Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje naam

Op zoek naar een geboortekaartje naam voor de geboorte van jullie baby? Dit kaartje komt ‘boem’, meteen to the point! Full size de naam OLE (of ...) op het geboortekaartje. Helemaal leuk! Met een vintage kleuren of wil je liever een ander kleurtje? De letters op de voorzijde zijn ook in andere kleurcombinaties mogelijk. Precies zoals jij dat wilt! Zo wordt dit design geboortekaartje voor een jongen of meisje een hele persoonlijke en kleurrijke boodschap aan de rest van de wereld.

Kaart ID: 204

impressies

klantenreacties

geboortekaartje met de naam jake . Een design geboortekaart je voor een jongen

We hebben vandaag idd de geboortekaartjes gekregen en direct weer doorgestuurd. Wat zijn ze supermooi geworden! Bedankt voor je hulp en flexibiliteit weer!

jelco 20/10/2015

geboortekaartje met de naam james. een origineel geboortekaartje voor een jongen met frisse en vrolijke kleuren

De geboortekaartjes zijn binnen en ze zijn prachtig! We zullen snel de factuur voldoen.Heel erg bedankt voor de prachtige babykaartjes en de fijne samenwerking!

Sietze en Hieke 11/08/2015

geboortekaartje naam met de naam floyd. de letters op de voorzijde zijn in elke kleurencombinatie mogelijk

Bedankt voor je goede werk. We zijn erg blij met het door ons gekozen geboortekaartje van mevrouw Moos. Je ontwerpen zijn hip en fleurig en anders dan andere geboortekaartje, iets wat ons heel erg aansprak. Aanpassingen zijn geen enkel probleem en een voorstel volgt erg snel. Je service is uitstekend, snel en professioneel met persoonlijke aandacht. Ook toen er met een deel van de geboortekaartjes wat mis was werd het probleem snel verholpen. Bedankt voor het leuke rompertje!

marie-louise 11/08/2015

geboortekaartje met de naam oole. Superleuk geboortekaartje met de naam van jullie kleine ukkepuk centraal

Alles gaat goed hier! We krijgen veel complimenten over de geboortekaartjes en de etiketten! Ik laat dan ook graag een referentie achter. Wij zitten niet op Facebook dus bij deze voor op je website:We zijn super enthousiast over het eind resultaat van de geboortekaartjes en bijpassende etiketten! Erg prettig dat er ruimte was voor een eigen inbreng en dat mevrouw Moos heel goed inspeelde op onze wensen en ideeën. Wij vinden het erg bijzonder om zulke persoonlijke geboortekaartjes te hebben en krijgen dan ook veel enthousiaste reacties! En de bijpassende etiketten en stickers voor de geboorte suikers, maken het helemaal af! Mocht ons gezin zich ooit verder gaan uitbreiden staat voor ons al weer vast om mevrouw Moos te bellen!Succes en ontzettend bedankt!

Alinde 11/08/2015

geboortekaartje naam moos met gekleurde letters in blauw en groen, frisse en vrolijke kleuren

Ik wilde je nog even bedanken voor de super mooie geboortekaartjes van onze lieve zoon Moos. Wij krijgen erg veel leuke reacties (ook op de adreswikkels). Moos doet het super goed en ook met mama gaat het goed :) Wij zullen zsm het geld overmaken. Ik heb nog een paar vraagjes. Van het geboortekaartje willen wij graag een Canvas doek(je) laten maken voor op Moos zijn kamer. Heb jij hier ideetjes over en zou jij dit voor ons kunnen regelen? Of weet jij waar dit zou kunnen? Is het zoiezo mogelijk om het definitieve geboortekaartje in PDF te krijgen?

tarik 11/08/2015