartjes en strakke geboortekaartjes, met twee olifantjes. De een in het wit en de andere in een babyblauwe kleur.

We hebben het pakket gisteren in goede orde ontvangen. Het ziet er heel leuk uit allemaal! En bedankt voor het rompertje! Bedankt voor het pakket! Wat super leuk verzorgd, compleet en extra dingen; geweldig!!Het is geweldig dat we alles al binnen hebben… Je hoort van ons…Nogmaals Alvast hartelijk dank voor de samenwerking!!

Suzanne

geboortekaartjes kraftpapier

Heel mooi kaartje en alles fijn, snel en goed geregeld. Echt een aanrader!

anoniem

geboortekaartje voor een dochter met de naam fien. In retrokleuren

We zijn erg blij met het geboortekaartje en hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen (de babykaartjes zijn vandaag bezorgd). Ze vallen dus in de smaak, hopelijk komen er bestellingen uit. Misschien een tip om je logo/website ergens op de kaartjes af te drukken zodat mensen meteen zien wie het ontworpen heeft en je kunnen vinden op internet.

Amber

geboortekaartjes met doopsuikers

Beste Irma, Wat een perfecte service allemaal. Alles was vandaag op tijd binnen. De geboortekaart is prachtig en Seppe past prima in de romper. Superleuk met die olifantjes. Morgen gaat alles op de post. Bedankt voor de snelle service!

Guido en Karen

geboortekaart geometrisch

Zeer aangename samenwerking & service.
Alles werd tot in de puntjes geregeld.

Mare Meesters

lieve geboortekaartjes met de naam fee. Origineel geboortekaartje met op de voorzijde een hertje, gedrukt op 350 grams papier

Afgelopen zaterdag ontvingen wij zowel de adresetiketten als de geboortekaartjes! Dank voor deze snel service!De geboortekaartjes voldoen volledig aan onze verwachtingen, dan wel overtreffen deze en we willen je dan ook hartelijk danken.

Jolijt en Marc

geboortekaartje walvis met de naam rosie. Babykaartjes met een walvis

Inmiddels hebben we de kaartjes ontvangen. Ze zijn super mooi geworden. We zijn er erg blij mee.
Ga ik zeker even doen!Ik heb een foto van Rosie met het kaartje gemaakt maar ik denk met de telefoon van Jeroen, zal er even naar op zoek gaan. We hebben (een deel van) de doopsuikers gebruikt voor Jespers traktatie op de crèche, erg leuk. Sowieso wilde ik je nog heel erg bedanken voor al je inspanningen! We zijn echt heel blij met zowel de service als het eindresultaat en krijgen ook hele leuke reacties op het kaartje, bij deze dus: Heel erg bedankt!!

karin en oscar

geboortekaartje eendje met de naam lisa. Lief klein eendje voor een lief klein meisje.

Hoi Irma, De eerste reacties op het geboortekaartje zijn binnen. Hartstikke mooi. We zijn er erg blij mee. Het is allemaal goed gegaan. Stickers en geboortekaarten. Ook bedankt voor de extra kaartjes om op te sturen. Rekening heb ik zojuist betaald.

Kim

geboortekaartje olifantje

Irma heeft een paar jaar terug een prachtig geboortekaartje voor onze dochter gemaakt en onlangs heeft ze een kaart voor onze zoon ontworpen. Dit is helaas een gedenkkaart geworden, maar ook deze kaart is erg mooi. Het is een hele waardevolle herinnering aan ons zoontje.
Uit de mailwisselingen blijkt dat Irma een bijzonder sympathiek en warm persoon is.
Ontzettend bedankt!

reinier

hip geboortekaartje met de naam noud. Strak design geboortekaartje met verlokkende typografie

We hebben vandaag ons postpakketje in ontvangst kunnen nemen, spannend moment! En we zijn er enorm tevreden mee! Bedankt ook voor de kerstkaartjes :-), je maakt echt mooie dingen!

Vanessa en Bas

geboortekaart geometrisch

Uitstekende samenwerking, met prachtige kwalitatieve geboortekaartjes tot resultaat! Tot in de puntjes geregeld en met zorg ingepakt. Voor een volgend kindje zeker weer een kaartje van Mevrouw Moos!

marloes

geboortekaartje silhouette

Mevr. Moos heeft een heel leuk assortiment aan kaartjes die ze naar wens verder kan personaliseren. De service is snel en goed!

maree

geboortekaartje tangram

Mooie kaartjes, fijne en snelle communicatie!

Suzanne

geboortekaartje jongen met de naam benjamin is minimalistisch en robuust

Bij deze willen we je bedanken voor de mooie geboortekaartjes, tot nu toe hebben we super reacties gehad! Met ons gaat het goed, Benjamin is een schatje. Bedankt voor de prettige samenwerking, het bedrag voor de geboortekaartjes is gisteren overgemaakt. Fijne vakantie nog!

Sjuul, Sindy

geboortekaart vosje

We willen je graag even bedanken voor de fantastische service die we wederom van jou hebben gekregen.
De geboortekaartjes zagen er perfect uit en ze waren er ook nog eens heel erg snel. Ik heb de factuur inmiddels voldaan. Hier is een foto van onze kleine Sophie.

jasper

babykaart met de naam joep. Design geboortekaart met origineel ontwerp van mevr. Moos

We hebben de geboortekaartjes met heel veel plezier ontvangen en verstuurd vorige week. We zijn er erg blij mee en het babykaartje is erg mooi geworden!! Iedereen die we spreken over het kaartje vind het ook erg leuk. We hebben ook de sticker laten maken, deze is ook erg leuk geworden. Deze hebben we bij ons in het dorp laten drukken als raamsticker. Ik heb de foto toegevoegd, zodat je die kan gebruiken op facebook of je website. Super bedankt voor de goede service en de ontzettend leuke geboortekaartjes!

Evelien, Martijn en Joep

Geboortekaartje olifant

Beste Irma,We hebben de geboortekaartjes ontvangen. Ze zijn prachtig! Dank voor de prettige manier waarop je ons geholpen hebt! We zullen je zeker aanbevelen! In de bijlage vind je nog een foto van ons gezinnetje.Veel groetjes

Erik, Marieke, Anne en Lars

geboortekaartje blauw met de naam puk in de kleuren petrol blauw en lichtoranje

Sorry dat ik nog niet eerder heb gereageerd. Wij zijn super tevreden geweest over het hele proces, van het begin tot het einde. We zijn super door jou via de mail geholpen en hebben echt het idee gehad dat je naar ons geluisterd hebt. We zullen je zeker aanraden bij familie en kennissen!

Chris, Roos en Puk

geboortekaartje vlaggetjes

Mevr. Moos biedt een prachtig totaal-pakket rondom het geboortekaartje aan. Bereikbaarheid en snelheid van reageren en organiseren zijn uitstekend. Alles is heel verzorgd en het kaartje was prachtig.

Jan

geboortekaartje kraanvogel

Nogmaals dank voor je werk. We krijgen enthousiaste reacties terug op de kaartjes en zijn zelf ook supertevreden. Het geboortekaartje is erg leuk geworden. Bedankt voor de goede service.

anoniem

geboortekaart ooievaar met de naam noa. Strakke design geboortekaart met een ooievaar in lijntekening.

De spullen zijn binnen en ik ben helemaal happy!En natuurlijk dankjewel voor het ontzettend leuke rompertje!! We kijken uit om de geboortekaartjes te kunnen versturen.

Kirsten

geboortekaartje dochter met de naam ise. achtergrondkleur roze

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie geboortekaartjes en de goede service. We hebben al vele leuke reacties ontvangen op de kaartjes en ook op de raamborden.Zoals beloofd enkele foto's.

Jacqueline

geboortekaart geometrisch
superservice

Snelle reacties en doet niet moeilijk over enkele aanpassingen op het kaartje

Lieven

geboortekaart schaap met de naam faas en een gestileerd schaapje op een van de letters van de naam

De geboortekaartjes zijn de deur uit en er wordt erg enthousiast gereageerd! Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat. Wij zijn blij!

simon en fien

geboortekaart wasbeer

Hartelijk dank voor de kaartjes, we zijn er echt heel erg blij mee!! Vandaag ontvangt iedereen ze in de bus en van de ouders hebben we al veel leuke reacties gekregen op het kaartje.
We willen je hartelijk danken voor de fijne samenwerking, en zullen je bedrijf zeker aanraden bij vrienden!!

Maud

We hebben ook voor onze tweede dochter geboortekaartjes via mevrouw Moos besteld. Wederom zijn we ontzettend tevreden met het resultaat. De service is heel goed. Snelle en adequate reactie bij de correctierondes. Vlotte verzending.

design geboortekaartje

Wat ontzettend aardig dat je (als het niet te veel werk is) de ontwerpkosten kosteloos aanbiedt. p.s. we hebben afgelopen week het drukwerk van de enveloppen, adreswikkels en doopsuikers ontvangen. Erg mooi!! Hartelijk dank voor de snelle super service! We vinden het heel mooi zo. Wij zullen zeker jouw pagina liken en een foto plaatsen.

Roger

kartonnen geboortekaartje

Prachtige kaartjes en een hartelijke service met veel onverwachte extraatjes! Ook vanuit België een heel fijne samenwerking.

Karen

geboortekaartje stippen

Zéér goede en snelle service. Absoluut een aanrader. 

jorn

Wij hebben nog geen reactie gegeven op het pakketje en de kaartjes van Wende, excuses daarvoor.
Maar wij zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat, jouw service, de uitstraling en eigenlijk alles. Het is gewoon heel goed, wij willen jou oprecht bedanken hiervoor.
Wij kunnen jou alleen maar positief aanbevelen en hopen dat je nog vele mooie ontwerpen mag maken.
Nogmaals dank voor alles en een mooi succesvol nieuwjaar gewenst,

lieve geboortekaartjes met de naam julien. lief hertje in een retro patroon op de voorzijde van jullie originele geboortekaartje: less is more

We hebben de geboortekaartjes ontvangen, hartelijk bedankt voor de service. We zijn er erg blij mee! Ik zal de factuur zsm overmaken!

Daan, Dorien en Pien

geboortekaartje jongen met de naam tobias in blauwe en groene letters

De geboortekaarten zijn binnen en echt supertof geworden! Rekening vandaag ook betaald. Veel dank voor je ontwerp en de fijne samenwerking

Hanna

geboortekaartje silhouette

Irma helpt je echt mee om het kaartje naar jouw wensen te ontwerpen! De communicatie verloopt vlot en ze voelt goed aan welke kant een ontwerp opgaat. De kaartjes zijn geweldig mooi geworden en wij hebben er alleen maar positieve reacties op gekregen! Ook de adresstickers zijn prachtig ontworpen! De zakjes voor de doopsuikers en sluitstickers vonden wij erg leuk! Wij hebben een advertentie in de krant gezet en hiervoor heeft Irma het silhouette van het kaartje aangeleverd. Wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen Mevrouw Moos van harte aanbevelen!

Elles Vermeiren

geboortekaart schaap met de naam tuur. Schaapje, schaapje heb je witte wol. Ja baas, ja baas drie zakken vol. Een voor de

Gisteren hebben we het pakket met de adreszegels etc in goede orde ontvangen. Het plakken van de etiketten was echt een fluitje van een cent. Nu rustig wachten tot de baby af is 😉
De geboortekaartjes zien er super uit. vandaag ontvangen en ook al verstuurd.

Remco en Marleen

geboortekaart vosje met de naam max. Design kaartje met een oranje vos

Bedankt voor het pakketje!Ik heb met plezier de stickers op de enveloppen zitten plakken. Ziet er super uit!Bedankt voor je geduld en het mooie resultaat.

pauline

geboortekaartje eland met de naam seppe. Een geboortekaartje met berglandschap voor een kindje geboren of verwekt in noorwegen, finland of zweden

We hebben de geboortekaartjes ontvangen en verstuurd.Al veel positieve reacties gekregen en zelf zijn we er ook heel blij mee! Leuk!!Zover ik weet zouden we 100 geboortekaartjes krijgen, maar zoals ik kan zien zijn het er wel meer. Misschien is daarin iets mis gegaan? Voor ons niet erg natuurlijk :-)We gaan er ook zeker eentje inlijsten.Heel erg bedankt voor de super snelle service en natuurlijk voor de mooie aankondiging die we nu konden doen en de speciale herinnering die we er aan overhouden! Wie weet komen we nog is terug, maar nu eerst genieten van ons kleine man.

Quincy & Jasmijn

kaartje tweeling faber jort

Alles in goede orde ontvangen, veel dank. We zijn erg blij met het kaartje voor onze baby's!
Bedankt voor de goede service.

amanda

geboortekaart vis met de naam sien met visjes en gupjes,. Ik zoek een geboortekaartje met het sterrenbeeld vis

We hebben alles netjes ontvangen....we krijgen zelfs al de eerste reacties van mensen ...ze vinden het allemaal een leuk kaartje.
Bedankt voor de snelle en professionele afhandeling.We hebben de opdracht voor betaling (per a.s. maandag) inmiddels gegeven.
Perfect ontvangen! Erg netjes geregeld Ik krijg veel complimenten over het geboortekaartje! Bedankt, je hebt ons enorm blij gemaakt

sien

geboortekaart peertjes met de naam stella. De naam stella betekent ster, dus op deze geboortekaart talrijke gekleurde sterretjes

Bedankt voor je flexibiliteit. Erg fijn dat we met maar 50 geboortekaartjes toch bij jou terecht konden! Ik heb geen enkel verbeterpunt rondom de kaartjes en service. Mark, mijn man, ontving zelfs om 00.30 uur nog een sms van jou. Top hoor! Ik zal je aanraden in mijn omgeving.

