Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartjes pastel

Deze geboortekaartjes pastel zijn haast ‘aards’ te noemen. Vooral het kaartje in deze zachte pasteltinten heeft iets natuurlijks, warms in zich. Een nieuwe bewoner van moeder aarde wordt aangekondigd en dat is mooi verpakt in deze geboortekaartjes pastel. Het vormt een kleurrijk plaatje met daaronder de naam van jullie kindje in een krachtig lettertype. Het zachte pastel kan je met heel veel kleuren combineren. Met een contrasterende kleur als grijs of zwart, maar ook met mosterdgeel. Pastelkleuren blijven ook in 2017 een trend. Pastelkleuren gemixt met een strak geometrisch design van nu. Past dit bijzonder geboortekaartje bij jullie ukkie? Kies dan voor deze geboortekaartjes pastel om het grote nieuws wereldkundig te maken en mevr. Moos zorgt voor een perfect ontwerp met een perfecte afwerking van dit geboortekaartje. Niet te lang wachten hoor! Iedereen wil graag snel alles weten over jullie grote nieuws!

Kaart ID: 119

sfeerimpressies

klantenreacties

geboortekaartjes pastel met de naam emma. Vrolijke ballen of cirkels of stippen in roze en gele tinten

De geboortekaartjes zijn echt prachtig. Bedankt voor de fijne contacten. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Roel en Marieke 11/08/2015

geboortekaartjes pastel met de naam viv. Mooie retro kleuren op deze strakke geboortekaart

Ik heb net de betaling van de geboortekaartjes gedaan. Wat zijn ze prachtig!!! We krijgen enorm veel complimenten en we zijn zelf ook meer dan tevreden!! Ontzettend bedankt en wie weet zoeken we je in de toekomst nog eens op voor nog een opdracht :)

Marcel, Heleen 11/08/2015

geboortekaartjes pastel met de naam roos. Rondjes en stippen op dit originele geboortekaartje

Heel erg bedankt voor het mooie kaartje!
Ze zijn goed aangekomen en ondertussen ook al bij onze familie en vrienden in de brievenbus beland! We hebben al veel complimentjes over het ontwerp gekregen!
Dank voor het maken en verzenden van de geboortekaartjes. De service was uitstekend. Ik vind de geboortekaarten erg mooi geworden.

lizet 11/08/2015

geboortekaartjes pastel met de naam milou. Vrolijke groene pasteltinten op dit trendy geboortekaartje

We hebben de geboortekaarten vanmorgen ontvangen en zitten alweer in de envelop en op de post. We vinden het geboortekaartje fantastisch.

Joris, Saskia en milou 11/08/2015

geboortekaart rondjes lieze

geboortekaartjes pastel met de naam lieze. Bedankt voor het regelen van de nieuwe geboortekaartjes! Prima service. Mocht er in de toekomst een nieuwe spruit op komst zijn dan zullen we zeker weer contact met je opnemen.

annet en aron 11/08/2015