Home/Originele geboortekaartjes

hip geboortekaartje

Boem dat staat. Lekker helder en duidelijk. Jullie kind is er en iedereen zal het weten ook! Een hip geboortekaartje dat stoer de naam van jullie boreling draagt. Lekker centraal en pontificaal afgedrukt. Een leuk en hip geboortekaartje waar niemand omheen kan en waarmee jullie je blijdschap aan iedereen laten zien. Een origineel geboortekaartje; lekker trendy en hélémaal anders dan anders. De roze of blauwe sokjes zijn allang geschiedenis. Ga voor design en kies voor een bijzonder geboortekaartje. Daarmee zeg je precies zegt wat er te zeggen valt. Hier is onze …….. (vul de naam maar in!!) en wij zijn hartstikke blij!

Kaart ID: 105

impressies

klantenreacties

hip geboortekaartje met de naam olivier. Boem dat staat. Lekker helder en duidelijk de naam van jullie baby op de voorzijde van deze geboortekaart

Beste Irma, Eerst en vooral een dikke pluim voor jou.We hebben niets dan positieve reacties gekregen over het mooie geboortekaartje!Het was weer superleuk om met jou samen te werken. Een vriendelijke en zeer snelle service en dan een mooi afgewerkt resultaat dat helemaal aan onze wensen voldoet. Super!De mensen vonden het ook tof dat de kaartjes van broer en zus op elkaar afgestemd waren :-)In bijlage heb ik enkele foto's gezet. Eentje van onze vrolijke Olivier met zijn mooie kaartje erbij en eentje van de doopsuiker die we hebben versierd met jouw mooie stickers en met een gelukspoppetje.Ik maak nog reclame voor jou en vertel het door aan alle mama's met bolle buiken (of die van plan zijn een bolle buik te krijgen ;-) )Ik heb vandaag de factuur ook overgemaakt. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Een kaartje is het eerste wat de mensen te zien krijgen en het is dan toch fijn dat ze er zo lovend over zijn. (zelfs de poetsvrouwen in het moederhuis kwamen me complimenten geven voor het mooie kaartje!)Wie weet tot nummer 3?! :-)

Vincent, Evelien, Lucas en Olivier 11/08/2015

hip geboortekaartje met de naam thijs. Lekker trendy geboortekaartje

Zonet de geboortekaartjes ontvangen.Ze zien er prachtig uit!! Bedankt voor de snelle en goede service. We zullen de rekening vanavond direct betalen.

Judith 11/08/2015

hip geboortekaartje met de naam noud. Strak design geboortekaartje met verlokkende typografie

We hebben vandaag ons postpakketje in ontvangst kunnen nemen, spannend moment! En we zijn er enorm tevreden mee! Bedankt ook voor de kerstkaartjes :-), je maakt echt mooie dingen!

Vanessa en Bas 11/08/2015

hip, fris en zonnig geboortekaartje met de naam sven in transparante letters

Dankjewel voor het digitale geboortekaartje! We hebben erg veel positieve reacties gekregen op het geboortekaartje en hebben iedereen laten weten dat we het kaartje door jou hebben laten ontwerpen en drukken. Wie weet komt er dus nog wel een bestelling via vrienden of kennissen van ons... Ook hangt het kaartje bij de verloskundige en het kinderdagverblijf.

Lieke 11/08/2015

hip geboortekaartje met de naam jip gecentreerd in het midden in oranje en groen

De geboortekaartjes zijn prachtig!!! De enveloppen en adreswikkels zijn ook in goede orde ontvangen. Super service! Nogmaals dank. Het ziet er prachtig uit.

Mark 11/08/2015