Diane

geboortekaart silhouet met de naam bastiaan. Grote broer is blij met de geboorte van zijn kleine broertje.

De geboortekaartjes zijn nét afgeleverd en zien er volgens mijn man super uit! (Ben zelf niet thuis...)Super gegaan dus! Dank voor de snelle service!

Marije

bijzondere geboortekaartjes met de naam jay. in blauw en grijs is de naam groots geschreven

Bedankt voor de compensatie.Ik heb de overschrijving vandaag uitgevoerd.Ik heb al veel complimenten gekregen over het geboortekaartje!Ik stuur zo snel mogelijk een foto van jay met het geboortekaartje en van de doopsuiker!

Centina

allermooiste geboortekaartjes met de naam seppe. Strak design geboortekaartje in groen, grijs, geel en blauw

Hartelijk dank voor de schitterende geboortekaartjes die van uitstekende kwaliteit zijn en de algemene afhandeling van de opdracht.
Wij zullen het factuurbedrag zo snel mogelijk overmaken.

trotse ouders van seppe

geboortekaart wasbeertje

Prachtige kaartjes, helemaal af met bijpassende adreswikkels. Goede snelle service!

lieve

geboortekaartje olifantje

Fantastisch kaartje en geweldige service!

anoniem

geboortekaartje hartjes met de naam bo. Hip geboortekaartje met een goede mix van hip design, kleuren en patronen

Excuus voor deze late reactie maar we hebben de kaartjes ontvangen. Alles is in goede orde aangekomen, bedankt!! Zijn erg blij met het geboortekaartje en alle extra's en de geweldige service. En ze zijn prachtig geworden...in alle opzichten Helemaal zoals we hoopten. We zijn er onwijs blij mee en ik verheug me er al op ze te versturen! Is het goed als we maandag de rekening voldoen? Dankjewel dus voor de mooie kaartjes en de fijne aanloop erheen en je goede zorgen!!

Martine en Rolf

geboortekaart meisje is lekker strak geboortekaartje met een lief schaap en de naam lieve

En soms gaat er iets mis… maar dan zal ik alles aandoen om de klacht zo goed en snel mogelijk op te lossen. Ik hoop dat je het goed kunt zien en ons geen zeurders vindt ... het is juist zo dat in jouw mooie design (we zijn er erg blij mee) en met deze mooie egale kleuren de oneffenheidjes best goed zichtbaar zijn, dat maakt het een beetje pijnlijk voor het oog. Dit zijn wel de ergste hoor, ik denk dat bij elkaar bij een stuk of 10 een of ander van de meegestuurde exemplarische misprintjes voorkomen. Ik hoop dat we je niet met veel extra werk opzadelen. Zal vandaag ook de centjes overmaken.

karin

geboortekaart paars met de naam nova. Achtergrond in paarse kleur en donkerpaars ornament

Perfect ontvangen! Erg netjes geregeld Ik krijg veel complimenten over het geboortekaartje! Bedankt, je hebt ons enorm blij gemaakt

mevr. Moos

lieve geboortekaartjes met hertje / bambi en de naam floor. In vrolijk bloemetjes patroon

Wij hebben alles in goede orde ontvangen en zijn al lekker gaan plakken!!
T ziet er heel gezellig uit allemaal!! Wij zijn er erg blij mee!! 😃 Allereerst nog de beste wensen voor 2016!! Wat fijn dat de geboortekaartjes ondanks de feestdagen nog zo snel hier konden zijn!
Wij hebben de geboortekaartjes gister binnen gekregen en meteen op de post gedaan. Echt waanzinnig mooi geworden!!Helemaal naar onze zin!! Wij maken morgen meteen ook het geld over. Ook zal ik komende week nog foto's doormailen van de bedankjes.

renate

geboortekaartje kraft

Ontzettend blij en tevreden met ons mooie kaartje. Erg goede en snelle service. Afstemming over de wensen van het kaartje ging erg soepel. Echt een aanrader!

daniëlle

geboortekaart bootje

Nog even een berichtje van mij. Alles is goed gegaan en we hebben een dropje van een baby gekregen. De geboortekaartjes zijn erg mooi, als het goed is dan vallen ze vandaag in de bus. Ook heb ik zojuist het geld aan hé overgemaakt. Wie weet tot nummer drie? Heel hartelijk dank en groetjes van ons,

cobie

geboortekaartje kindertekening met de naam merel. Ik wil de tekening van mijn dochter in een geboortekaartje verwerken

We zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes van Merel en hebben veel leuke reacties gehad. De mooiste was van de 'meester' zelf: neefje Stado heeft de kaart geknuffeld! Ook fijn was dat we de kaartjes zo snel in huis hadden, in een keurig verzorgd pakketje. Kortom: aanrader!

Peter, Marjolein & Merel

Geboortekaartje typografie

De geboortekaartjes zijn echt heel mooi geworden. Dank je wel weer.

nicole

geboortekaart tangram

We hebben je nog nooit ontmoet, maar toch voelt het alsof we je kennen. Want wat heb je -ook deze keer weer- onze wensen toch uitmuntend vertaald in het ontwerp! Daardoor werd het kaartje zo aangepast dat het exact overeen kwam met onze smaak. De communicatie verliep ook -net als de vorige keer- efficient en erg prettig! Je liefde voor je werk en de verbinding zoeken met klanten, spat ervan af. Het voelde als een warm bad. Evenals alle extra’s die tot in de puntjes waren verzorgd (wat waren de adreslabels ook weer prachtig). Dus ook voor deze keer: Heel veel dank voor het fijne ontwerpproces en het geweldige resultaat!! Ik heb het geld vanavond overgemaakt.

Femke V

geboortekaart olifant julie

We hebben ondertussen de babyborrelkaartjes en stickers ontvangen, wat mooi! Ik werd er helemaal gelukkig van! Wat zijn ze mooi!! Maken vandaag het geld over.Super bedankt voor de fijne samenwerking!

Nancy

originele geboortekaartjes

Supergoede service, alles werd snel afgehandeld en precies naar onze wensen. Het thuis gestuurd krijgen van de vooraf gedrukte adreswikkels en enveloppen waren goed voor de voorpret door de leuke extra'tjes. Kleine details, zoals het mooi verpakken van het pakket, maken het speciaal en geen 100 in een dozijn gevoel. En heel fijn dat de adressen al afgedrukt waren op de wikkels. Veel positieve reacties van familie en vrienden gekregen op de originele geboortekaartjes. Al met al zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Mamma

geboortekaartje met de naam james. een origineel geboortekaartje voor een jongen met frisse en vrolijke kleuren

De geboortekaartjes zijn binnen en ze zijn prachtig! We zullen snel de factuur voldoen.Heel erg bedankt voor de prachtige babykaartjes en de fijne samenwerking!

Sietze en Hieke

geboortekaart tangram

Het pakketje is vandaag binnen gekomen, wat een feestje om open te maken zeg!
Super blij dat we ook deze keer weer voor een geboortekaartje van mevr. Moos hebben gekozen😍
Hele fijne vakantie.

Carlijn Sebregts

meisjes geboortekaartjes

We hebben ook voor onze tweede dochter geboortekaartjes via mevrouw Moos besteld. Wederom zijn we ontzettend tevreden met het resultaat. De service is heel goed. Snelle en adequate reactie bij de correctierondes. Vlotte verzending.

noor

geboortekaart hertje

We zijn heel tevreden omdat het contact super goed en snel verliep en een denkfoutje van onze kant was geen probleem. De geboortekaarten waren snel geleverd en ook met veel aandacht verpakt. Het was bijna een cadeautje toen we het ontvingen. Erg leuk! De kaarten waren helemaal naar wens, goede kwaliteit en veel complimenten over ontvangen. De bijpassende adressenwikkels maken het helemaal compleet. Helemaal super!

carlijn

geboortekaartje silhouette

Super tevreden over het volledige pakket! Ik zou iedereen mevrouw Moos aanbevelen. Top service, kwaliteit, communicatie, vervulling van je persoonlijke wensen,...! Dankjewel mevrouw Moos!

mieke eijnatten

geboortekaartje origami

Wat een geweldige service! We zijn super blij met het resultaat! We krijgen erg veel complimenten over ons kaartje!

elly

geboortekaartje tweeling

Erg blij met het geboortepakket. Super service, mooi design en bovenal geweldige reacties van iedereen die het kaartje hebben ontvangen.

stan

geboortekaart meisje eva

Ik was zwanger van ons tweede kindje en was opzoek naar een origineel geboortekaartje. Want wat is zo'n nieuw leven bijzonder en wat is er dan leuker om iedereen een kaartje sturen om hem/haar het goede nieuws te laten weten. Mevrouw Moos heeft een geweldig kaartje voor ons ontworpen. Met trots hebben we het kaartje gezonden aan familie en vrienden.

Anne-Marie

kartonnen geboortekaartje

Dankzij mevrouw Moos hebben wij een prachtig uniek geboortekaartje voor onze dochter. Perfecte communicatie, vlotte afhandeling en tijdige levering. wij wilden graag een apart kaartje voor de kraamborrel en haar eerste ontwerp was al meteen een schot in de roos. kortom, alles was top!

Coby

geboortekaart confetti

Super bedankt voor de mooie kaartjes en fijne samenwerking! We hebben ook veel positieve reacties gehad.

irma

geboortekaartje hertje met de naam joep. Origineel geboortekaartje met een hertje met het patroon van een zwart bonte koe en achtergrond met ruitjes patroon

Dank voor de felicitaties! Geboortekaartjes zijn vanmorgen binnen gekomen en gaan zo op de post!Puk is idd nu grote zus 😉!Super bedankt voor de mooie geboortekaartjes, snelle levering en zeer prettige samenwerking! Voor ons denk ik niet meer tot in de toekomst, maar ik zal je zeker aanraden bij anderen! Hier gaat trouwens alles goed met de kleine jongen......

Kirsten

geboortekaartje ooievaar met de naam pepijn. Ik zoek een origineel geboortekaartje met een ooievaar voor een jongen

Ontzettend bedankt weer! De uiteindelijke versie wordt voorstel 01. We zijn er echt heel blij mee!!! We kijken er naar uit dat we straks de gedrukte versie kunnen versturen. Heel leuk!Jij ook heel erg bedankt voor je service, de samenwerking, het snelle reageren, je professionaliteit, je ideeën en natuurlijk het maken van de kaart! We zullen er voor zorgen dat je de adressen op tijd hebt!

Natascha

geboortekaartjes op maat

Wij hebben de geboortekaartjes ontvangen en inmiddels op de post gedaan. Ontzettend bedankt voor alles. Super service en een mooi resultaat! Wat zijn ze mooi, ik kan er geen genoeg van krijgen! Het bedrag wordt overgemaakt!

mama

geboortekaart-vogel-nina

We willen je bedanken voor de persoonlijke benadering, het mooie ontwerp en de fijne oplossing voor de strepen op het geboortekaartje!

Jeroen, Inge en Nina

geboortekaartje plus

Wij zijn heel tevreden over het kaartje dat Mevrouw Moos ontworpen heeft! Onze verzoekjes werden snel en mooi verwerkt. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, maar laat ook haar eigen inbreng zien. Wij zouden Mevrouw Moos zeker aanraden voor een ander!

frans

geboortekaartje bloem met de naam rune. Prachtige design bloemen op een wel heel originele geboortekaart

Wij zijn heel blij met het uiteindelijke geboortekaartje voor onze dochter Rune, omdat de website ons meteen aansprak omdat het niet alledaagse originele geboortekaartjes betreft, hebben we contact opgenomen. Onze wensen qua formaat, kleurstelling en tekst werden razendsnel omgezet in een concreet geboortekaartje wat helemaal is geworden wat we in gedachte hadden. De "extra's zoals de naamstickers en de zakjes voor de doopsuikers zorgen ervoor dat je het kleine kraambezoek nog een leuke attentie mee naar huis kunt geven. Kortom mevrouw Moos is een echte aanrader.

Hanny

geboortekaart tangram

Zeer goede ervaring met Mevrouw Moos. Correcte hulp en een fantastisch resultaat!

Inge

Heel blij met het eindresultaat! Er wordt goed meegedacht en flexibel omgegaan met wensen op maat. We hebben veel leuke reacties gehad op ons geboortekaartje. Zeker een aanrader!

ellen

geboortekaartje blokkentoren

Mooi kaartje en superservice!

anne

Dankjewel, met Luuk gaat het hartstikke goed!! We krijgen hele leuke reacties op het geboortekaartje. Hierbij een foto van de doopsuikers. Zou je mij, uiteraard tegen betaling, nog 25 zakjes op kunnen sturen? Ik heb geen idee waar ik ze kan halen namelijk, en we krijgen nogal veel visite.

Liesbeth

geboortekaartje walvis met de naam wende. Origineel geboortekaartje met een gestileerde roze walvis

Via dit kanaal wil ik nog een review nalaten. We zijn heel content, het geboortekaartje is heel mooi uitgevallen. Wat ons betreft was dit een perfecte samenwerking. Wij hebben een design gevonden dat echt aan onze smaak voldoet! Wij zijn blij en zullen je zeker aanbevelen.

Tom en Sandra

geboortekaartje met de naam mila. Achtergrond met een wereldkaart, geboortekaartje voor een kleine avonturier.

Hartelijk dank voor het pakketje. Het rompertje van maxamorra is superleuk. De adreswikkels en naam-labels zijn echt heel mooi. Het geboortekaartje (met aanpassing van de meter) ziet er ook heel leuk uit.

