Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje flamingo

Geboortekaartje flamingo, lief, zacht, onverwacht en gewoon helemaal anders. Een levendig design waar jullie blijdschap vanaf spettert! Een pakkend ontwerp voor een unieke gebeurtenis. Een uniek geboortekaartje, bijzonder toepasselijk voor de komst van jullie flamingo kuikentje. Genoeg van doorsnee, alledaags en standaard? Bestel dan hier je kaartjes waarmee je niet alleen een uniek geboortekaartje in huis haalt maar ook nog eens een glimlach tovert op alle ontvangers van het blijde nieuws. Prachtig vormgegeven en in een heerlijke pastelkleuren. Duiken jullie mee in het avontuur en versturen jullie aan iedereen een uniek geboortekaartje flamingo? Pak je kans en bestel dit unieke geboortekaartje met een heel lief flamingootje.

Kaart ID: 114

impressies

klantenreacties

geboortekaartje flamingo

Bij een lief meisje Mees hoort een lief kaartje . Mevrouw Moos heeft ons daarbij geholpen - dankjewel mevrouw Moos! Mevrouw Moos is toegankelijk, communiceert helder, biedt snelle service en staat open voor alle wensen en ideeën. Echt een aanrader !

Ireen 10/08/2016

geboortekaartje flamingo met de naam babs. Flamingo op een geboortekaartje. lieve kaartjes vind je bij mevr. Moos

De geboortekaartjes zijn net binnen. Wat een mooi resultaat! Enorm bedankt voor je meedenken en service. Wij zijn ook heel erg blij met het kaartje! Heel erg gaaf geworden!
En ook jij bedankt voor de soepele samenwerking, fijn als je opmerkingen gelijk opgepakt en verwerkt worden en wat een mooi geheel is het zo geworden. We zullen je ook zeker aanraden bij andere aanstaande ouders. We maken morgen het openstaande bedrag meteen naar je over.

Meys 11/08/2015

geboortekaartje flamingo met de naam cato. Apart geboortekaartje met flamingo silhouet en hartjes

Geboortekaartje flamingo met de naam Cato. Vandaag het pakket ontvangen! Wat een cadeautje! Zo leuk die adresstickers, naamlabels en andere extraatjes. Werd er heel blij van! Het eerste deel is al gestickerd! Heel erg bedankt alvast en we laten je het zsm weten!

renee 11/08/2015