Home/Originele geboortekaartjes

design geboortekaartje

Heel bijzonder is dit design geboortekaartje voor meisje met heldere en vrolijke kleuren. Lief en toch stoer. Een design geboortekaartje waar alle kleuren van de regenboog in passen! Robuust, eenvoudig en puur. Een mooi lettertype met fleurige kleuren. Een design geboortekaartje waar niets teveel opstaat maar die de boodschap heel helder overbrengt: jullie zijn vader en moeder geworden! En dat moet iedereen weten. De achtergrondkleur van de achterkant van het design geboortekaartje kun je aanpassen. Design geboortekaartjes met vrolijke kleuren uit de regenboog. Een van de favoriete van mevr. Moos vanwege de eenvoud, kleuren en het pure... De achtergrondkleur van de achterkant kun je aanpassen. Maar ook de kleuren van de letters. Of wil je de naam rechtsonder uitgelijnd hebben? En natuurlijk de naam. Ook de grootte van de naam kan anders. Geef maar aan hoe je het wilt hebben en mevrouw Moos zorgt ervoor. Geef je wensen door en mevrouw Moos zorgt dat het geboortekaartje helemaal naar wens is. En dat is fijn, want dan kan jij lekker op je gemak je bezig houden met het inrichten van de babykamer, het uitzoeken van de baby-uitzet, en al die andere dingen die nog geregeld moeten worden. Een prachtig design geboortekaartje waar jezelf de ontwerper van kunt zijn!

Kaart ID: 61

impressies

klantenreacties

design geboortekaartje met de naam isabel

Excuses voor de late reactie. Ik wilde graag wat cadeaus met je delen die in de stijl van het geboortekaartje zijn gemaakt. We hebben superleuke reacties gekregen op ons geboortekaartje en zijn er ook heel erg blij mee. Het vertalen van onze ideeën naar een geboortekaartje heb je geweldig gedaan. En door er een rood accent aan toe te voegen maalt alles net iets stoerder. Het rood hebben we ook overal in door getrokken. Service en kwaliteit zijn helemaal top! 

Esmeralda 11/08/2015

design geboortekaartje met de naam tycho in gekleurde letters

We hebben zojuist de factuur betaald en een bijdrage overgemaakt naar de stichting Moos! Inmiddels zijn de geboortekaartjes verstuurd en we krijgen echt heel veel mooie reacties terug. Ze vinden het allemaal een erg mooi geboortekaartje geworden! Wij zijn zelf ook heel erg blij met het resultaat. We willen je enorm bedanken voor het meedenken en de snelle en fijne service! Helemaal geweldig.Alle goeds en wie weet tot later.

Diede en Michiel 11/08/2015

design geboortekaartje juliette met gekleurde letters in de kleuren van de regenboog

Hallo Irma, Bedankt voor het mooie geboortekaartje van Juliëtte en de felicitaties. We hebben vele leuke reacties gekregen! Bedankt ook nog voor het rompertje wat erbij zat. Ze heeft hem al vaker aangehad. De kleur is helemaal onze smaak, maar dat wist je natuurlijk al gezien ons babykaartje. Er is zelfs zo'n positieve reactie binnengekomen van een vriendin dat ze graag wil weten of jij in dezelfde stijl een logo wilt ontwerpen voor een eigen praktijkje. Ze is orthopedagoog en werkt dus met kinderen. Ik/we horen graag of dat tot de mogelijkheden behoort en wat mogelijk de kosten hiervoor zijn. alvast bedankt voor het meedenken.

Maartje 11/08/2015

design geboortekaartje met de naam ruben is prachtig in haar eenvoud

Wat ontzettend aardig dat je (als het niet te veel werk is) de ontwerpkosten kosteloos aanbiedt. p.s. we hebben afgelopen week het drukwerk van de enveloppen, adreswikkels en doopsuikers ontvangen. Erg mooi!! Hartelijk dank voor de snelle super service! We vinden het heel mooi zo. Wij zullen zeker jouw pagina liken en een foto plaatsen.

Rogier en Malouk 11/08/2015

design geboortekaartje met de naam sarah. Een design geboortekaartje waar niets teveel opstaat maar die de boodschap heel helder overbrengt: jullie zijn vader en moeder geworden!

Wat zijn de geboortekaartjes mooi geworden! Superblij mee. Ze zijn vandaag gelijk op de bus gegaan. Nogmaals dank voor t mooie ontwerp en de fijne service. Ik zal de factuur zsm betalen.

Maud 11/08/2015