Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje typografie

Geboortekaartje typografie, waarbij de naam van jullie kind centraal staat. Verlokkende typografie. Voor verleiding bestaat geen recept. Alles is geoorloofd, het cliché doorbreken. Een verrassend geboortekaartje door de strakke typografische letters in verschillende kleuren, een persoonlijk geboortekaartje kan in elke gewenste kleurcombinaties en lettertypes worden gekozen. Een lieve en hippe geboortekaart met een leuke mix van kleuren en diverse typografieën. Ook de achterzijde is voorzien van een kleurendruk. Met dit geboortekaartje typografie wordt elke geboorte een feestje. De geboortekaartjes worden met veel liefde en zorg ontworpen door mevr. Moos. Wil je aanpassingen in het ontwerp? Dat kan altijd, omschrijf je wensen en mevr. Moos denkt met jullie mee.

Kaart ID: 99

impressies

klantenreacties

Geboortekaartje typografie

De geboortekaartjes zijn echt heel mooi geworden. Dank je wel weer.

nicole 08/01/2016

Geboortekaartje typografie

Wowwwwwwww we hebben het pakket zojuist ontvangen en het ziet er weer fantastisch uit! En wat ontzettend leuk zeg, dat rompertje! Het zal nog een paar weekjes duren en dan past Helena er in, echt heel erg leuk, dankjewel! Ik kende dat merk helemaal niet dus daarom een extra leuke verrassing :-)Wat een goede tip van de geboortekaartjes uit de batch, leuk, gaan we zeker doen! De twee extra adressenlabels hebben we ook gevonden, ja stom dat ik niet in 1x het goede bestand had gestuurd. Het klopt inderdaad, dit waren de enige twee afwijkingen tov het andere bestand. We zullen zeker rekening houden met de drukte en de gegevens zo snel mogelijk aan je doorgeven. Hopelijk mogen we daar nog even mee wachten ;-)!
Wat zien de geboortekaartjes er mooi uit! We zijn er helemaal blij mee. En wat super dat we ze zaterdag al binnen hadden. Dankjewel.Onwijs bedankt voor je medewerking en betrokkenheid. Succes met mevrouw Moos!

Carolien 11/08/2015

Geboortekaartje typografie

De geboortekaartjes hebben we gisteren goed ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden! ze zien er weer geweldig uit! Nogmaals veel dank voor al je hulp, het resultaat mag er wezen!!Heel erg bedankt voor de goede en snelle service. Zou je ons nog een PDF kunnen sturen van het definitieve kaartje? We willen ook nog enkele personen een kaartje per e-mail toesturen.

mare 11/08/2015

Geboortekaartje typografie

Het tweede pakket is zojuist ook aangekomen. Geweldig! We zijn erg blij met de geboortekaartjes en met het ontwerpen, versturen, en de hele perfecte afhandeling!! Super bedankt!

Marjolein en Geert-Jan 11/08/2015

Geboortekaartje typografie

Hier nog een berichtje met enige vertraging (je weet wellicht wel hoe dat gaat de eerste dagen...). Kaartjes zijn maandag goed toegekomen en we waren heel tevreden van het resultaat! Ook al veel positieve reacties gehad op het geboortekaartje! We willen je alvast bedanken voor de vlotte samenwerking en je geduld ;-) Het factuur zal zo snel mogelijk betaald worden.

Liesbeth, Kristof, Julia en fien 11/08/2015