Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje vis

Geboortekaartje vis in zachte kleurtjes met lieve visjes. Geboren in februari of maart? Een origineel geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie baby. Vrolijk, kleurrijk en strak. Spreekt het idee van een sterrenbeeld je wel aan? Dit geboortekaartje kan natuurlijk ook gemaakt worden met leeuwtjes, steenbokjes of kleine stiertjes. Hoe dan ook, jullie kleine guppie wordt groots aangekondigd met zo’n bijzonder en uniek geboortekaartje. Lekker anders en zeker niet dertien in een dozijn. Voor je kleintje wil je iets speciaals; en dat mag best opvallen toch? Met dit kaartje weet je zeker dat dàt gaat lukken. Bestel vandaag nog dit geboortekaartje vis!

Kaart ID: 159
geboortekaartje vis met de naam floor en transparante visjes in de kleuren roze en grijs

Dag Irma,Onze geboortekaartjes hebben allemaal hun eindbestemming bereikt en we ontvangen van alle kanten hopen bijzonder positieve reacties op zowel het ontwerp van de kaarten, als op de bijzonder mooie en stijlvolle druk (matte kaarten en dik kwalitatief papier). Leuk hè! Heel erg bedankt voor jouw werk. De geboortekaarten zijn echt de beste reclame voor jou.Intussen hebben we ook de betaling in orde gebracht. Je zou een dezer het geld op je rekening moeten ontvangen.Wat de leveringstermijn betreft: dat is wat lastig op het moment zelf, maar is nu echter een detail van minder belang geworden voor ons. Wij zijn dat eigenlijk al bijna vergeten en zijn nu alleen nog bijzonder tevreden dat wij er voor gekozen hebben om met jou samen te werken! Nog veel succes!!

Jan, Anne-Marie, Mona en Floor 11/08/2015

geboortekaart vis met de naam sien met visjes en gupjes,. Ik zoek een geboortekaartje met het sterrenbeeld vis

We hebben alles netjes ontvangen....we krijgen zelfs al de eerste reacties van mensen ...ze vinden het allemaal een leuk kaartje.
Bedankt voor de snelle en professionele afhandeling.We hebben de opdracht voor betaling (per a.s. maandag) inmiddels gegeven.
Perfect ontvangen! Erg netjes geregeld Ik krijg veel complimenten over het geboortekaartje! Bedankt, je hebt ons enorm blij gemaakt

sien 11/08/2015

geboortekaartje vis met naam sanne. Wat is de laatste trend van geboortekaartjes: kleurrijke visjes

Alles is aangekomen, verzonden, overgemaakt...Morgen zal ik even foto's maken van de doopsuikers, dan krijg je die binnenkort. Hartstikke bedankt voor de service. Het zijn echt prachtige geboortekaartjes, mooie kwaliteit en alles was supergoed verzorgd! Ik zal je op je site of op facebook ook nog even reviewen,

Martine 11/08/2015

originele geboortekaartjes

Supergoede service, alles werd snel afgehandeld en precies naar onze wensen. Het thuis gestuurd krijgen van de vooraf gedrukte adreswikkels en enveloppen waren goed voor de voorpret door de leuke extra'tjes. Kleine details, zoals het mooi verpakken van het pakket, maken het speciaal en geen 100 in een dozijn gevoel. En heel fijn dat de adressen al afgedrukt waren op de wikkels. Veel positieve reacties van familie en vrienden gekregen op de originele geboortekaartjes. Al met al zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Mamma 11/08/2015