Ines

geboortekaart bootje

We hebben de kaartjes ontvangen vanmorgen. We zijn er ontzettend blij mee. Dank voor je goede en snelle service. We zullen de factuur overmaken.

inge

geboortekaartjes op maat

Ik wil even laten weten dat ik de geboortekaartjes binnen heb! Ik vind ze helemaal geweldig! Zeker weten dat ik vaker bij je ga bestellen! Groetjes en nog heel veel succes!

vivian

geboortekaartjes walvis mees

Vanaf het begin wist ik dat ons geboortekaartje voor ons zoontje Mees door Mevrouw Moos ontworpen moest worden! Ik ben fan! Je hebt geen standaard, dertien in een dozijn geboortekaartje! De samenwerking met Irma was geweldig, ze heeft ons goed geholpen met het ontwerpen en persoonlijk maken van het ontwerp dat wij hebben gekozen, het kiezen van de kleuren en het juiste lettertype. Ik kijk dan ook iedere keer trots naar ons kaartje en natuurlijk ook naar ons kleintje! Een van de reacties die wij kregen; 'Eindelijk eens een origineel kaartje op de schoorsteen'! Irma, ontzettend bedankt!!!

Liefs, Jasper en Anneke.

originele geboortekaarten met de naam jeff. Houden jullie van reizen en wil je dit meegeven aan jullie nieuwe baby. Kies dan dit geboortekaartje voor jullie avonturier

Gisteren hebben we de geboortekaartjes en de rest ontvangen. Wat ziet alles er prachtig uit, echt ontzettend gaaf! Je service is ongekend! Geld wordt vandaag overgemaakt en zal morgen op uw rekening staan. Indien wij nog 25 kaarten bijbestellen, is dat mogelijk en wat is dan de meerprijs?

Renske

geboortekaartje tangram

Persoonlijke en snelle service. Kwaliteit van de kaartjes zijn ook super. Wij zijn zeer tevreden.

Ellen

geboortekaartje giraf

Het pakketje is binnen en het ziet er allemaal top uit. Wat leuk dat je ook zoveel aandacht aan het pakketje ook hebt besteed. Het zag er allemaal super uit, we zijn blij met het resultaat. Bedankt ook voor de snelheid waarmee je het kaartje voor Sam hebt gemaakt.

anoniem

geboortekaartjes vogel lieve

Beste Irma We willen je nogmaals danken voor je werk. En de prachtige geboortekaartjes. Ook wij vonden het een zeer fijne en vlotte samenwerking en zijn erg blij met het eindresultaat. Onze complimenten voor je professionaliteit en design. We zullen je zeker aanbevelen bij mensen in onze omgeving!

Tako, Els en Lieve

geboortekaart appels

De geboortekaartjes zijn in goede orde ontvangen. Prachtig zijn ze!Succes met al je verdere werk, ik zag op de web site dat je het goed druk hebt, altijd een goed teken :-)!

Ingrid

geboortekaartje origami

Toen we aan het begin van de zomer op zoek gingen naar een passend kaartje voor onze dochter, hadden we de hoop op kaartje wat echt bij ons paste, bijna opgegeven, totdat we op de website van mevr. Moos terecht kwamen. Strak, uniek, origineel, dat is wat we zochten. Irma's suggesties en "buiten de lijntjes denken", maakte het geheel alleen maar beter en mooier!
De reacties op de kaartjes stromen nog steeds binnen: Schitterend, ontroerend, strak, goed over nagedacht, mooi, leuk, prachtig zijn een aantal daarvan.
Een echte aanrader dus om hier je kaartjes te laten maken!

jolijn

Geboortekaartjes of tweelingkaartjes. Prachtige babykaartjes waar de liefde en blijdschap vanaf spettert. Twee spelende meisjes staan op de voorzijde van dit kaartje

Dit is de tweede keer dat we bij Mevr Moos ons geboortekaartje hebben besteld. Eerst voor onze zoon, en nu voor onze tweeling. We zijn super blij met het resultaat, precies zoals we het in onze gedachten hadden. Kwaliteit en ontwerp van de kaartjes zijn geheel naar wens. Tevens krijgen we erg leuke reacties op het geboortekaartje.

Anneke en Mark

speciale geboortekaartjes nora

Hoi Irma,We hebben de kaartjes van de week ontvangen. Erg leuk!! Ben super super blij er mee! Bedankt voor je super service. En nogmaals complimenten voor het leuke kaartje! We hebben wederom alleen maar positieve reacties ontvangen.

Robin

geboortekaartje tweeling

Fijn geholpen. Alles zoals afgesproken. Mooie kaart als resultaat. Erg tevreden.

lotte

geboortekaartjes strak met de naam kyan. keep calm we hebben een zoon gekregen

Net je pakje ontvangen! Ben er super blij mee wat ontzettend leuk die wikkels t staat echt super!En ook de zakjes zijn erg leuk 🙂

Myrddin

geboortekaart geometrisch

Zelfs toen ik een paar weken voor de geboorte mijn kaartje wilde veranderen, dacht Irma lief & goed mee! Super service en contact ervaren.

nadine

geboortekaartje bambi met de naam hanna. Hip geboortekaartje met een schattig hertje in silhouet en retro behang

We hebben de geboortekaarten in goede orde ontvangen. Inmiddels hebben we de eerste leuke reacties hierop mogen ontvangen. De factuur hebben we zojuist voldaan. Annet en ik willen je hartelijk danken voor je persoonlijke benadering, het proces en het verbluffende resultaat. Ieder ontvangen pakketje was alsof we een cadeautje mochten openmaken. We waren altijd positief verrast. Wij hopen dat je met deze persoonlijke benadering, de getoonde passie en inzet nog vele mensen gelukkig gaat maken :).

Annet en Jos

geboortekaart kindertekening

We hebben de geboortekaartjes ontvangen en vinden ze prachtig!Dank je wel!Ik maak dit weekend het geld naar je over.

Carina

geboortekaart hertje

Nou en of! De kaarten zien er werkelijk geweldig uit, het papier is ook heel mooi en de adreswikkels en passende enveloppen maken het helemaal af. Je krijgt van ons een dikke 10 😄

Flip en Vera

speciale geboortekaartjes

We hebben je pakketje gisteren in goede orde ontvangen! Alle geboortekaartjes zijn op de bus.Alvast bedankt voor de fijne samenwerking.Verder zijn we echt super blij met het eindresultaat. Het kaartje ziet er echt super uit! Bedankt!

geralda

geboortekaartje met de naam jake . Een design geboortekaart je voor een jongen

Beautiful cards with wonderful bright colors, a real delight, pastel seems to be the dominant trend but we wanted something different and found it here. Wonderful service and great suggestions by the owner. Would definitely recommend.

mw

geboortekaart schaap met de naam oona. Origineel geboortekaartje ontworpen met het less is more principe

We hebben het pakketje, het is geweldig!!! Dank je wel! Nogmaals dank voor t mooie geboortekaartje, we krijgen veel complimenten!
Bijgaand een foto van het stoeltje met het schaap die is genaakt obv het kaartje van Oona.

mevr. Moos

geboortekaartje met de naam linde. De boom een linde is op de achtergrond zichtbaar. Een prachtig en origineel geboortekaartje met silhouette

Dank je wel voor de super verzorgde zending van de enveloppen en adreslabels. Wat een feest om zo'n pakket te ontvangen! Het afdrukken van het canvas is overigens na contact met canvasdeal gelukt (zie foto). Daar ben ik ook heel blij mee! Ik stuur je binnenkort nog wel een betere foto met de geboortesuikers erbij. Die moet ik nog gaan kopen. Bedankt voor de geweldige service

Mamma

geboortekaartjes pastel met de naam emma. Vrolijke ballen of cirkels of stippen in roze en gele tinten

De geboortekaartjes zijn echt prachtig. Bedankt voor de fijne contacten. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Roel en Marieke

default image

Ja hoor, Saar is op 3 mei met een spoedkeizersnede op de wereld gekomen. Een weekje vroeger dan gepland.Alles gaat heel goed met ons. Zou hem voor geen geld van de wereld meer willen missen! In bijlage vind je een aantal fotootjes van Saar en het doopsuiker. Heb deze ook op mijn Facebook geplaatst met vermelding van jou en Tina van Kers op de taart.Nogmaals heel erg bedankt voor je ontwerp en moeite!We hebben heel veel positieve reacties van vrienden, familie en ziekenhuispersoneel gekregen!

Elke

geboortekaartje blokkendoos roeland met vrolijke blokken en blokkentoren

Vandaag hebben we de geboortekaarten ontvangen en inmiddels ook verstuurd. Bedankt.voor alle goede zorgen en kwaliteit die je hebt geleverd. We zijn erg blij met de kaart. Het is ee mooie kaart met bijzondere kleuren!!

Jorien, jan roeland

design geboortekaart june

Super mooi geboortekaartje! Mevrouw Moos heeft verschillende opties gemaild met diverse kleuren en teksten. Uiteindelijk samen tot het resultaat gekomen! Wat een goed vertrouwen ook in de klant qua betaling. Super mooie kaartjes met een goede prijs en een goede service!

anneke

We willen je nogmaals danken voor je werk. Ook wij vonden het een zeer fijne en vlotte samenwerking en zijn erg blij met het (verwachte) eindresultaat. Onze complimenten voor je professionaliteit en vakwerk. We zullen je zeker aanbevelen en mocht het er nog een keer van komen dan weten we waar we moeten zijn!

Ferry, Maartje en Coen

geboortekaart flamingo

De kaartjes zijn binnen! Superblij mee, we gaan ze de wereld insturen. Super netjes aangeleverd ook met alle attenties en nette manier van verpakken.
Helemaal goed! Ik zal eerdaags tussen de kraam-activiteiten door zsm de rekening voldoen.

Nogmaals ontzettend bedankt voor de superservice en het mooie kaartje.

sara en jan

geboortekaartje paars fenne paarse achtergrond en de naam fenne in witte strakke letters

Ik wil je graag nog even bedanken voor alle hulp en het maken van de geboortekaartjes. Alles is super verlopen en we krijgen erg positieve reacties. 🙂 Alles gaat goed hier en Fenne is een heerlijke kleine meid.

Karlijn

geboortekaartje naam moos met gekleurde letters in blauw en groen, frisse en vrolijke kleuren

Goede en snelle service. Mooie en unieke kaartjes plus extra's. Een echte aanrader!

simone

geboortekaartje hartjes met de naam eva en talrijke gekleurde lieve hartjes

Wij hebben de geboortekaartjes goed ontvangen en zijn erg blij met het resultaat! We krijgen erg veel leuke reacties op het geboortekaartje van Eva! De factuur is inmiddels betaald. Hartelijk dank voor het ontwerpen en leveren van de kaartjes!

Bas & Suzanne

geboortekaartje op karton

Wij zijn ontzettend blij met het geboortekaartje van onze Lisa. Het vinden van het juiste kaartje was voor ons nog wel een dingetje. Het heeft wel even geduurd:) Toen ik op de site van mevrouw moos kwam was ik meteen verkocht. Dat het kaartje op maat gemaakt kon worden was super en daarnaast maakte de fijne, persoonlijke en snelle service het helemaal af! Een echte aanrader!

anoniem

kraft geboortekaart

Mevr. Moos levert super service: snel en tot in de puntjes verzorgd!

Kelly Giessen

hip, fris en zonnig geboortekaartje met de naam sven in transparante letters

Dankjewel voor het digitale geboortekaartje! We hebben erg veel positieve reacties gekregen op het geboortekaartje en hebben iedereen laten weten dat we het kaartje door jou hebben laten ontwerpen en drukken. Wie weet komt er dus nog wel een bestelling via vrienden of kennissen van ons... Ook hangt het kaartje bij de verloskundige en het kinderdagverblijf.

Lieke

geboortekaartje roze nine

De pakketjes zijn vandaag allebei aangekomen. We zijn er superblij mee! En dankjewel voor de leuke doopsuikerzakjes en -stickers. Ik ga morgen even leuke snoepjes kopen voor t bezoek.Wat ons betreft zet je de voorkant van ons geboortekaartje op je facebookpagina; dan share ik 'm daarna even.

Fam. Vianen

geboortekaart boom filip met boom en vogeltje

Ik heb gisteren de geboortekaartjes opgehaald en die zien er echt heel leuk uit! Complimenten, we zijn er erg blij mee.

Mark, cindy en filip

geboortekaartje vlaggetjes

We zijn ontzettend blij met het ontwerp en de service van de Mevr. Moos! De communicatie gaat lekker snel. We hebben tussentijds een aantal aanpassingen gedaan die zonder problemen werden opgevolgd. De leuke reacties over het geboortekaartje stromen binnen 🙂

De Goede

geboortekaartje op karton

We waren erg blij met het mooie kaartje dat mevr. Moos heeft ontworpen, helemaal aangepast aan onze wensen waarbij ze met ons mee dacht. De reacties en levertijden waren snel en duidelijk. De extra's (stickers, adresetiketten, doopsuikerzakjes) zijn ook hartstikke leuk! Wij zijn helemaal tevreden!

dieke

tropisch geboortekaartje

Goede communicatie en leuke ontwerpen. Snelle reactietijden. We zijn superblij met de kaarten voor onze dochter Noa

Rik Smits

geboortekaartje kraft karton

Ontzettend bedankt voor alles en je lieve berichtje!
Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat 🙂 te gek!
Dank je wel voor meedenken en mooie ontwerp en uitgebreide pakket. Top!

Suus

uitnodiging huwelijk

Ik vind het bijna jammer dat mijn bruiloft maar eenmalig is ;-)! Onze kraft-trouwkaartjes zijn ontzettend leuk geworden! Mevrouw Moos heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en er vervolgens nog iets mooiers van gemaakt dan we hadden verwacht! De samenwerking verliep soepel. Mevrouw Moos reageerde snel en had erg leuke ideeën. Ik raad iedereen met trouwplannen aan een trouwkaartje bij Mevrouw Moos te laten ontwerpen!

roelien

strakke geboortekaartjes

Erg mooie kwaliteit kaartjes, veel aandacht voor details, goede en snelle communicatie met Irma! Absolute aanrader om hier je geboortekaartjes te bestellen!

