Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje vlaggen

Net als het vorige geboortekaartje is dit geboortekaartje vlaggen ook minimalistisch en bijzonder. Met deze kleuren iets geschikter voor een jongen maar waar de naam van jullie baby nog steeds de hoofdrol speelt. Op de achterkant van het geboortekaartje kun je de grote aankondiging doen en de vlaggen worden hier ook nog eens een keer afgedrukt. Een fleurig geboortekaartje dat het allerbelangrijkste gevoel van de nieuwbakken ouders weergeeft: wij zijn supertrots op dit mooie kind en we willen graag dat iedereen dat weet! Heb je zelf een beter idee over de kleuren, de afbeelding of de letters? Het is jullie feestje! Laat mevr. Moos weten hoe jullie het grote nieuws willen aankondigen en zij past het ontwerp graag voor je aan.

Kaart ID: 51

impressies

klantenreacties

geboortekaartje vlaggen

Het pakketje is gisteren aangekomen! Bedankt, het ziet er echt super uit allemaal! We kunnen niet wachten om het echte kaartje straks in het echt te zien :)
Leuke kaarten, perfecte service. Bedankt!

loes 10/08/2016

geboortekaartje vlaggen

Mooi ontwerp en goeie (snelle) service! Zowel bij de geboorte van onze dochter 2 jaar geleden als bij onze kersverse zoon het kaartje laten maken bij mevr. Moos

marieke 10/08/2016

geboortekaartje vlaggenlijn

Wilde je nog even laten weten dat we de kaartjes in goede orde hebben ontvangen en inmiddels veel positieve reacties krijgen! :) Bedankt! De factuur is overgemaakt.
Mooie ontwerpen, snelle service, heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Wat wil je nog meer? Niets!

Jan willem 10/08/2016

geboortekaartje vlaggen

Wat heeft mevrouw Moos weer een reuzeleuk geboortekaartje voor ons ontworpen! Helemaal naar onze wens en onze smaak. Met een geweldige service in prachtige kwaliteit geleverd. Bedankt mevrouw Moos!

Mare 10/08/2016