INFORMATIE UNIEKE GEBOORTEKAARTEN

Mevr. Moos levert unieke geboortekaarten. Dat betekent dat zij geboortekaartjes maakt die precies passen bij jullie bijzondere kind en jullie specifieke wensen. Aanpassingen in het ontwerp zijn dus altijd mogelijk en in de prijs inbegrepen!

Wat krijg je naast de unieke geboortekaarten?

De adreswikkels en doopsuikerstickers worden ontworpen in dezelfde stijl van het geboortekaartje. Dat maakt het geboortekaartje, met zo’n bijzondere adreswikkel, wel heel vrolijk en origineel! Alle geboortekaartjes van mevr. Moos zijn voorzien van een mooie matte afwerkingslaag; dit geeft een bijzonder en luxe effect aan de geboortekaartjes.

Prijzen

 • enkele kaarten 13 x 13 cm of 21 x 10,5 cm of 14,8 x 10,5 cm, 100 geboortekaartjes € 250,00
 • dubbele kaart (uitgevouwen formaat 26 x 13 cm, dubbelgevouwen 13 x 13 cm), 100 geboortekaartjes € 275,00
 • kraft kaarten zijn enkele kaarten 14,8 x 10,5 cm met afgeronde hoeken, 100 kraft geboortekaartjes € 230,00
Prijzen van andere aantallen vind je op de productpagina’s, vul het gewenste aantal in en de prijs per stuk wordt aangepast. (de totaalprijs wordt dan het aantal maal de prijs per stuk) De maximale afmeting van de hoogte van een envelop in België is 12,5 cm, en de minimale breedte is 14 cm, anders is het geen genormaliseerde zending. Daarom kunnen alle ontwerpen die gepresenteerd zijn in het formaat 13 x 13 cm aan het formaat 14,8 x 10,5 cm worden aangepast.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief:

 • 100 geboortekaartjes 350 grams papier (mat gelamineerd mc)
 • 100 bijpassende witte enveloppen 120 grams of kraft enveloppen
 • 100 adreswikkels mevr. Moos print hierop de adressen
 • 25 doopsuikerstickers
 • 25 doopsuikerzakjes
 • verzendkosten (de geboortekaartjes moet je zelf frankeren)
 • vooraf verzenden van de enveloppen, adreswikkels, doopsuikerzakjes en doopsuikerstickers
 • maximaal drie correctierondes
 • digitale proefbestanden in PDF
 • een standaard proefsetje op papier.
Let op:
 • Na drie correctie rondes wordt € 30,00 per extra correctieronde in rekening gebracht.

Wat krijg ik dan allemaal?

geboortekaartjes, enveloppen, adreswikkels, doopsuikerstickers, doorzichtige blokvoetzakjes, voorbeeld van een doopsuiker en verzendkosten.
het all-in pakket van mevr. Moos
het all-in pakket van mevr. Moos

Levertijd

Een kaartje uit de collectie van mevr. Moos bestel je ruim voor de uitgerekende datum, zo is er voldoende tijd om alles zorgvuldig voor te bereiden. Het is prima mogelijk een paar dagen voor de geboorte of als de baby al geboren is een kaart uit de collectie te bestellen als spoedopdracht.

De baby wordt geboren

Zodra jullie baby is geboren sturen jullie de laatste gegevens (geslacht, geboortedatum, geboorteuur, gewicht, lengte) Je ontvangt altijd een bevestiging voor het ontvangen van het bericht. Elke andere wijziging is dan niet meer mogelijk.

Tijdstip van definitieve gegevens

Elke werkdag tot maximaal 10.30 uur kunnen jullie nog de definitieve gegevens toesturen. Na deze tijd kan ik geen garantie geven of de kaartjes dezelfde dag nog worden gedrukt….dus het tijdstip van doorgeven is belangrijk voor de levertijd. Dus bericht je na 10.30 uur of aan het einde van de dag, dan worden de geboortekaartjes pas de volgende werkdag gedrukt. LET OP: DE VERWERKING VAN DE KRAFTKAARTEN DUURT 1 WERKDAG LANGER.

De opdracht annuleren

Mocht je na ontvangst van de digitale proef van een geboortekaartje de bestelling willen annuleren, dan kan dat. Ik breng dan 30,00 EUR ontwerpkosten in rekening deze komen volledig ten goede aan de Stichting Assistentiehond. Mocht de zwangerschap een trieste afloop hebben, dan spreekt het voor zich dat jullie geen factuur ontvangen. Ook voor deze emotionele, verdrietige gebeurtenis kan mevr. Moos een gedenkkaart ontwerpen. Jullie kunnen hier desgewenst voor kiezen.
unieke geboortekaarten
unieke geboortekaarten