Hermien

geboortekaartje hertje met de naam bente en een hertje met een vrolijk, kleurrijk patroon

Wij hebben vandaag het apenpakje in de brievenbus gekregen, wat enorm attent! Bedankt hiervoor! Waarderen we enorm.We hebben de mooie kaartjes en de adreswikkels en enveloppen ontvangen, en zullen het bedrag straks overmaken.Wat mooi is het allemaal geworden, en wat een super kwaliteit. Heel erg bedankt, ook voor het vriendelijke en flexibele contact!

suzanne

geboortekaartje kraanvogel

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Mocht we ooit een tweede kindje verwachten, dan weten we je te vinden!
We krijgen trouwens lovende reacties op de kaartjes!

Bike en Tom

geboortekaartje vos

De geboortekaartjes zien er super uit! We hebben veel positieve reactie gehad. Ook heel erg bedankt voor de mooie doopsuikers, ze vallen erg in de smaak bij het kraambezoek. Nogmaals dank voor het meedenken en de fijne service.

Pim en Jonas

geboortekaartjes pastel met de naam viv. Mooie retro kleuren op deze strakke geboortekaart

Ik heb net de betaling van de geboortekaartjes gedaan. Wat zijn ze prachtig!!! We krijgen enorm veel complimenten en we zijn zelf ook meer dan tevreden!! Ontzettend bedankt en wie weet zoeken we je in de toekomst nog eens op voor nog een opdracht 🙂

Marcel, Heleen

geboortekaart tangram

Hele fijne ervaring met mevr. Moos.
Persoonlijke benadering, snelle reacties en een super mooi kaartje.
Leuk ook dat ze ook extra aandacht geeft aan een leuke verzending/verpakking.

Lotte

geboortekaart vosje met de naam roan. prachtige oranje tinten kleuren dit design geboortekaartj

Dank voor alles! We hebben de geboortekaartjes ontvangen en vinden ze heel mooi. Dank ook voor alle leuke presentjes die bij de pakketjes zaten, heel leuk, echt een cadeau. Mochten we in de toekomst nog eens geboortekaarten nodig hebben voor iets dan komen we bij je terug.Dank voor de fijne samenwerking!

Simon en Joyca

geboortekaart kat

Bedankt voor de mooie geboortekaartjes!

suzan

geboortekaartje vis met de naam floor en transparante visjes in de kleuren roze en grijs

Dag Irma,Onze geboortekaartjes hebben allemaal hun eindbestemming bereikt en we ontvangen van alle kanten hopen bijzonder positieve reacties op zowel het ontwerp van de kaarten, als op de bijzonder mooie en stijlvolle druk (matte kaarten en dik kwalitatief papier). Leuk hè! Heel erg bedankt voor jouw werk. De geboortekaarten zijn echt de beste reclame voor jou.Intussen hebben we ook de betaling in orde gebracht. Je zou een dezer het geld op je rekening moeten ontvangen.Wat de leveringstermijn betreft: dat is wat lastig op het moment zelf, maar is nu echter een detail van minder belang geworden voor ons. Wij zijn dat eigenlijk al bijna vergeten en zijn nu alleen nog bijzonder tevreden dat wij er voor gekozen hebben om met jou samen te werken! Nog veel succes!!

Jan, Anne-Marie, Mona en Floor

geboortekaartje hertje met de naam axel. Ik zoek een geboortekaartje met een hertje.

Hartelijk dank voor je geboortekaartje en het leuke rompertje! Ik heb zojuist het geld overgemaakt naar je.

Fleur

geboortekaartje giraf

Nog hartelijk bedankt voor de mooie kaart voor Sepp en vooral jouw snelle service. Wij waren een beetje overvallen door de snelle komst van Sepp, gelukkig dat jij ons zo snel kon helpen met het kaartje. We hebben veel leuke reacties gehad op de kaart en we vonden hem zelf ook erg mooi. Nogmaals dank voor je dienstverlening,

Ellen, Romke, Nora en Sepp

originele babykaart

Erg mooie geboorte kaart van hoge kwaliteit. In overleg de kleuren van het kaartje kunnen wijzigen. Uitstekende, vriendelijke service. Absoluut een aanrader

Merel

geboortekaartje met de naam jake . Een design geboortekaart je voor een jongen

We hebben vandaag idd de geboortekaartjes gekregen en direct weer doorgestuurd. Wat zijn ze supermooi geworden! Bedankt voor je hulp en flexibiliteit weer!

jelco

trouwkaart ticket

Na uiterst tevreden te zijn geweest over het ontwerp en de kwaliteit van het geboortekaartje van onze tweeling,twijfelden we geen moment om mevrouw moos te vragen of ze ook onze trouwkaart wilde ontwerpen. Naast een perfect, origineel en kwalitatief hoogwaardig ontwerp heeft mevrouw moos ons verrast met haar inspiratie en wederom snelle service. Wij bevelen mevrouw moos dan ook aan iedereen aan, voor zowel trouwkaarten als geboortekaartjes!!

mark & tessa

babykaart met de naam brent. Een originele geboortekaart met de naam groots in beeld gebracht

De tweede lichting geboortekaartjes is gisteren aangekomen, dus die kunnen we nu versturen. We zijn super blij met de mooie babykaarten voor Brent, heel mooi! We krijgen er ook veel enthousiaste reacties op!We hebben het bedrag op de factuur naar je overgemaakt. Bedankt voor de fijne en snelle samenwerking!!Bedankt voor de goede zorgen Irma! Het kaartje is prachtig!!!

Romke, Nora en brent

geboortekaart confetti

We hebben eergisteren ons pakketje ontvangen, de betaling is onderweg!
We zijn er superblij mee en krijgen enorm veel positieve reacties!
Wat een super service zeg, wat heb je het allemaal mooi aangekleed!
Bedankt!

lisa

geboortekaartje eendje met de naam florien. Origineel geboortekaartje met een design eendje

De geboortekaartjes zijn goed ontvangen en zagen er super uit. We waren erg tevreden en krijgen een hoop positieve reacties. Het geld is net overgemaakt.

Karlijn en Martin

geboortekaartje paars met taupe en naam liv. De naam van de baby staat centraal

We zijn heel erg tevreden dat we in onze uitgebreide zoektocht naar een mooi en origineel geboortekaartje, zijn uitgekomen bij de website van mevr. Moos. Na een eerste vlot contact zijn we al vrij snel tot het eindresultaat gekomen en na nog wat kleine details aangepast te hebben,stond het al even snel op punt. Het proefsetje geeft een goed idee van wat je mag verwachten en de uiteindelijke verzending van adreswikkels, stickertjes en kaartjes verliep picobello. Alles perfect op tijd zoals eerder afgesproken.We hebben ontzettend veel complimentjes gekregen over het kaartje en dat doet als kersverse ouders nog meer deugd. Kortom een absolute AANRADER! 

Dirk, Martien en kleine Liv

geboortekaartje vlaggen

Mooi ontwerp en goeie (snelle) service! Zowel bij de geboorte van onze dochter 2 jaar geleden als bij onze kersverse zoon het kaartje laten maken bij mevr. Moos

marieke

geboortekaartjes op maat

De geboortekaartjes zijn binnen hoor en gaan zo de post op. Dank je wel voor alles!

Debby

geboortekaart flamingo

Heel hartelijk dank voor de geweldige service. We vinden dat alles er heel erg verzorgd uitziet!

speciale geboortekaartjes

Dankjewel voor de hele snelle bezorging van de geboortekaartjes. We zijn heel blij met het eindresultaat en hebben veel vrolijke reacties gekregen van vrienden en familie!
Het onderstaande ga ik meteen doen. Jij stuurt ons de factuur zodra die gereed is toch? Dankjewel!

marijke

geboortekaart wasbeertje

In een woord: GE-WEL-DIG. Goede service, vriendelijk contact, meedenkend en een eindresultaat boven verwachting. Waren echt super tevreden en ook de manier van leveren en wat je thuisgestuurd krijgt is leuk/speciaal. Een echte aanrader!

bertine

leukste geboortekaartjes met de naam otis. Bijzondere geboortekaartjes met een walvis uit belgie

Hoi Irma, Gisteren hebben we het pakket met de adreszegels etc in goede orde ontvangen. Het plakken van de etiketten was echt een fluitje van een cent. Nu rustig wachten tot de baby af is 😉
ps: dank voor het lieve kadootje!

anna

geboortekaart hertje

'We zijn super blij met ons geboortekaartje. Irma dacht mee, was betrokken, persoonlijk ik haar contact, ook net na de geboorte. We hebben uit een heel kleurenpalet de kleur gekozen die we prachtig vonden. De vormgeving samen met Irma gefinetuned zodat het bij ons en onze gezinssituatie past. We hebben veel leuke reacties op het kaartje gekregen en ik word nog steeds blij als ik het kaartje zie. Simpel, goede, fijne kwaliteit papier en mooie kleuren. En prachtig verpakt allemaal, echt een feestje om te openen net na de geboorte. Irma, dank je wel!'

Janne Hellemons

speciale geboortekaartjes met de naam keet. Strak design geboortekaartje met de naam van jullie baby groots aangekondigd

We zijn zeker content met het geboortekaartje en hoe je met ons meegedacht hebt. De geboortekaartjes zijn verstuurd en we hebben gisteren de eerste reacties binnen gekregen. Mensen vinden het een erg leuk en stoer kaartje. Ook bedankt voor je compensatie. Daar gaan we zeker iets leuks voor kopen voor Keet namens mevr. Moos.

mevr. Moos

geboortekaart poesje met de naam hugo. Gestileerde stoere kat staat op de voorkant van dit originele geboortekaartje

Bedankt voor de geboortekaartjes, we vinden ze super!Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en snelle actie en ga door met het ontwerpen van mooie geboortekaarten!!

Rob & Babke

hip geboortekaartje met de naam olivier. Boem dat staat. Lekker helder en duidelijk de naam van jullie baby op de voorzijde van deze geboortekaart

Beste Irma, Eerst en vooral een dikke pluim voor jou.We hebben niets dan positieve reacties gekregen over het mooie geboortekaartje!Het was weer superleuk om met jou samen te werken. Een vriendelijke en zeer snelle service en dan een mooi afgewerkt resultaat dat helemaal aan onze wensen voldoet. Super!De mensen vonden het ook tof dat de kaartjes van broer en zus op elkaar afgestemd waren :-)In bijlage heb ik enkele foto's gezet. Eentje van onze vrolijke Stef met zijn mooie kaartje erbij en eentje van de doopsuiker die we hebben versierd met jouw mooie stickers en met een gelukspoppetje.Ik maak nog reclame voor jou en vertel het door aan alle mama's met bolle buiken (of die van plan zijn een bolle buik te krijgen 😉 )Ik heb vandaag de factuur ook overgemaakt. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Een kaartje is het eerste wat de mensen te zien krijgen en het is dan toch fijn dat ze er zo lovend over zijn. (zelfs de poetsvrouwen in het moederhuis kwamen me complimenten geven voor het mooie kaartje!)Wie weet tot nummer 3?! 🙂

Vincent, Evelien, Lucas en Stef

geboortekaartje flamingo met de naam babs. Flamingo op een geboortekaartje. lieve kaartjes vind je bij mevr. Moos

De geboortekaartjes zijn net binnen. Wat een mooi resultaat! Enorm bedankt voor je meedenken en service. Wij zijn ook heel erg blij met het kaartje! Heel erg gaaf geworden!
En ook jij bedankt voor de soepele samenwerking, fijn als je opmerkingen gelijk opgepakt en verwerkt worden en wat een mooi geheel is het zo geworden. We zullen je ook zeker aanraden bij andere aanstaande ouders. We maken morgen het openstaande bedrag meteen naar je over.

Meys

unieke geboortekaartjes bestel je bij mevr. Moos. Dit unieke tweelingkaartje met op de voorzijde een jongen en een meisje. Want jullie krijgen een bijzondere tweeling: een zoon en een dochter

We zijn erg tevreden met het resultaat! We hebben zowel de mooie geboortekaarten als de wikkels ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling! We zullen de factuur zsm voldoen.

Paul & Heleen

geboortekaartjes kraftpapier

Geweldige service, fijne samenwerking. Prachtige kaartjes.

anoniem

geboortekaartje sterren

meer dan goed! Mevrouw Moos heeft ons hartstikke goed geholpen met een prachtig geboortekaartje en meer dan dat. Snelle en meer dan complete levering van kaartjes, enveloppen, etc. Nogmaals dankjewel! Een echte aanrader!

vicky

tweelingkaartjes noor kato

De kaartjes op de site van mevrouw Moos trokken meteen onze aandacht! Strakke en vrolijke kaarten.
Irma verwerkt de persoonlijke wensen perfect in de proefkaartjes!
Ze levert een super snelle service. Zo besloten wij, nadat we de gewone kaarten al binnen hadden dat we graag een kraamreceptie wilde geven en de uitnodigingen samen met de kaart wilde versturen. Hiervoor heeft Irma nog dezelfde middag een mooi ontwerp gemaakt en de volgende dag waren ze al binnen!

anneloes

geboortekaartje tangram

Erg mooie kwaliteit kaartjes, veel aandacht voor details, goede en snelle communicatie met Irma! Absolute aanrader om hier je geboortekaartjes te bestellen!

H. te M.

geboortekaartje vlaggen

Een hele fijne samenwerking! Mevrouw Moos heeft gezorgd voor snelle en fijne, vriendelijke communicatie. Ze denkt mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen.

