Home/Originele geboortekaartjes

leukste geboortekaartjes

Voor de leukste geboortekaartjes ben je aan het goede adres! Bij mevr. Moos vind je kaartjes die net even anders zijn dan de doorsnee geboortekaartjes. Hele speciale figuurtjes, zoals deze walvis met een frisse, blauwe achtergrond. Maar zó aandoenlijk en schattig. Kies je deze kaartjes dan heb je zeker de mooiste geboortekaartjes die er te vinden zijn. Een hippe walvis: om op te vreten! En zo lief dat iedereen météén op kraamvisite wil komen om jullie kleine schatje te bewonderen. Kies eens voor iets anders: kies voor de leukste geboortekaartjes van mevr. Moos. Vrolijk en fris geboortekaartje met walvis. Een echte blikvanger. Voor wie een origineel geboortekaartje zoekt is bij Moos aan het juiste adres. Mooie strakke design kaarten in heldere kleuren en stijlvolle ontwerpen.

Kaart ID: 144
leukste geboortekaartjes
leukste geboortekaartjes
leukste geboortekaartjes met de naam beau. Hippe geboortekaartjes met een blauwe walvis

De geboortekaartjes zijn zonet geleverd. Wij zijn héél tevreden. Proficiat met je service, het pakketje is echt een feestje om uit te pakken.

Robert en Ilse 23/01/2016

leukste geboortekaartjes met de naam elias. Unieke geboortekaartjes met een walvis

Het was er tot op heden nog niet van gekomen, je weet hoe dat gaat met twee kleintjes :).Bedankt voor het mooie vakmanschap dat jullie hebben afgeleverd. Beter laat dan nooit … De geboortekaartjes zijn prachtig. We zijn er heel blij mee.

els 23/01/2016

leukste geboortekaartjes met de naam otis. Bijzondere geboortekaartjes met een walvis uit belgie

Hoi Irma, Gisteren hebben we het pakket met de adreszegels etc in goede orde ontvangen. Het plakken van de etiketten was echt een fluitje van een cent. Nu rustig wachten tot de baby af is 😉
ps: dank voor het lieve kadootje!

anna 23/01/2016

geboortekaartjes walvis mees

Vanaf het begin wist ik dat ons geboortekaartje voor ons zoontje Mees door Mevrouw Moos ontworpen moest worden! Ik ben fan! Je hebt geen standaard, dertien in een dozijn geboortekaartje! De samenwerking met Irma was geweldig, ze heeft ons goed geholpen met het ontwerpen en persoonlijk maken van het ontwerp dat wij hebben gekozen, het kiezen van de kleuren en het juiste lettertype. Ik kijk dan ook iedere keer trots naar ons kaartje en natuurlijk ook naar ons kleintje! Een van de reacties die wij kregen; 'Eindelijk eens een origineel kaartje op de schoorsteen'! Irma, ontzettend bedankt!!!

Liefs, Jasper en Anneke. 20/10/2015

leukste geboortekaartjes met de naam storm. Luxe geboortekaartjes bij mevr. Moos voorzien van een matte lamineerlaag en gedrukt op 350 grams papier

De leukste geboortekaartjes met de naam Storm. We krijgen unaniem fantastische reacties op de kaart: mooi, stoer, passend, en wat iedereen zegt "eindelijk eens een keer wat anders" .En dat is nou precies waarom we voor jou en jouw kaart hebben gekozen :-).Veel succes met je onderneming. Veel dank voor je mooie ontwerp, je fantastische service en aandacht.Ik zal je zeker aanbevelen als mensen ernaar vragen!

Lotte 11/08/2015