Home/Originele geboortekaartjes

unieke geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes voor een unieke gebeurtenis: het is dubbel feest want jullie kindjes zijn geboren! Je zoekt een kaartje voor een tweeling? Stop! Niet verder zoeken! Mevr. Moos heeft hele goede ideeën voor unieke geboortekaartjes voor een tweeling. Zo is dit kaartje tweeling ontworpen om met de deur in huis te vallen. Twee lieve kindjes opvallend en vrolijk op de voorkant van het kaartje gedrukt worden. In pastel kleuren en met een vlot lettertype. Het is nu eenmaal nieuws waar je niet omheen kunt dus kondig dit groots aan! Een kaartje tweeling is iets speciaals en als je zelf suggesties hebt, geef deze dan door aan mevr. Moos. Zeker weten dat er een mooi ontwerp ontstaat. Dit geboortekaartje met twee kindjes in silhouet heeft stijl en is origineel. De komst van jullie sterren moet uiteraard aan iedereen gemeld worden. Doe dit in stijl en kies voor de originele geboortekaartjes van mevr. Moos. Lekker eigenwijs en opvallend. Wel een tweeling maar eeneiig, dan maakt mevr. Moos twee dezelfde kindjes. Alles moet natuurlijk wel passen bij jullie ideeën en met deze unieke geboortekaartjes zul je familie en vrienden verrassen. En bij de prijs inbegrepen, enveloppen, adreswikkels en doopsuikerstickers, verzendkosten... en alles voorzien van de naam van jullie baby's in de looks van het geboortekaartje. Dat ziet er toch wel heel leuk uit!

Kaart ID: 54

impressies

klantenreacties

unieke geboortekaartjes bestel je bij mevr. Moos. Dit unieke tweelingkaartje met op de voorzijde een jongen en een meisje. Want jullie krijgen een bijzondere tweeling: een zoon en een dochter

We zijn erg tevreden met het resultaat! We hebben zowel de mooie geboortekaarten als de wikkels ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling! We zullen de factuur zsm voldoen.

Paul & Heleen 11/08/2015