Het resultaat was dan ook helemaal naar onze smaak! We zijn heel erg blij met haar werk en alle zorg die ook nog eens uit handen zijn genomen. Bij mevr. Moos is alles tip top geregeld en in orde.

ROG

Een schoolvoorbeeld wat betreft 'ontzorgen'. Erg fijn! En super mooi ontwerp!

margot

geboortekaartje blokkentoren

Wij zijn echt heel erg tevreden over de service, de producten en de kwaliteit van mevr. Moos! Ze heeft onze trouwkaarten op maat gemaakt. En nu ook de geboortkaartjes waarbij ze onze aanwijzingen perfect heeft vertaald. Ook reageerde ze snel en adequaat. Het resultaat zijn hele mooie kaarten, waarbij aan elk detail aandacht is besteed. De kwaliteit is gewoon top en het contact is altijd fijn verlopen. Een aanrader!

loes

babykaart met de naam stan. Design letters met transparant effect

We willen je ook nog héél hard bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan! We hebben veel positieve reacties gekregen op het geboortekaartje en er waren veel mensen die de adreswikkel heel tof en origineel vonden. Het was heel aangenaam met jou samen te werken. Als er een tweede kindje op komst is, zal je zeker van ons horen

Vincent, Evelien en stan

geboortekaartje vlaggen

Wat heeft mevrouw Moos weer een reuzeleuk geboortekaartje voor ons ontworpen! Helemaal naar onze wens en onze smaak. Met een geweldige service in prachtige kwaliteit geleverd. Bedankt mevrouw Moos!

Mare

tropisch geboortekaartje

Irma heeft ons geholpen om van een bestaand ontwerp ons eigen ontwerp te maken. Super dat ze hierin meedenkt!! Reacties op vragen kwamen altijd heel snel en ook de kaartjes waren supersnel binnen. Wij zijn heel blij met het resultaat! Dank je wel Mevrouw Moos!!!

Maarten de Vries

geboortekaart silhouet met de naam jurre. Silhouet van een peuter of kleuter en zijn kleine broertje.

Met het mooie geboortekaartje van mevrouw Moos konden we de geboorte van onze kleine jongen Jurre, aankondigen. Niet alleen Jurre, maar ook het geboortekaartje kon rekenen op veel complimentjes.Dankjewel Mevrouw Moos

Ive en Ingrid

geboorteaankondigingen met de naam mirthe. Geboortekaartjes met een gouden randje.

Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor je ontworpen geboortekaart van Mirthe, we krijgen ontzettend veel leuke reacties hierop.

Emmeke

geboortekaartje kokeshi met de naam charlie. Lief geboortekaartje maar toch strak ontworpen volgens het less is more principe

Beste Irma, Dank je wel voor de super service. De geboortekaartjes zijn echt prachtig en waren heel snel bij ons.De factuur zullen we snel betalen.Dank nogmaals voor alles!

Louise, Jarno

geboortekaart olifanten

Wat een super service; dank je wel! Daar maken we heel graag gebruik van. We vinden het zulke prachtige kaarten en als ze helemaal strak zijn maakt het het echt helemaal af voor ons. Bedankt!!
We waren al enthousiast over je, maar worden dat alleen nog maar meer. Heb je een Facebookpagina of iets wat mijn vrouw kan liken (zelf geen lid van FB)? Dan kunnen we ook iets (kleins) "terug" doen. Dank nogmaals!

Monique

geboortekaart geometrisch

Top service en super snelle communicatie. Op ons verzoek is er een speciaal kaartje voor ons ontworpen. We zijn erg tevreden. Een aanrader dus.

veerle

originele babykaart
100% tevreden! 💓

Voor zowel voor onze zoon als ons pas geboren dochtertje een geboortekaartje bij Mevrouw Moos besteld. Het contact verliep vlot en was helder. Persoonlijke wensen zijn toegepast in het ontwerp. Ook het papier is prachtig.
Wij hebben naast de geboortekaartjes ook de koekjesstempels erbij besteld. Deze zijn geheel passend in de stijl van het geboortekaartje. Super leuk als traktatie op de opvang!
Kortom, wij zijn enthousiast over Mevrouw Moos! Absolute aanrader voor wie op zoek is naar prettig contact en een verzorgd en origineel ontwerp van een piekfijn geboortekaartje.

hippe geboortekaartjes met de naam livia. Ik zoek originele geboortekaartjes uit belgie met een hertje

Het pakketje is binnen, ziet er super uit! Goed verzorgd.Bedankt!Heel veel dank voor alles.
We zijn superblij met het resultaat! Nog een heel mooi 2017 toegewenst.

Nicky

geboortekaartje bloem met de naam viki. Fleurig, less is more kaartje voor een prachtig meisje

We zijn erg blij met je snelle service en leuke voorstellen!

Jurre en Nienke

origineel geboortekaartje nikki

Allereerst hartelijk dank voor de snelle en goede service. Het was een feest om het pakketje open te maken! Origineel geboortekaartje voor onze little apple gevonden bij mevr. Moos welke aangepast kon worden naar onze wensen. Snelle service en super veel leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje!!

Angela

kraft geboortekaart

Prachtig kaartje en fijne en snelle communicatie!

Jolien Braken

geboortekaartje jongen met de naam floris

Heel erg bedankt voor de geboortekaartjes, heel leuk! En natuurlijk geen dank, wij waren zo blij met onze geboortekaartjes, dat ik graag rond vertel over jullie site!

mark

geboortekaartje eendje met de naam femke. Ik zoek een geboortekaart met een eendje

We hebben gisteren jouw pakketje ontvangen - alles ziet er erg leuk uit, bedankt!! Je stopt zo veel liefde in je werk, dat zie je in alles terug. Ongekend! Ik stuur zeker nog foto's door van het resultaat!

Leen

geboortekaartje kraft karton

Vlotte soepele communicatie, goede aanvullende ideeën en een fantastisch leuk uniek kaartje als eind resultaat!!

Lisenke Lemmers

geboortekaartje met de naam fleur. Op de achtergrond is als watermerk een prachtige bloem zichtbaar. Op de achterzijde heeft het geboortekaartje de vorm van een ticket

We hadden nog geduld;-)De geboortekaartjes zijn echt prachtig geworden. We zijn er ontzettend blij mee. We krijgen ook veel leuke reacties. De geboortebedankjes in dezelfde stijl maken het helemaal af.Echt heel erg bedankt.

Sigrid

geboortekaartje voor een dochter met de naam lotte. Achtergrondkleur in grasgroen

Bedankt voor het mooie werk. Echt geweldig. Voor de mooie kaartjes en de goede service weer! We konden ze vrijdag nog mooi op tijd op de bus doen.
De factuur heb ik vandaag betaald.
Krijgen veel leuke reacties op de geboortekaartjes.

Faber en Mare

Namens ons 3e willen we je bedankt voor het maken van de geboortekaartjes , adreslabels, stickers en het rompertje. we hebben alles netjes nog voor het weekend op de post kunnen doen en iedereen was zeer blij verrast met de mooie kaart. wij zullen het geld vandaag overmaken. Tot een volgende keer.

Karin Erwin Lasse

geboortekaart tangram

Originele kaartjes met een mooie afwerking en leuke extra's (met name de adresstickers maken het versturen van het geboortekaartje helemaal af). Communicatie verliep vlot en helder. Er wordt ook echt open gestaan voor eigen inbreng/ideeën die dan worden omgezet in een nieuw ontwerp. Zijn ontzettend tevreden en zouden het iedereen kunnen aanraden.

irene

geboortekaartje vlaggenlijn

Wilde je nog even laten weten dat we de kaartjes in goede orde hebben ontvangen en inmiddels veel positieve reacties krijgen! 🙂 Bedankt! De factuur is overgemaakt.
Mooie ontwerpen, snelle service, heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Wat wil je nog meer? Niets!

Jan willem

geboortekaartje origami

Nogmaals dank voor de geboortekaartjes voor onze dochter Robin! Ik was direct verliefd op het ontwerp! Geweldige en snelle service met vriendelijkheid en persoonlijk, zeer tevreden!!

anoniem

geboortekaartje bloem met de naam kaat. Kleurrijke bloemen in een herhaald patroon, op deze kleurrijke design geboortekaart

De geboortekaartjes, enveloppen en wikkels zijn aangekomen! Ze zijn erg mooi! We zijn heel tevreden over het resultaat. Dank voor de fijne samenwerking!

Torsten En Sanneke

geboortekaartje vos

Nog van bedankt voor de geboortekaartjes. Ze hebben veel enthousiaste reacties gekregen, en ik ben er zelf ook nog steeds blij mee. Volgens mij hebben een aantal mensen inmiddels ook geboortekaartjes besteld op je site. 🙂 Ik wens je veel succes in de toekomst en zal je waar mogelijk aanbevelen!

mevr, Moos

geboortekaartje tangram

Mevr. Moos zorgt voor een geboortekaartje dat 100% voldoet aan je wensen. We zijn heel tevreden over de vlotte communicatie en de prachtig afgewerkte materialen. Onze 3 kindjes kregen de mooiste kaartjes dankzij Irma en ze passen perfect bij elkaar!

Leonie

hippe geboortekaartjes met de naam evelyn. Geboortekaartjes met hertje zijn origineel en uniek

Dag Irma,Prachtig geworden, prima aflevering en verzorging, hartelijk dank daarvoor!Hartelijke groeten,Wim en Judith

Wim en Judith

Prachtige kaartjes en een heel hoog serviceniveau. Je wordt totaal ontlast door mevrouw Moos. Wij hebben zowel voor onze zoon als dochter gekozen voor een kaartje van mevrouw Moos.

FLEUR

geboortekaartje eland met de naam bram. Een design geboortekaartje met elandje in een berglandschap

Het is helemaal goed gegaan, heb van mn zus en wat vrienden al berichtjes gekregen dat ze het geboortekaartje heel mooi vinden! De rest vd geboortekaarten neemt mn schoonvader mee over een paar weken.Ik laat je zeker weten wat we er van vinden! Bedankt voor je goede en snelle service!

fam de Koo

geboortekaart peertjes met de naam anna. Talrijke sterren voor jullie sterrenkindje

Ik zal binnenkort een foto van Anna + geboortekaartje naar je mailen. Ik zie namelijk op je Facebookpagina dat meer mensen dat gedaan hebben. Leuk! Martijn en ik zijn zeer tevreden over het hele proces en het eindresultaat. We hebben heel veel leuke reacties gehad van vrienden en collega’s en raden je dan ook bij iedereen aan. Zelf vonden we het erg leuk om de geboortekaartjes te bestellen bij iemand die er met liefde aan werkt. De kaartjes zijn mooi en stevig van kwaliteit, het ontwerp sluit precies aan bij wat wij in gedachten hadden en de adresstickers maakten het geheel af.

,Marjolein, Martijn, Livia en Anna

geboortekaarten meisje met de naam jukka. Een kat in roze en fuchia tinten op dit kaartje

Vorige week het pakketje goed ontvangen en het zag er erg leuk uit! We zijn gelijk aan het plakken geslagen. Ik kan niet wachten op de geboortekaartjes. De voorpret is in iedergeval een feestje.

maaike

geboortekaart paars met de naam morris in transparante letters. vlot design in mooie paarse tinten gecombineerd met groen

Had je foto gisteren ontvangen? Wij hebben factuur net betaald! Bedankt voor jouw goede zorgen!!! Ben erg blij met geboortekaartje

mevr. Moos

default image

We willen je nogmaals bedanken voor de geweldig mooie originele kaart die je gemaakt hebt voor onze Joris, we krijgen erg veel positieve reacties op het kaartje en zijn er vooral zelf ook heel erg trots op!!! Het kaartje is anders dan anders, lekker vrolijk en mensen vinden het helemaal bij ons passen. Dat zijn dus ook complimenten voor jou! Het was jammer dat er door de drukker wat vertraging optrad maar niks aan te doen hoor!Daardoor komt de visite nu pas op gang en dat is eigenlijk ook wel weer een voordeel, ik heb een heerlijk rustige kraamweek gehad. (Elk nadeel heeft zijn voordeel ;-p) Bedankt voor je inzet en je betrokkenheid!Hartelijke groet,Lenneke en Bram

Lenneke en Bram

design geboortekaart

We zijn erg tevreden met de service van mevr. Moos. De kaartjes waren heel mooi en je kunt zien dat ze aandacht heeft voor detail. Bijv de matchende enveloppen.

Ik raad iedereen aan een kijkje tenemen op haar website.

Sjoerd

geboortekaartje met de naam muriel voor jullie prachtige dochter

Bedankt voor de geboortekaartjes! Ze zijn echt prachtig en helemaal naar de verwachting. Gisteren snel de geboortekaartjes op de bus gedaan en de positieve reacties stromen binnen. Hartelijk bedankt voor de top service waaronder het onderwerpje van de raamsticker. Een absolute aanrader.

Familie Antonissen

geboortekaartje flamingo met de naam cato. Apart geboortekaartje met flamingo silhouet en hartjes

Geboortekaartje flamingo met de naam Cato. Vandaag het pakket ontvangen! Wat een cadeautje! Zo leuk die adresstickers, naamlabels en andere extraatjes. Werd er heel blij van! Het eerste deel is al gestickerd! Heel erg bedankt alvast en we laten je het zsm weten!

renee

design geboortekaartje

Wat zijn de geboortekaartjes mooi geworden! Superblij mee. Ze zijn vandaag gelijk op de bus gegaan. Nogmaals dank voor t mooie ontwerp en de fijne service. Ik zal de factuur zsm betalen.

