Home/Kraft en karton geboortekaartjes

geboortekaart tangram

Deze geboortekaart tangram is gedrukt op echt kraftpapier. De kleuren zijn steeds aanpasbaar. Kies je voor het totaalpakket dan krijg je kraftenveloppen, adreslabels, doopsuikerstickers en doopsuikerzakjes erbij.

Kaart ID: 3014
geboortekaart tangram

Ik wilde je nog even laten weten dat we ontzettend leuke reacties krijgen op het kaartje van Evi. Door haar achternaam denkt iedereen dat het speciaal voor haar is ontworpen :)

Anne Vos 16/05/2019

geboortekaart tangram

Heel erg bedankt voor de geweldige kaartjes! Wat zijn ze mooi geworden! We hebben er ook al veel leuke reacties op gekregen.
Ook de doopsuikers vinden mensen erg leuk. We sturen nog even een foto mee van de doopsuikers die we hebben gemaakt.
Heel erg bedankt voor de service en de kaartjes! Als we nog eens een kaart willen laten maken, komen we zeker terug!

Carmen Lempers 16/05/2019

geboortekaart tangram

Dank voor de helemaal tot in de puntjes verzorgde kaartjes, ze zijn goed aangekomen en inmiddels helemaal klaar voor verzending. Veel dank voor je mooie werk!

Jan-Willem 16/05/2019

geboortekaart tangram

Het pakketje is vandaag binnen gekomen, wat een feestje om open te maken zeg!
Super blij dat we ook deze keer weer voor een geboortekaartje van mevr. Moos hebben gekozen😍
Hele fijne vakantie.

Carlijn Sebregts 16/05/2019

geboortekaart tangram

We hebben je nog nooit ontmoet, maar toch voelt het alsof we je kennen. Want wat heb je -ook deze keer weer- onze wensen toch uitmuntend vertaald in het ontwerp! Daardoor werd het kaartje zo aangepast dat het exact overeen kwam met onze smaak. De communicatie verliep ook -net als de vorige keer- efficient en erg prettig! Je liefde voor je werk en de verbinding zoeken met klanten, spat ervan af. Het voelde als een warm bad. Evenals alle extra’s die tot in de puntjes waren verzorgd (wat waren de adreslabels ook weer prachtig). Dus ook voor deze keer: Heel veel dank voor het fijne ontwerpproces en het geweldige resultaat!! Ik heb het geld vanavond overgemaakt.

Femke V 16/05/2019