Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje zoon

Iedereen mag het weten: jullie hebben een prachtige zoon gekregen! Zo’n bundeltje nieuw leven moet wel groots aangekondigd worden. Met dit geboortekaartje zoon doe je dat in stijl. Mevr. Moos ontwierp dit hippe geboortekaartje met een strak design. Hippe kleuren met een speels effect. Geen onnodige versiersels maar gewoon een duidelijke aankondiging van de grootste schat in jullie leven. Dit geboortekaartje voor jullie zoon zegt het allemaal: jullie zijn trots en dankbaar met de geboorte van jullie zoon. Andere kleuren in gedachten? Het kan! Maak het geboortekaartje voor je zoon met jullie favoriete kleurencombinatie. Een geboortekaartje mag dan wel eenvoudig zijn, maar wél helemaal zoals jullie het willen.

Kaart ID: 55
geboortekaartje voor een zoon met de naam coen. Achtergrondkleur in ijsblauw en een rode ster.

We willen je nogmaals danken voor je werk. Ook wij vonden het een zeer fijne en vlotte samenwerking en zijn erg blij met het (verwachte) eindresultaat. Onze complimenten voor je professionaliteit en vakwerk. We zullen je zeker aanbevelen en mocht het er nog een keer van komen dan weten we waar we moeten zijn!

Ferry, Maartje en Coen 11/08/2015

geboortekaartje voor een zoon met de naam luuk en petrolblauwe achtergrond en gele letters

Dankjewel, met Luuk gaat het hartstikke goed!! We krijgen hele leuke reacties op het geboortekaartje. Hierbij een foto van de doopsuikers. Zou je mij, uiteraard tegen betaling, nog 25 zakjes op kunnen sturen? Ik heb geen idee waar ik ze kan halen namelijk, en we krijgen nogal veel visite.

Liesbeth 11/08/2015

geboortekaartje voor een zoon met de naam gus. Achtergrondkleur in petrolblauw en lichtoranje

Ik heb zojuist de betaling in orde gemaakt en de kaartjes op de post gedaan..! (Richard dan :) Wat zagen de geboortekaartjes er mooi uit! Echt helemaal geweldig!!Samen met de enveloppen en de adreswikkels.., echt een plaatje. We zijn enorm tevreden over hoe je alles tot in de puntjes hebt verzorgd. Ik denk dat ik ook snel wat doopsuiker zal bestellen, want die zakjes zijn ook zo leuk..! We willen je enorm bedanken voor je inzet en het mooie resultaat. Ik hoop in de toekomst nog vaker gebruik te maken van je diensten.

richard 11/08/2015

geboortekaartje voor een zoon met de naam pim

Ik wil je nog even bedanken voor de mooie geboortekaartjes en adresetiketten! We zijn er erg blij mee en tevreden over. Inmiddels heeft iedereen de kaartjes ontvangen en de reacties zijn positief.

Sharon 11/08/2015