Home/Originele geboortekaartjes

trendy geboortekaartje

De kleuren spetteren je tegemoet op dit trendy geboortekaartje. Kan het kleurrijker en vrolijker? Bijna niet! Een superhippe aankondiging van jullie kleine visje. Blub! Nog maar net op deze wereld en nu al in het middelpunt van de belangstelling. Familie en vrienden weten met dit geboortekaartje metéén waarom jullie zo blij zijn! Groot nieuws, dus groots aangekondigd. En de kleuren van dit superblije kaartje kies je zelf. Alle kleuren zijn mogelijk zolang jullie er maar helemaal happy mee zijn. Geboortekaartjes van Mevr. Moos zijn trendy en uniek. Net zoals het kaartje met deze grappige visjes: een super hip geboortekaartje! Kleuren, lettertype en lay-out kunnen naar wens worden aangepast.

Kaart ID: 160

impressies

klantenreacties

trendy geboortekaartje met de naam arthur. Transparante visjes in de kleuren blauw, grijs en rood prijken op de voorzijde van dit originele geboortekaartje

We zijn heel erg enthousiast over de geboortekaartjes van Mevrouw Moos en ontzettend blij met het stoere kaartje en de snelle service! De samenwerking verliep vlot en prettig. En wat ontzettend verzorgd is het pakket van Mevrouw Moos; hele mooie kwaliteit drukwerk en papier compleet met de adresetiketten, sluitstickers en geboortesuikerzakjes. Meer dan af! We hebben veel leuke reacties gehad.Ontzettend bedankt voor de samenwerking en de prachtige geboortekaartjes. Ik wens je veel succes met je bedrijf!

evelien 10/08/2016

trendy geboortekaartje met de naam sebas met transparante visjes in blauwe en rode tinten

Zojuist het pakketje opgehaald en ze zijn inderdaad prachtig!! Zo leuk, met dat inlegvel echt helemaal 'ons'!En dan ook nog zo'n super mooie romper  kado, die zal Sebas echt prachtig staan. Had uiteraard niet gehoeven maar super leuk, dank je wel 😊Laat ik het dan maar niet hebben over de postzegels haha dat had al helemaal niet gehoeven maar we waarderen het wel, dank je wel.Ik zit nu al te bedenken waar ik nog meer kaarten voor nodig heb, ik vind het zo leuk 😀😀😀!Zal veel reclame nog voor je maken,   kreeg al wel heel veel positieve reacties op sebas zijn kaartje!Keep up the good work, en hoop in de toekomst weer gebruik te mogen maken van je creativiteit 😉

Louise, Jarno en Sebas 11/08/2015

trendy geboortekaartje bas

Jouw service was zo verzorgd dat we graag iets extra's gaven! Service en alle producten zo mooi. Ik ken een zwanger stel aan wie ik jouw site zal doorgeven.

bas 11/08/2015

trendy geboortekaartje met de naam rover. Ik wil trendy geboortekaartjes bestellen

Hartelijk bedankt voor de prachtige geboortekaartjes, wat zijn we er blij mee!En natuurlijk ook bedankt voor de felicitatie. De factuur heb ik zojuist voldaan. Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking met een schitterend eindresultaat.

Priscilla 11/08/2015

trendy geboortekaartje met de naam joep. De nieuwste trend in geboortekaartjesland. kleurrijke visjes / gupjes

We hebben de geboortekaarten ontvangen en ze zijn inmiddels ook opgestuurd. We zijn er erg blij mee. :-) hartstikke bedankt voor alles!

Veronica & Jan 11/08/2015