Home/Originele geboortekaartjes

tweelingkaartjes

Je zoekt een kaartje voor een tweeling? Stop! Niet verder zoeken! Groot nieuws in tweevoud kondig je natuurlijk aan met tweelingkaartjes van mevr. Moos! Prachtige babykaartjes waar de liefde en blijdschap vanaf spettert. Zeker deze geboortekaartjes zullen je aanspreken: in zacht roze met een lief tafereeltje. Voor wie het nog weet. Het geeft een beetje de sfeer weer van Ot en Sien. Nostalgie in een modern jasje met een smart ontwerp. Niet teveel roesjes en krulletjes, maar wel schattige geboortekaartjes. Heerlijk om deze prachtige kaartjes te mogen opsturen naar iedereen die je deelgenoot maakt van jullie grote nieuws. Kaartjes voor een bijzondere tweeling waarmee je de ontvanger blij zult verrassen! En je kunt de geboortekaartjes van te voren laten maken. Is weer een zorg minder. Als jullie kleintjes er straks zijn heb je je handen vol aan allerlei andere dingen. Bestel de geboortekaartjes voor jullie dubbele geluk dus op tijd!

Kaart ID: 170
tweelingkaartjes noor kato

De kaartjes op de site van mevrouw Moos trokken meteen onze aandacht! Strakke en vrolijke kaarten.
Irma verwerkt de persoonlijke wensen perfect in de proefkaartjes!
Ze levert een super snelle service. Zo besloten wij, nadat we de gewone kaarten al binnen hadden dat we graag een kraamreceptie wilde geven en de uitnodigingen samen met de kaart wilde versturen. Hiervoor heeft Irma nog dezelfde middag een mooi ontwerp gemaakt en de volgende dag waren ze al binnen!

anneloes 14/04/2016

tweelingkaartjes evi lize

Service is super, ze denkt erg leuk mee!

Wim 14/04/2016

Geboortekaartjes of tweelingkaartjes. Prachtige babykaartjes waar de liefde en blijdschap vanaf spettert. Twee spelende meisjes staan op de voorzijde van dit kaartje

Dit is de tweede keer dat we bij Mevr Moos ons geboortekaartje hebben besteld. Eerst voor onze zoon, en nu voor onze tweeling. We zijn super blij met het resultaat, precies zoals we het in onze gedachten hadden. Kwaliteit en ontwerp van de kaartjes zijn geheel naar wens. Tevens krijgen we erg leuke reacties op het geboortekaartje.

Anneke en Mark 11/08/2015