Mevr Moos maakt nu ook gepersonaliseerde koek- en fondantstempels. En wat is er leuker dan je (zelfgebakken) koekjes te maken en te presenteren? Het is eenvoudig te maken, leuk om het samen met kinderen te doen en het resultaat is vaak verbluffend goed. Je hebt er ook niet zoveel voor nodig en het recept is met een paar eenvoudige ingrediënten te maken. Als de koekjes in de oven staan te garen en overal in huis ruik je de verrukkelijke combinatie van zoetigheid en boter, dan kan je niet anders dan je blij voelen. Je houdt het glazen deurtje van de oven nauwlettend in de gaten en ziet dat jouw koekjes met elke minuut die verstrijkt watertandend lekker gaan worden.
Als je die overheerlijke koekjes ook nog eens mooi decoreert met een koekstempel, is de perfecte traktatie een feit. Hoe leuk is het om zo’n persoonlijk koekje uit te delen voor je kraamvisite, met de naam van je baby? Een originele lekkernij zonder dat je er uren voor hoeft te knutselen. Bak er voldoende, stop ze in een leuk zakje, papieren bekertje of traktatiedoosje. En dan heb je een super originele traktatie!

Het leuke van de koekstempel is dat je ze elk jaar weer kunt gebruiken bij verjaardagen en traktaties op het kinderdagverblijf en school.

Op de website van MeervanMoos vind je alle informatie. Wil je naast je geboortekaartje een bijpassende koekstempel of fondant stempel bestellen dan kun je dat aangeven bij de bestelling van de geboortekaartjes.