Maud

stoere geboortekaartjes rover

Bij de geboorte van onze eerste dochter waren we heel tevreden over het geboortekaartje dus bij onze tweede, een zoon gingen we uiteraard weer terug naar mevrouw Moos. Bij het eerste geboortekaartje hadden we aanpassingen op een bestaand ontwerp. Dit keer hadden we meer een eigen idee. Na onze wensen op papier gezet te hebben was het eerste ontwerp op een kleine aanpassing na meteen goed! De ontzettend leuke adresstickers en de hoge afdrukkwaliteit van de kaart maken het helemaal af. Kortom we zijn absoluut zeer tevreden.

marnix

originele babykaart

Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over mevr. Moos. Dankzij de deskundigheid van Irma hebben we de geboorte van onze zoon wereldkundig kunnen maken met een prachtig kaartje, helemaal naar onze wens en van topkwaliteit. De leuke extra’s (adreslabels en doopsuikerstickers), de snelle respons en de topservice maken het totaalplaatje af.

Sjoerd

geboortekaartje tweeling

We hebben al twee keer hele mooie ontwerpen mogen ontvangen van de geboortekaartjes, die net even anders zijn dan anders. Hele mooie kwaliteit en de kaarten komen als echte cadeautjes binnen met leuke extra’s. Dit jaar ook de naamstempel uitgeprobeerd. Een aanrader!

We zijn te spreken over de goede service. We hebben steeds goed mee kunnen denken met de ontwerpen en de communicatie verliep vlot en fijn. Mevrouw Moos wist onze ideeën om te zetten in twee geboortekaartjes waar we nog steeds blij en trots op zijn.

hanneke

geboortekaartje blauw met de naam max. Origineel geboortekaartje in de kleuren blauw en oranje.

We hebben de geboortekaartjes binnen (en ze zijn al verstuurd:).Ze zijn prachtig en krijgen veel leuke reacties! Super, super bedankt voor het regelen!Fijne vakantie

Marieke

geboortekaartje bambi met de populaire meisjes naam sara. Geboortekaartje met het silhouet van een hertje

De kaartjes en wikkels zijn vandaag bij ons aangekomen en de eerste kaartjes zijn al bezorgd. Alles ziet er netjes uit.
Heel erg bedankt.Geweldig. Wat een service! Ontzettend bedankt!!!

mark en tessa

geboortekaartje tweeling

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Irma. Wij hebben ook bij onze tweeling weer gekozen voor een origineel geboortekaartje van 'mevrouw Moos'. Er is goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen en voorkeur. Wij zijn ook zeer tevreden over de snelle service en goede bereikbaarheid. Na de digitale proefdruk is er nog van alles mogelijk om te komen tot het eindproduct: een super mooi en origineel geboortekaartje! De prijs is inclusief en daar zit een hoop bij in: mooie passende adreswikkels, enveloppen en stickers voor eventuele doopsuikers. Wij hebben van dat laatste een traktatie voor gemaakt voor onze oudste dochter.

eline

kraft geboortekaart

Helemaal top!! Goede service, snelle reacties en ontwerpen, mooie adreslabels bijpassend bij de kaart; erg leuk!

ellen gilbert

geboortekaartje vos vic

De geboortekaartjes zijn gisteren in goede orde aangekomen. Ze zien er super uit en we hebben ze direct gisteren verstuurd. Inmiddels hebben we al veel leuke reacties gehad. Bedankt voor de snelle levering en de leuke extra stickers en geboortesuikers. We zullen de rekening snel betalen.

Bianca en Edwin

geboortekaart silhouet jules

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, ze zijn heel mooi! Hebben al veel complimenten gekregen! We betalen de factuur deze week nog!

Hannelore

geboortekaart roodkapje

De kaartjes zijn toegekomen! We zijn heel tevreden over het resultaat. Ik breng de betaling in orde.Ik was nog vergeten te melden dat ik de nieuwe kaartjes (de kleine kaartjes voor het feest) in goede orde heb ontvangen!Hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Ik verzend straks met trots de geboortekaartjes :-). Fijne vakantie toegewenst!

Anne en Ferry

leukste geboortekaartjes met de naam vera

De geboortekaartjes zijn zonet geleverd. Wij zijn héél tevreden. Proficiat met je service, het pakketje is echt een feestje om uit te pakken.

Robert en Ilse

geboortekaart origineel

Excuses voor de late reactie. Ik wilde graag wat cadeaus met je delen die in de stijl van het geboortekaartje zijn gemaakt. We hebben superleuke reacties gekregen op ons geboortekaartje en zijn er ook heel erg blij mee. Het vertalen van onze ideeën naar een geboortekaartje heb je geweldig gedaan. En door er een geel accent aan toe te voegen maalt alles net iets stoerder. Het rood hebben we ook overal in door getrokken. Service en kwaliteit zijn helemaal top!

Esmeralda

geboortekaart confetti

we hebben het pakketje in goede orde ontvangen. Wat zijn we blij met de prachtige geboortekaartjes! De eerste reacties op het kaartje waren zeer positief. Bedankt voor de fijne digitale 'samenwerking'. Lekker vlot en zeer duidelijk. Dit is ons heel goed bevallen!
Veel succes en plezier met het maken van verdere mooie grafische uitingen!

Dorien

Geboortekaartje typografie

Wowwwwwwww we hebben het pakket zojuist ontvangen en het ziet er weer fantastisch uit! En wat ontzettend leuk zeg, dat rompertje! Het zal nog een paar weekjes duren en dan past Helena er in, echt heel erg leuk, dankjewel! Ik kende dat merk helemaal niet dus daarom een extra leuke verrassing :-)Wat een goede tip van de geboortekaartjes uit de batch, leuk, gaan we zeker doen! De twee extra adressenlabels hebben we ook gevonden, ja stom dat ik niet in 1x het goede bestand had gestuurd. Het klopt inderdaad, dit waren de enige twee afwijkingen tov het andere bestand. We zullen zeker rekening houden met de drukte en de gegevens zo snel mogelijk aan je doorgeven. Hopelijk mogen we daar nog even mee wachten ;-)!
Wat zien de geboortekaartjes er mooi uit! We zijn er helemaal blij mee. En wat super dat we ze zaterdag al binnen hadden. Dankjewel.Onwijs bedankt voor je medewerking en betrokkenheid. Succes met mevrouw Moos!

Carolien

geboortekaart poesje met de naam ive. Wasbeertje met stoere vliegbril

We hebben alles ontvangen en de geboortekaartjes zijn al op de post. Bedankt voor de goede en snelle service.

Ludy van de W

geboortekaart tangram

Heel erg bedankt voor de geweldige kaartjes! Wat zijn ze mooi geworden! We hebben er ook al veel leuke reacties op gekregen.
Ook de doopsuikers vinden mensen erg leuk. We sturen nog even een foto mee van de doopsuikers die we hebben gemaakt.
Heel erg bedankt voor de service en de kaartjes! Als we nog eens een kaart willen laten maken, komen we zeker terug!

Carmen Lempers

geboortekaartjes pastel met de naam milou. Vrolijke groene pasteltinten op dit trendy geboortekaartje

We hebben de geboortekaarten vanmorgen ontvangen en zitten alweer in de envelop en op de post. We vinden het geboortekaartje fantastisch.

Joris, Saskia en milou

geboortekaartje met de naam lara. Op de achtergrond van dit geboortekaartje vind je de wereldbol in een watermerk.

Bedankt voor de perfecte service! Mocht ik in de toekomst iemand kennen die op zoek is naar leuke design geboortekaartjes dan raad ik je zeker aan! Of indien er na verloop een tweede ukkepukje bijkomt, dan doen we zeker terug beroep op jou 🙂

Maartje

tweelingkaartjes evi lize

Service is super, ze denkt erg leuk mee!

Wim

geboortekaartje kindertekening met de naam joppe. Hoe verwerk ik een tekening in een geboortekaartje

We hebben de geboortekaartjes vandaag ontvangen. We zijn heel erg blij met het resultaat! Het is heel mooi geworden, bedankt!

marijn en Maarten

geboortekaartje giraf

Heel veel dank! We zijn erg blij met het eindresultaat, ontzettend tevreden. En ook nog eens prettig contact. Dank!

Niels

geboortekaartje silhouette

Zeer tevreden van het ontwerp, de service en klantvriendelijkheid van mevrouw moos. Mees heeft een mooi geboortekaartje gekregen, veel toffe reacties op gekregen. Dankjewel hiervoor!

Carolien Moers

persoonlijk geboortekaartje met de naam mees. Hip geboortekaartje met een eendje.

De geboortekaartjes zijn super geworden en helemaal naar wens!!We hebben inmiddels ook veel complimentjes gekregen dus dat is ook erg leuk.Ik ben sowieso erg tevreden naar de 'samenwerking' en de service die jij hebt afgegeven echt helemaal super!Ik zal natuurlijk ook meteen de fb pagina liken ☺️ Ik zal ook de rekening overmaken, had ik nog niet gedaan excuses daarvoor...Nogmaals dank voor de goede service en het mooie resultaat, de persoonlijke benadering en wellicht tot een volgende 😉

Hanneke en Danny

geboortekaartje naam moos met gekleurde letters in blauw en groen, frisse en vrolijke kleuren

Ik wilde je nog even bedanken voor de super mooie geboortekaartjes van onze lieve zoon Moos. Wij krijgen erg veel leuke reacties (ook op de adreswikkels). Moos doet het super goed en ook met mama gaat het goed 🙂 Wij zullen zsm het geld overmaken. Ik heb nog een paar vraagjes. Van het geboortekaartje willen wij graag een Canvas doek(je) laten maken voor op Moos zijn kamer. Heb jij hier ideetjes over en zou jij dit voor ons kunnen regelen? Of weet jij waar dit zou kunnen? Is het zoiezo mogelijk om het definitieve geboortekaartje in PDF te krijgen?

tarik

meisjes geboortekaartjes

Dag Irma, mevr Moos,De geboortekaarten heb ik gister ontvangen. Ze zien er erg mooi uit, bedankt voor het ontwerpen!We zijn er erg blij mee, en zijn direct op de bus gegaan.De factuur heb ik zojuist betaald.Hierbij nog een kiekje van de kleine meid!

Marrit

Dag Irma, mevr Moos,De geboortekaarten heb ik gister ontvangen. Ze zien er erg mooi uit, bedankt voor het ontwerpen!We zijn er erg blij mee, en zijn direct op de bus gegaan.De factuur heb ik zojuist betaald.Hierbij nog een kiekje van de kleine meid!

geboortekaartje olifantje

Via Pinterest zijn we bij mevrouw Moos terecht gekomen. Wij hadden op korte termijn een kaartje nodig. Omdat het bij ons niet niet bekend was of het een jongetje of meisje zou worden heeft mevrouw Moos twee mooie kaartjes ontworpen.
Het concept van Mevrouw Moos sprak ons erg aan. Een all-in pakket van ontwerp, drukken van etiketten, eveloppen, snel ontwerp en levering.
We raden mevrouw Moos aan en wellicht tot een volgende keer!

iris jansen

geboortekaartje plus

Heel heldere communicatie en snelle service, we zijn van begin tot eind 100% tevreden.

juliette

geboortekaartje olifantje

Mevrouw Moos heeft ook voor onze tweede weer een fantastisch kaartje gemaakt. Aanpassingen en wensen waren geen probleem. En alles weer helemaal compleet en snel geleverd. De dag na de geboorte hadden we de kaartjes al in huis.

inge en sander

geboortekaartje jongen met de naam fedde. Een stoer geboortekaartje voor een jongen

De geboortekaartjes zijn binnen, helemaal goed!! Dank je wel voor het meedenken en regelen.Wens je alle goeds in de toekomst en wie weet tot een volgende keer…..

Dorien

geboortekaartje eendje met de naam florien. Strak design geboortekaartje met een lief eendje op de voorzijde. Kleuren groen en oranje

We hebben de geboortekaartjes ontvangen! Bedankt, ze zien er prachtig uit, we hebben ze meteen op de post gedaan, ben benieuwd naar de reacties!We maken het geld zo snel mogelijk over!

Jente, Rick en Julia

geboortekaart aap

We waren op zoek naar een fris geboortekaartje dat niet zo standaard was. Een kaartje wat refereert naar het jaar van de aap. Na enkele aanpassingen hadden we het kaartje precies naar onze wens. Snelle communicatie gehad en goede levering. Kortom: een aanrader! Ook bij een eventueel volgend kindje houden we je zeker in gedachten! De kaartjes werden maandag bij ons bezorgd, meteen in de enveloppen gedaan en vielen dinsdag bij iedereen op de mat :)We hebben al veel leuke reacties gekregen, en zullen je zeker aanraden als mensen een leuk geboorte- of trouwkaartje zoeken.

geboortekaart vosje met de naam van de baby stan

Dat is een fijn aanbod. We zaten aan 50 zakjes te denken.
De geboortekaartjes vallen trouwens in goede smaak, al veel complimenten over gehad!

michelle

kleurrijk geboortekaartje harm

We zijn heel tevreden over de goede en snelle service van mevrouw Moos en natuurlijk het prachtige geboortekaartje voor onze zoon. Alles tip top! Goede en snelle service, tot in de puntjes afgewerkt, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!De bijgeleverde adresstickers maken het helemaal af! Al met al een echte aanrader.

Karen

geboortekaart schaap met de naam torre. Een design schaapje op dit strakke geboortekaartje

We wilden je even laten weten dat we de geboortekaartjes echt ontzettend mooi vinden. Nogmaals bedankt hiervoor! We zullen de factuur spoedig betalen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Simone en Michiel

originele babykaart
Al 2 keer supermooie kaartjes gemaakt

Mooie kaartjes, snelle en duidelijke communicatie, sociaal bedrijf.

