Kraft en karton geboortekaartjes

Zoek je kraft en karton geboortekaartjes voor de geboorteaankondiging van jullie baby? Mevr. Moos maakt kraft en karton geboortekaartjes die met veel liefde en zorg worden ontworpen. Geboortekaartjes waarmee je jullie grote nieuws aan iedereen kunt vertellen. Origineel design, vrolijk, mooi en gewoon héél anders dan gewone geboortekaartjes! Laat je fantasie gaan en kies zelf kleurencombinaties, lettertype en achtergrond. Wat zijn ze leuk! Stijlvol, trendy en origineel.

Ambachtelijk Wit (FSC® certified, environment-friendly ECF pulp. Prachtig papier met een natuurlijke uitstraling en een klein reliëfje.

Zoek je een geboortekaartje op maat? Bij mevr. Moos betaal je geen meerkosten voor een op maat kaartje, informeer bij het ontwerpen van een nieuw kaartje eerst of jullie wensen gerealiseerd kunnen worden.

Het Kraftpapier is een stevig bruin papier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur. Houd bij deze papiersoort altijd rekening dat drukinkt transparant is en dat de bruine kleur van het papier altijd zichtbaar blijft door het drukwerk heen. In principe zullen donkere en heldere kleuren het meest duidelijk overkomen.