Home/Originele geboortekaartjes

kaartje tweeling

Een kaartje tweeling nodig om jullie dubbele grote nieuws te vertellen? Dit babykaartje doet een beetje denken aan Jip en Janneke maar heeft toch een heel eigentijds ontwerp en andere uitstraling. Schattig en aandoenlijk; dat zijn wel de kernwoorden van dit tweelingkaartje van mevr. Moos. Je ziet het zó voor je: twee lieve kindertjes die samen spelen en hand en hand hun stralende toekomst tegemoet gaan. Een kaartje voor jullie tweeling dat laat zien hoe happy jullie zijn en hoe heerlijk het is om twee wondertjes op de wereld te mogen zetten.  Vlot ontwerp met een beetje nostalgie en een vleugje klassiek. Kondig het grote nieuws aan in stijl en bestel snel dit mooie kaartje tweeling.

Kaart ID: 171
kaartje tweeling faber jort

Alles in goede orde ontvangen, veel dank. We zijn erg blij met het kaartje voor onze baby's!
Bedankt voor de goede service.

amanda 08/01/2016

geboortekaartjes voor een tweeling jongen. Tweelingkaartjes om het dubbele grote nieuws te vertellen.

Sorry voor de late reactie, maar wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes! Heel erg mooi geworden!Hartelijk dank! Onze tweeling jongens doen het heel goed. We gaan het geld direct overmaken, dan kun je dat verwachten.

Marloes en Jos 11/08/2015

kaartje tweeling korneel sander. ik zoek een kaartje voor een tweeling. Twee lieve jongens die samen spelen. Hand in hand.

Ik had nog niet gereageerd, maar we zijn heel blij met de stickers en adreswikkels, ze zijn erg leuk geworden. Ik kan niet wachten tot de tweeling er is en dat we de kaartjes kunnen gaan versturen.

Hanneke 11/08/2015