Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaartje kraft

Geboortekaartje Kraft met een beetje retro-design. Heerlijk simpel maar kleurrijk vorm gegeven. Een kaartje dat heel duidelijk zegt dat jullie in de wolken zijn met jullie baby. Frisse kleuren, met groen, op mooi kraftpapier. Speciaal materiaal dat basic en tijdloos is en de ontvangers van deze kaart verrast. Zowel door de eenvoud van deze babykaartjes als door de bijzondere boodschap die jullie te vertellen hebben! Heb je niet meer zo’n zin in felle kleurtjes en babyfoto’s? Dan is dit geboortekaartje Kraft een heel mooi alternatief waarmee je toch een heel bijzonder kaartje kunt versturen. Een aandoenlijk kaartje met oog voor eenvoud en emoties. Want die roepen dit kaartje zeker op! Lief, liever, liefst zijn van toepassing op dit kaartje. Een lief kindje is geboren en op deze manier komt iedereen dat te weten. Oh, wat wordt het druk met kraamvisite!

Kaart ID: 3003
geboortekaartje kraft

Wij zijn super tevreden met het geboortekaartje van onze dochter Elena!! We waren blij verrast toen we de pakketjes ontvingen. Het kaartje was mooi geworden, zoals verwacht en verder zaten er leuke aanvullingen bij, de stickers, enkele kaartjes om zelf te versturen en een memory spelletje. Bedankt Mevr. Moos.

15/05/2019

geboortekaartje kraft

Wat zijn we blij met het geboortekaartje dat mevr. Moos voor ons heeft gemaakt. Precies gemaakt zoals wij het mooi vinden. Super snelle service en alles is perfect verzorgd. De doopsuikerzakjes hebben we gebruikt voor de traktatie van onze oudste zoon op het kinderdagverblijf. Mevr. Moos is echt een aanrader als je van een strak en vrolijk design houdt.

petra 15/05/2019

geboortekaartje kraft

Wij zijn helemaal tevreden van onze samenwerking met Irma: ons geboortekaartje is met de grootste zorg aangepast naar onze wensen en de service was 200% in orde! Voor de geboorte ontvingen we de stickertjes voor de doopsuikers, enveloppen en voorgedrukte adresetiketten. Daags na de geboorte konden we reeds de geboortekaartjes versturen!
We krijgen ook enorm veel positieve reacties op het mooie kaartje! Betere reclame kan niet worden gemaakt! Dank je wel!!!!

15/05/2019

geboortekaartje kraft

Ontzettend blij en tevreden met ons mooie kaartje. Erg goede en snelle service. Afstemming over de wensen van het kaartje ging erg soepel. Echt een aanrader!

daniëlle 15/05/2019

geboortekaartje kraft

Wat een fantastische en originele geboortekaartjes! Super blij met de fijne samenwerking, mevr. Moos is origineel, snel en past het kaartje aan naar jouw wensen. Wij waren zeer tevreden en blij en wat een toffe reacties van de mensen om ons heen. Mochten we weer kaartjes nodig hebben dan kiezen wij mevr. Moos :-)

viki 15/05/2019