Levien

geboortekaart tangram

Heel fijn contact met snel antwoord, duidelijke voorbeelden en aanpassingen. Geboortekaartjes de volgende dag in huis, dat was ook heel fijn!

Arne

geboortekaartje blauw met de naam jim. Strak design geboortekaartje

De geboortekaartjes vallen ontzettend in de smaak, we hebben al veel positieve reacties ontvangen! Ook erg mooi de spullen die we erbij gekregen hebben zoals de stickers en de doopsuikers :-)!Zou je ons nog even de pdf-versie van het uiteindelijke geboortekaartje willen sturen?

Karin

geboortekaart tangram

Ik wilde je nog even laten weten dat we ontzettend leuke reacties krijgen op het kaartje van Evi. Door haar achternaam denkt iedereen dat het speciaal voor haar is ontworpen 🙂

Anne Vos

geboortekaartje kraft

Wat een fantastische en originele geboortekaartjes! Super blij met de fijne samenwerking, mevr. Moos is origineel, snel en past het kaartje aan naar jouw wensen. Wij waren zeer tevreden en blij en wat een toffe reacties van de mensen om ons heen. Mochten we weer kaartjes nodig hebben dan kiezen wij mevr. Moos 🙂

viki

geboortekaartje peer met de naam noor. Design geboortekaartje met retro peertjes patroon

De geboortekaartjes kwamen ongeschonden en mooi op tijd binnen hoor! En als het goed is worden ze vandaag op vele plaatsen geopend door vrienden en familie 😃 Veel dank voor de mooie originele geboortekaarten en de prettige communicatie!

Ronald en Els

origineel geboortekaartje met de naam van jullie baby kaate. Rode appeltjes in een gelijkmatig patroon vind je op de voorzijde van dit unieke geboortekaartje

In bijlage enkele fotootjes van de doopsuiker, zo kan je eens zien wat het geworden is…We zijn heel blij met de originele geboortekaartjes en hebben niets anders dan leuke reactie's gekregen! Ook de doopsuikers vinden gretig aftrek.

Maaike

geboortekaartje schaap met de naam benthe. Vrolijke geboortekaartjes waar vind ik die? Bij mevr. Moos, maatwerk is mogelijk voor dezelfde prijs als kaartjes uit de collectie

Bedankt voor je geboortekaartje en het leuke rompertje! De babykaartjes zien er geweldig uit, we zijn er heel blij mee 🙂

Marloes, Ivo en Benthe

geboortekaart origineel met de naam hugo. Met dit originele geboortekaartje verstuur je een stijlvol, aandoenlijk en unieke geboorteaankondiging!

Dank je wel voor de bestelling! Dank je wel voor alle moeite en natuurlijk voor de mooie geboortekaartjes! Ze vielen erg in de smaak!Groetjes Bram en Patricia

Bram en Patricia

geboortekaartje blokkentoren

Wij hebben voor onze beide zoontjes de geboortekaartjes via Mevrouw Moos geregeld. Het zijn 2 superleuke, lieve, vrolijke kaartjes geworden! We hebben ook veel leuke reacties gekregen vanuit onze omgeving. Daarnaast verliep het contact met Mevrouw Moos zeer prettig en soepel. Dank!! Een echte aanrader dus!

Yvette

geboortekaartje eland met de naam lot. Een geboortekaartje met een Scandinavisch thema

Mevrouw Moos biedt een groot assortiment aan leuke, aparte en hippe geboortekaartjes. Die ook nog eens naar wens zijn aan te passen. De service daarbij is uitstekend en snel. Heel fijn dat er direct mailcontact is en dat er zo snel een reactie is, in ons geval met aangepaste ontwerpen. Dat alles, inclusief adreslabels, voor een vaste, hele redelijke prijs. Wij zijn dus zeer tevreden klanten!

Mamma en Pappa

geboortekaartje bloem met de naam laure van jullie meisje. Bloemetjes in mooie zachte tinten op dit originele geboortekaartje van mevr. Moos

We hebben de geboortekaartjes ontvangen en zijn er erg blij mee. We krijgen erg veel leuke reacties.We hebben het geld overgemaakt.Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking! En we raden je bij iedereen die het wil horen aan 🙂

Marlies

trendy geboortekaartjes

Tot dusverre al onze kaartjes besteld bij Mevrouw Moos. De kwaliteit van de kaartjes is top en ook de levering is prima op orde. Mevrouw Moos denkt graag met je mee en levert een goed product. Wij zijn zeer tevreden!!

ramses

geboortekaart olifanten

Hallo Irma, We hebben de geboortekaartjes gisteren in goede staat ontvangen en snel op de post gedaan. Wat zijn ze mooi geworden. Schitterend! En wat een leuke verrassing die felicitatiekaartjes... die zullen inderdaad mooi van pas komen! Heb nog niet de hele doos uitgeladen (er heeft hier iemand mijn aandacht nodig), maar het ziet er allemaal toppie uit! Bedankt voor de zeer prettige samenwerking en vlotte acties. Ik zal de factuur morgen betalen.Nog een dikke merci!

anoniem

geboortekaartje kraft

Wij zijn helemaal tevreden van onze samenwerking met Irma: ons geboortekaartje is met de grootste zorg aangepast naar onze wensen en de service was 200% in orde! Voor de geboorte ontvingen we de stickertjes voor de doopsuikers, enveloppen en voorgedrukte adresetiketten. Daags na de geboorte konden we reeds de geboortekaartjes versturen!
We krijgen ook enorm veel positieve reacties op het mooie kaartje! Betere reclame kan niet worden gemaakt! Dank je wel!!!!

anoniem

geboortekaart appels met de naam van jullie baby bibi. Rode appeltjes voor de geboortekaart voor jullie blozende appeltje (dochter)

We krijgen erg veel leuke reacties op het geboortekaartje, en we zijn zelf ook heel tevreden. Van de 'doopsuikers' heb ik traktaties voor op de crèche gemaakt, ik heb een foto toegevoegd.Bedankt voor de schitterende geboortekaartjes!

Imke

geboortekaartje naam met de naam floyd. de letters op de voorzijde zijn in elke kleurencombinatie mogelijk

Super leuke ideeën, prachtige kaartjes en top service!

maaike

geboortekaartje ooievaar met de naam kato. ik zoek een geboortekaartje met een strakke ooievaar

We hebben alles in goede orde ontvangen. Wat een mooi, verzorgd, compleet pakket! We zijn helemaal verliefd op het geboortekaartje. Heel erg bedankt voor jouw snelle service, je aandacht voor detail en de liefde die je in de kaart hebt gestopt.We zullen je zeker aanbevelen bij al onze vrienden!

Teun en Martine

geboortekaart roodkapje

De kaartjes zijn vanavond geleverd! We vinden ze super mooi geworden en zijn helemaal blij met het eindresultaat!Dank ook voor het schattige rompertje. Heel attent.
We hebben de kaartjes hier in de straat al in de bus kunnen doen.

Mitch

geboortekaart peren

We hebben de geboortekaarten vandaag in goede orde ontvangen, dus ze kunnen op de post. Heel erg bedankt voor je aardige woorden en het ontwerpen van de kaartjes. We zijn er heel blij mee.

Marcel en Laura

kartonnen geboortekaartje

Mevr. Moos heeft exact het kaartje gemaakt dat wij wilden! Het is zó mooi geworden. Heel blij er mee. Super snel en tot in de puntjes verzorgt. De kaartjes waren ook nog mooi ingepakt, alsof wij een mooi cadeautje kregen (was natuurlijk ook een beetje zo 😉 ). Dank je wel.

Simone

geboortekaartje giraf

We hebben alles in goede orde ontvangen en we zijn er blij mee! Het geld heb ik direct overgemaakt. Bedankt voor de goed verzorgde en snelle service!

Sjoerd en dieneke

leukste geboortekaartjes met de naam storm. Luxe geboortekaartjes bij mevr. Moos voorzien van een matte lamineerlaag en gedrukt op 350 grams papier

De leukste geboortekaartjes met de naam Storm. We krijgen unaniem fantastische reacties op de kaart: mooi, stoer, passend, en wat iedereen zegt "eindelijk eens een keer wat anders" .En dat is nou precies waarom we voor jou en jouw kaart hebben gekozen :-).Veel succes met je onderneming. Veel dank voor je mooie ontwerp, je fantastische service en aandacht.Ik zal je zeker aanbevelen als mensen ernaar vragen!

Lotte

geometrische geboortekaartjes met de naam davin. Minimalistisch geboortekaartje met rondjes patroon

Alles in goede orde ontvangen!Dank je wel voor het keurige en leuke pakket. De kaartjes zijn prachtig, net als onze zoon ☺
Heel erg bedankt, dikke merci! Ben wel verrast door de hoeveelheid... heb een pak meer kaartjes dan enveloppen... zeker dat het klopt?

Esther en Kees

Geboortekaartje olifant

Vorige week middels Google de prachtig geboortekaartje gespot👀 in een klap verliefd op de producten van mevr Moos! Vanaf het eerste contact een heel fijn en snel e-mail verkeer. Daarnaast een op maat gemaakte stempel om koekjes te maken besteld. Tevens denkt Irma met je mee en geeft advies bij je keuze. Bij het ontvangen van het pakketje voelt het werkelijk als een cadeautje met alle extras. Absoluut een aanrader, alles wordt gemaakt met liefde voor het product!! Super bedankt!!

Joris en Inge

geboortekaart flamingo

Ik heb zojuist de factuur voor de kaartjes betaald. Hopelijk staat het bedrag morgen, anders maandag op je rekening.
We hebben de kaartjes gisteren verstuurd en al de eerste leuke reacties binnen gehad.
Nogmaals bedankt voor het prachtige ontwerp!

bas en joany

geometrische geboortekaartjes met de naam siem

We zijn zeker enthousiast over het geboortekaartje! Zeer enthousiast!We hebben vele leuke reacties gekregen op het geboortekaartje en ook op de adreswikkel (die werd als verrassend ervaren). Wij zijn trots op het eindresultaat!Wie weet, vrienden van ons zijn net zwanger en hebben nav ons kaartje je website al bezocht. Wie weet komt er nog een klant voor je uit Nuenen.

Pauline van den B.

geboortekaart geometrisch

Zeer leuk samenwerken! Alles op ons ritme, onze wens, onze keuze, onze smaak. Waar voor je geld!
Mooi afgewerkt, met zorg en stipt geleverd.

Zeer tevreden klant!

Ruben

geboortekaartje ridder

Super goede service en een heel mooi resultaat!

Leen

geboortekaartje vlaggetjes

We zijn erg tevreden over het kaartje dat we bij mevrouw Moos besteld hebben. Ze heeft leuke, moderne kaartjes om uit te kiezen en deze zijn vanuit deze basis te personaliseren (niet alleen de naam etc). De communicatie en het personaliseren van het kaartje ging erg soepel. Snelle levering, leuke attentie erbij en tevens mooie kwaliteit van de kaartjes/adresstickers, doopsuikerzakjes en -stickers. Goede prijs-kwaliteit verhouding en heel handig dat de adresstickers ook voorbedrukt meegeleverd worden (als je zelf tijdig een adressenbestand aanlevert). Een aanrader!

Carla

hip geboortekaartje met de naam jip gecentreerd in het midden in oranje en groen

De geboortekaartjes zijn prachtig!!! De enveloppen en adreswikkels zijn ook in goede orde ontvangen. Super service! Nogmaals dank. Het ziet er prachtig uit.

Mark

geboortekaart origineel

Hallo Irma, Bedankt voor het mooie geboortekaartje van Laurens en de felicitaties. We hebben vele leuke reacties gekregen! Bedankt ook nog voor het rompertje wat erbij zat. Hij heeft hem al vaker aangehad. De kleur is helemaal onze smaak, maar dat wist je natuurlijk al gezien ons babykaartje. Er is zelfs zo'n positieve reactie binnengekomen van een vriendin dat ze graag wil weten of jij in dezelfde stijl een logo wilt ontwerpen voor een eigen praktijkje. Ze is orthopedagoog en werkt dus met kinderen. Ik/we horen graag of dat tot de mogelijkheden behoort en wat mogelijk de kosten hiervoor zijn. alvast bedankt voor het meedenken.

Maartje

geboortekaartje tweeling

Ontzettend prettige communicatie met mevrouw Moos gehad. Snel antwoord en ook het kaartje ontwerpen ging heel erg soepel en voldeed aan al onze wensen

merle

geboortekaart poesje boet met een gestileerde stoere poes

Nogmaals bedankt voor de prachtige geboortekaart !! We zijn er heel erg blij mee.De betaling is inmiddels overgemaakt. Veel enthousiaste reacties gehad & je al aan wat mensen aangeraden!

Marjolein

tweelingkaartjes

Super tevreden met het geboortekaartje voor onze tweeling dochters! Heel veel leuke reacties op ons kaartje ontvangen. De samenwerking en contact verliep snel en soepel! Mevr. Moos is wat ons betreft een aanrader!

marjolein

kraft geboortekaart

Superleuk kaartje, helemaal aangepast aan onze wensen!! De samenwerking verliep supervlot en we kregen meer dan we verwacht hadden. Echt top!

Caroline Meeus

geboortekaartje kokeshi met de naam laure. Ik zoek een hip design geboortekaartje voor de geboorte van onze dochter

Ik wilde je even laten weten dat we ontzettend veel positieve reacties op het geboortekaartje ontvangen hebben. De eenvoud en kleuren, precies datgene wat ons ook aansprak aan jouw ontwerpen. Ook was het iedere keer weer een kadootje om jouw pakketten te ontvangen, keurig verzorgd en leuk ingepakt. De zakjes zijn door ons gevuld met twee witte muizen en dichtgeplakt met de naamstickers. De trotse grote broers Teun en Fedde hebben deze getrakteerd op school. Ook dat was een groot succes. We willen jou hartelijk danken voor de prettige samenwerking en prima afhandeling. We zullen jouw diensten zeker aanraden bij anderen!

