Home/Originele geboortekaartjes

moderne geboortekaartjes

Je zoekt moderne geboortekaartjes? Groots aangekondigd met mooie strakke letters en twee kleurrijke olifanten op de voorzijde. Dit originele geboortekaartje is krachtig, kleurrijk en vooral héél knap ontworpen. Eenvoudig, lekker strak en opvallend. Het gebruikte lettertype is stoer, wereldberoemd en populair. Een uniek geboortekaartje die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Bij de prijs zijn witte enveloppen (van zware kwaliteit), doopsuikerstickers, doopsuikerzakjes en adresetiketten inbegrepen. Alles voorzien van de olifanten, naam of de kleuren van het geboortekaartje. Zeg nou zelf, dat is toch wel heel mooi en compleet. Bestellen dus die originele en moderne geboortekaartjes van mevrouw Moos. Dit geboortekaartje is ook leverbaar in een tweelingen variant, kijk voor een voorbeeld hieronder bij de klantenreacties.

Kaart ID: 89

impressies

klantenreacties

geboortekaart olifanten

Wat een super service; dank je wel! Daar maken we heel graag gebruik van. We vinden het zulke prachtige kaarten en als ze helemaal strak zijn maakt het het echt helemaal af voor ons. Bedankt!!
We waren al enthousiast over je, maar worden dat alleen nog maar meer. Heb je een Facebookpagina of iets wat mijn vrouw kan liken (zelf geen lid van FB)? Dan kunnen we ook iets (kleins) "terug" doen. Dank nogmaals!

Monique 12/08/2016

geboortekaart olifanten

Hallo Irma, We hebben de geboortekaartjes gisteren in goede staat ontvangen en snel op de post gedaan. Wat zijn ze mooi geworden. Schitterend! En wat een leuke verrassing die felicitatiekaartjes... die zullen inderdaad mooi van pas komen! Heb nog niet de hele doos uitgeladen (er heeft hier iemand mijn aandacht nodig), maar het ziet er allemaal toppie uit! Bedankt voor de zeer prettige samenwerking en vlotte acties. Ik zal de factuur morgen betalen.Nog een dikke merci!

12/08/2016

tweelingkaartjes

Super tevreden met het geboortekaartje voor onze tweeling dochters! Heel veel leuke reacties op ons kaartje ontvangen. De samenwerking en contact verliep snel en soepel! Mevr. Moos is wat ons betreft een aanrader!

marjolein 10/08/2016

moderne geboortekaartjes en strakke geboortekaartjes, met twee olifantjes. De een in het wit en de andere in een babyblauwe kleur.

We hebben het pakket gisteren in goede orde ontvangen. Het ziet er heel leuk uit allemaal! En bedankt voor het rompertje! Bedankt voor het pakket! Wat super leuk verzorgd, compleet en extra dingen; geweldig!!Het is geweldig dat we alles al binnen hebben… Je hoort van ons…Nogmaals Alvast hartelijk dank voor de samenwerking!!

Suzanne 08/02/2016

Ik ben op zoek naar moderne geboortekaartjes. Dan ben je bij mevr. Moos aan het juiste adres. Geboortekaartjes met een afbeelding van twee olifanten vind je op de voorkant.

De fijne en vlotte samenwerking is geheel wederzijds. We hebben om veel aanpassingen van een bestaand ontwerp gevraagd en het ontwerp is vervolgens eigenlijk in een keer goed. Wat geweldig! Ideeën hebben we maar uitvoeren kunnen we het alleen niet dus geweldig dat je dat kunt en dan ook nog met een hele hoge kwaliteit. We genieten nu al van het ontwerp door de pdf af en toe te openen en te bekijken :-)

Lieke en Jan 08/02/2016