Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje ooievaar

Geboortekaartje ooievaar in zalmroze en mintgroen met een hele mooie ooievaar. Moderne geboortekaartjes die nu eens niet vol staan met babysokjes, babyflesjes en beertjes. Maar deze zijn wel heel mooi mét een moderne ooievaar! Oké, het is met deze ooievaar toch nog een beetje traditioneel, maar het heeft wel een hip en modern ontwerp. Lekker strak, minimalistisch en eenvoudig. Dit zijn moderne geboortekaartjes en hiermee kondigen jullie het allerbelangrijkste nieuws in jullie leven aan. En ja, deze ooievaar is ook in het blauw te maken voor als je een zoon krijgt. En nee, moderne geboortekaartjes zijn niet duurder dan ‘gewone’! Gewoon even contact opnemen met mevr. Moos; jullie gaan iedereen verrassen met dit geboortekaartje ooievaar!

Kaart ID: 175
geboortekaartje ooievaar
geboortekaartje ooievaar
geboortekaartje ooievaar met de naam pepijn. Ik zoek een origineel geboortekaartje met een ooievaar voor een jongen

Ontzettend bedankt weer! De uiteindelijke versie wordt voorstel 01. We zijn er echt heel blij mee!!! We kijken er naar uit dat we straks de gedrukte versie kunnen versturen. Heel leuk!Jij ook heel erg bedankt voor je service, de samenwerking, het snelle reageren, je professionaliteit, je ideeën en natuurlijk het maken van de kaart! We zullen er voor zorgen dat je de adressen op tijd hebt!

Natascha 11/08/2015

geboortekaart ooievaar met de naam noa. Strakke design geboortekaart met een ooievaar in lijntekening.

De spullen zijn binnen en ik ben helemaal happy!En natuurlijk dankjewel voor het ontzettend leuke rompertje!! We kijken uit om de geboortekaartjes te kunnen versturen.

Kirsten 11/08/2015

geboortekaartje ooievaar met de naam kato. ik zoek een geboortekaartje met een strakke ooievaar

We hebben alles in goede orde ontvangen. Wat een mooi, verzorgd, compleet pakket! We zijn helemaal verliefd op het geboortekaartje. Heel erg bedankt voor jouw snelle service, je aandacht voor detail en de liefde die je in de kaart hebt gestopt.We zullen je zeker aanbevelen bij al onze vrienden!

Teun en Martine 11/08/2015

originele geboortekaartjes

Bedankt voor de mooie resultaten, we zijn erg tevreden met de kaartjes, doopsuikers en het makelaarsbord. We willen je dan ook van harte danken voor inzet die je voor ons gedaan hebt, het geduld voor de wijzigingen die we wilden doorvoeren en de hulp die je hebt geboden met de adviezen over de andere zaken. En natuurlijk de snelle levering en mooie kwaliteit van het geweldige geboortekaartje. We zijn blij dat we met jou in zee zijn gegaan en met het mooie resultaat.Hartstikke bedankt!Ik heb nog enkele foto's toegevoegd zoals beloofd. Wellicht tot ziens, maar we zullen je naam zeker laten vallen bij vrienden en kennissen!

Robert en Sanne 11/08/2015

originele geboortekaartjes

We zijn erg blij met het geboortekaartje dat we bij mevrouw Moos hebben laten maken. Mooie kwaliteit papier en druk. En daarbij super snelle service en mevrouw Moos denkt op een fijne manier met je mee. Door de adreswikkels wordt ook de envelop feestelijk. Ik heb sterk de indruk dat mevrouw Moos met veel plezier en liefde haar werk doet en dat zie je terug in alles (ontwerp, papier, inpakken van de geboortekaartjes, communicatie).

Anet 11/08/2015