Joost, Sandra, Teun, Fedde en Laure

bijzondere geboortekaartjes met de naam seppe in grijs en blauw.

De geboortekaartjes zijn goed aangekomen en ze zien er super uit alvast heel erg bedankt

nele

stoere geboortekaartjes boby

Naast ons geboortekaartjes heeft Mevr. Moos heeft mijn hele huisstijl ontworpen, een eenmalige verkenning voor haar waar dus veel afstemming voor nodig was. Wat mij betreft is die afstemming zeer prettig verlopen. Ze snapte wat ik bedoelde en had het geduld om het te maken zoals ik voor ogen had. Een leuke zoektocht samen!

Marik

originele babykaart

Mevrouw Moos heeft een prachtig geboortekaartje voor ons ontworpen op basis van onze wensen. Het ontvangen van de enveloppen was al een feest en het uiteindelijke resultaat is prachtig!
We zijn enorm tevreden over het proces en de kaartjes. Enorm bedankt.

Dorien

geboortekaartje op karton

Mevr. Moos heeft voor ons een prachtig geboortekaartje ontworpen. Op basis van enkele voorbeeldkaartjes op haar website hebben we aangegeven welke stijl we mooi vonden en waar we naar op zoek waren. Dit heeft ze fantastisch opgepakt, en het eindresultaat is een uniek kaartje dat precies aansluit bij onze wensen. De communicatie tijdens het ontwerpproces verliep voorspoedig en hier zijn we erg blij mee. Daarnaast vinden we de extra features die Mevr. Moos introduceert erg leuk (doopsuiker zakje + stickers, adresstickers) en die maken het totaalplaatje compleet. Kortom Mevr. Moos is een topontwerpster die prachtige geboortekaartjes maakt tegen een zeer betaalbare prijs. Absolute aanrader wat mij betreft.

thijs

trendy geboortekaartje met de naam arthur. Transparante visjes in de kleuren blauw, grijs en rood prijken op de voorzijde van dit originele geboortekaartje

We zijn heel erg enthousiast over de geboortekaartjes van Mevrouw Moos en ontzettend blij met het stoere kaartje en de snelle service! De samenwerking verliep vlot en prettig. En wat ontzettend verzorgd is het pakket van Mevrouw Moos; hele mooie kwaliteit drukwerk en papier compleet met de adresetiketten, sluitstickers en geboortesuikerzakjes. Meer dan af! We hebben veel leuke reacties gehad.Ontzettend bedankt voor de samenwerking en de prachtige geboortekaartjes. Ik wens je veel succes met je bedrijf!

evelien

geboortekaartje peer met de naam ramses. Geboortekaartje voor een toffe peer

We genieten zeker van hem en krijgen geweldige reacties op ons geboortekaartje.Dit wilde ik je laten weten.Jij succes met alles!

Hermien

geboortekaartje hertje met de naam bente en een hertje met een vrolijk, kleurrijk patroon

We krijgen zoveel leuke reacties op de geboortekaartjes! De bedankkaartjes zijn prachtig en hebben we inderdaad gebruikt om mensen te bedanken voor kraamcadeaus 🙂 Nu we de geboortekaartjes verstuurd hebben, krijgen we nog meer, dus ik ben blij dat we nog wat extra bedankkaartjes hebben besteld...Nogmaals dank voor je prachtige ontwerp en alles eromheen,

Rinse, Mirjam en Bente

geboortekaartje peer met de naam simon. Grasgroene peertjes op dit originele geboortekaartje

Ja ik kan me voorstellen dat het leuk is om je klanten te zien! We willen je graag bedanken voor het maken van de geboortekaartjes.We zijn enorm tevreden over hoe het contact met jou verliep en vooral de snelheid van jouw reacties. Dus we hebben eigenlijk geen echte aanmerkingen.Veel succes met alles en misschien komen we tzt nog eens bij je terug.

Jasper, Armida en Sarah

geboortekaartje met strak design en de naam skyler. keep calm it's a boy

We hebben de geboortekaartjes goed ontvangen.  We zijn weer ontzettend blij met het resultaat! We willen je dan ook heel erg bedanken voor het mooie ontwerp en de geweldige service.Een leuke extra verrassing vinden we het leuke rompertje dat we van Moos hebben gekregen. Echt geweldig! 

Rutger en Monique

geboortekaartje kraanvogel

We hebben gisteren de kaarten -en alle extra’s- in goede orde ontvangen en met veel plezier al het moois uitgepakt. Het ziet er super uit en we zijn er heel blij mee. Daarnaast vonden we ook de heldere communicatie en snelle service ontzettend fijn!
Nogmaals hartelijk bedankt!!

martijn

bijzondere geboortekaartje finn met initialen finn

We vonden gisteren de enveloppen en de adresstickers op de deurmat. Bedankt voor het afleveren. Het ziet er allemaal erg goed uit. Ontzettend aardig ook dat we de doopsuikers hebben gekregen! Wij zorgen dat er morgen iemand is om de geboortekaartjes in ontvangst te nemen. Wij willen je verder ontzettend bedanken voor alles. We zijn echt heel te spreken over je inzet en ontzettend goede service. Dat er dan even iets niet helemaal goed gaat is jammer, maar door hoe je alles oppakt zeker niet iets waardoor we minder tevreden zijn.Heel erg bedankt!

Monique en Rutger

geboortekaart schaap rick met op de voorzijde een lief schaapje en een denkwolkje

Uiteraard willen we graag onze ervaring delen.de opmaak van het geboortekaartje verliep zeer vlot, kleuren aanpassen, lay-out veranderen en dat allemaal bovendien erg snel zodat we zeer snel ons finaal ontwerp hadden. Enveloppen, adresstickers en stickers voor doopsuiker mochten we op voorhand ontvangen zodat we maximaal alles op voorhand konden doen.En dan kwamen de geboortekaartjes toe en de reacties volgenden meteen, het was een mooi kaartje.

Nathalie en Stephan

sobere geboortekaartjes met de naam nuka. Okergeel

Donderdag werden de etiketten bezorgd. Gisteren de geboortekaartjes. Wij zijn erg blij met het resultaat en daarmee is het project geslaagd.Ik heb nog twee suggesties. Als de geboorte eerder komt dan verwacht en je moet dit als kersverse vader allemaal alleen regelen dan zou het geweldig zijn als ook de zegels meegestuurd zouden worden. Sommige vrienden en bekenden hebben al cadeautjes gestuurd en daar zouden we graag een persoonlijke boodschap bij de kaart willen voegen. Een blanco mini kaartje in dezelfde stijl is dan handig. Maar misschien is onze situatie uniek en leeft die behoefte alleen bij ons. Bedankt voor de fijne samenwerking, de flexibiliteit en het meedenken.

Stefan en Jan

geboortekaart origineel

We hebben zojuist de factuur betaald en een bijdrage overgemaakt naar de stichting Moos! Inmiddels zijn de geboortekaartjes verstuurd en we krijgen echt heel veel mooie reacties terug. Ze vinden het allemaal een erg mooi geboortekaartje geworden! Wij zijn zelf ook heel erg blij met het resultaat. We willen je enorm bedanken voor het meedenken en de snelle en fijne service! Helemaal geweldig.Alle goeds en wie weet tot later.

Diede

Geboortekaartje olifant

Mooi, snel correct werk. Lieve dame die alles tot in de puntjes regelt!

Anton

geboortekaart tangram

We zijn superblij met onze keuze!
Mevr. Moos maakt zeer mooie kaartjes en je kan ze naar wens laten aanpassen.
De communicatie verloopt vlot en je hoeft helemaal niet lang te wachten op nieuwe ontwerpen of voorstellen.
Eens het definitieve ontwerp gekozen is, wordt alles in een mooi verzorgd pakje naar je opgestuurd, met uitzondering van de kaartjes zelf die je logischerwijs spoedig ontvangt net na de geboorte.
Een echte aanrader!

Margriet

geboortekaartje keep calm, is een hip geboortekaartje in strak design volgens het less is more principe

Bedankt voor de snelle service. Wat zijn de geboortekaartjes geweldig geworden! We zijn er echt super blij mee.

karlijn

geboortekaartje sterren

Helemaal af en wat een top service!
WoW! Wat een toffe reacties van veel
Mensen en wat zijn wij blij met het volledige geboorte pakket... het kaartje, de wikkel, en de koekjesstempel!

kirsten

tropisch geboortekaartje

Superfijne service! En prachtige afwerking & design kaartjes. Aanrader!

Petra Zandbergen

geboortekaartje vlaggen

Bij mevr. Moos fondant stempels besteld die passen bij de geboortekaartjes van onze kinderen. Heel mooi resultaat voor zowel op cakejes als op koekjes. Ook erg snelle en goede service. Zijn er erg blij mee!

SOPHIE

geboortekaartje kraanvogel

Ik heb een berichtje op facebook achtergelaten, nogmaals ontzettend veel dank voor de hele mooie geboortekaartjes. We hebben er heel veel leuke reacties op gekregen!
Om ook nog even kort te reageren op het besteltraject: dit was ook tiptop in orde en het was een kado’tje om het pakket te ontvangen 😀 Mochten we in de toekomst een derde kindje verwachten, dan neem ik denk ik weer contact met je op!

Femke en Ernst

design geboortekaartjes met de naam victor. Grote zus kondigt de geboorte van haar broertje aan. Twee mooie silhouetten van zus en broer

Ik blijf het geboortekaartje zo mooi vinden (en met mij velen! Krijg er echt veel leuke reacties op, zelfs mensen die me vertellen dat hun bezoek het kaartje ziet staan en "wat leuk" roept 😊), dat ik voor Mathis een tas gemaakt heb van het kaartje voor als hij naar het kinderdagverblijf gaat over een kleine maand. Dat wilde ik even met je delen!
Fijne feestdagen!

Linda

geboortekaartje vis met naam sanne. Wat is de laatste trend van geboortekaartjes: kleurrijke visjes

Alles is aangekomen, verzonden, overgemaakt...Morgen zal ik even foto's maken van de doopsuikers, dan krijg je die binnenkort. Hartstikke bedankt voor de service. Het zijn echt prachtige geboortekaartjes, mooie kwaliteit en alles was supergoed verzorgd! Ik zal je op je site of op facebook ook nog even reviewen,

Martine

geboortekaart flamingo

Wauw, wat n feest om je pakketje uit te pakken! Dankjewel, alles ziet er prachtig uit!

evie en sander

Bedankt voor het snelle versturen en de fijne samenwerking rondom het ontwerpen van de kaartjes voor de geboorte van Arthur! We hebben er weer leuke reacties op gehad.
Bedankt voor de wederom fijne service!
We zullen je zeker aanraden bij andere mensen.

charlotte

geboortekaartje kraft

Wat zijn we blij met het geboortekaartje dat mevr. Moos voor ons heeft gemaakt. Precies gemaakt zoals wij het mooi vinden. Super snelle service en alles is perfect verzorgd. De doopsuikerzakjes hebben we gebruikt voor de traktatie van onze oudste zoon op het kinderdagverblijf. Mevr. Moos is echt een aanrader als je van een strak en vrolijk design houdt.

petra

geboortekaartjes kraftpapier

Prachtige kaartjes met een minstens net zo prachtige service. Wij zijn echt heel erg blij met mevr. Moos. Heel erg bedankt voor alles!

Elisa de cleer

design geboortekaartjes met de naam luus. Speciaal geboortekaartje voor een uniek nieuw mensje

Zojuist het pakketje opgehaald en ze zijn inderdaad prachtig!! Zo leuk, met dat inlegvel echt helemaal 'ons'! En dan ook nog zo'n super mooie romper kado, die zal Luus echt prachtig staan. Had uiteraard niet gehoeven maar super leuk, dank je wel 😊Laat ik het dan maar niet hebben over de postzegels haha dat had al helemaal niet gehoeven maar we waarderen het wel, dank je wel. Ik zit nu al te bedenken waar ik nog meer kaarten voor nodig heb, ik vind het zo leuk 😀😀😀!Zal veel reclame nog voor je maken, kreeg al wel heel veel positieve reacties op Luus haar geboortekaartje! Keep up the good work, en hoop in de toekomst weer gebruik te mogen maken van je creativiteit 😉

Louise en Jan

design geboortekaart

Super goede service!! Super contact!! En hele snelle levering!!

karen

trendy geboortekaartjes yasmin

Het pakketje is gisteren aangekomen! Bedankt, het ziet er echt super uit allemaal! We kunnen niet wachten om het echte kaartje straks in het echt te zien 🙂

Wim

geboortekaartje met de naam oole. Superleuk geboortekaartje met de naam van jullie kleine ukkepuk centraal

Alles gaat goed hier! We krijgen veel complimenten over de geboortekaartjes en de etiketten! Ik laat dan ook graag een referentie achter. Wij zitten niet op Facebook dus bij deze voor op je website:We zijn super enthousiast over het eind resultaat van de geboortekaartjes en bijpassende etiketten! Erg prettig dat er ruimte was voor een eigen inbreng en dat mevrouw Moos heel goed inspeelde op onze wensen en ideeën. Wij vinden het erg bijzonder om zulke persoonlijke geboortekaartjes te hebben en krijgen dan ook veel enthousiaste reacties! En de bijpassende etiketten en stickers voor de geboorte suikers, maken het helemaal af! Mocht ons gezin zich ooit verder gaan uitbreiden staat voor ons al weer vast om mevrouw Moos te bellen!Succes en ontzettend bedankt!

Alinde